Facebook Grup Kapatmada Sorun!

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar..
Facebook grubumu kapatmak istiyordum okuduklarıma göre herkesi tek tek silip sonrada adminliği bırak yazmışlardı. Herkesi sildim fakat 4 kişiyi silemiyorum sil işareti çıkmıyor resimde de görüldüğü gibi ne yapabilirim acaba? Başka adminde yok yani..

24oxc11.jpg

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yüzde yüz çalışan facebook premium gruplarına üyedir onlar :D

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
face o kadar değişti ki tüm bildiklerimide unuttum...

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
diğerlerinide silemesem anlıyacağım bilmiyorum silmeyi dicemde hepsini sildim bir bunlar kaldı şaştım kaldım öylece

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
diğerlerinide silemesem anlıyacağım bilmiyorum silmeyi dicemde hepsini sildim bir bunlar kaldı şaştım kaldım öylece

Bir grubu nasıl silerim? Bir grubu nasıl kapatırım?
Sistemimiz tamamen boşalan (üyesi kalmayan) grupları otomatik olarak siler. Bir grup kurduysanız, grubu önce tüm üyeleri, sonra da kendinizi çıkararak silebilirsiniz. Bu grubun ilk yöneticisi ve kurucusu değilseniz, grubun kurucusu grubu kendi isteğiyle terk etmediği takdirde, grubu silemeyeceğinize dikkat edin.
http://www.facebook.com/help/?faq=12606

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir grubu nasıl silerim? Bir grubu nasıl kapatırım?
Sistemimiz tamamen boşalan (üyesi kalmayan) grupları otomatik olarak siler. Bir grup kurduysanız, grubu önce tüm üyeleri, sonra da kendinizi çıkararak silebilirsiniz. Bu grubun ilk yöneticisi ve kurucusu değilseniz, grubun kurucusu grubu kendi isteğiyle terk etmediği takdirde, grubu silemeyeceğinize dikkat edin.
http://www.facebook.com/help/?faq=12606

Gönderideki yazıyı okudum işte ben bütün üyeleri silmede problem çekiyorum hepsini sildim şu 4 ü kaldı onlarda silinmiyor anlamış değilim :)

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gönderideki yazıyı okudum işte ben bütün üyeleri silmede problem çekiyorum hepsini sildim şu 4 ü kaldı onlarda silinmiyor anlamış değilim :)

hocam son maddede dediği gibi adminlik sana sonradan verilmiş olmasın.eminsin değil mi kurucu olduğuna.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben kurdum grubu şimdi denedim başka hesapa adminlik verdim onlada silme çıkmıyor :|

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
zaten kapama diye bişe yok ki :) ben yöneticisi olduğum bi grubu tüm üyelerini siliyorum. resminikaldırıyorum ismini . falan yapıyorum. sonra da ben de üyelikten çıkıyorum :D kapanmış gibi oluyo

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende öyle yapmaya çalışıyorum işte :) tüm üyeleri silemiyorum 4 ü kaldı silinmiyor silinse kendimide silcem kapanmış olacak ama hala birileri var grupta olmassa çıkacağım gruptan ne olursa olsun dellendirdi beni gece gece :turned:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar,sonradan yönetici olduğum bir grubu nasıl kapatabilirim? şu an tek yönetici ben görünüyorum :/

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kapatamazsın

fake bir hesaptan grup içinde uygunsuz paylaşımlar yapıp başka bir hesaptanda şikayet edip grubu sildirebilirsin ozaman tam anlamıyla siliyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşler benim sorunumda kendi gurupumda yöneticiydim herkesi çıkardım kendimide çıkardım :D şimdi iste gurup ayarlarım kapalı olarak seçildiği için katılamıyorum ve gurupu silemiyorum ne olacak bilgisi olan var mı ?