• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Facebook Duvar Yazıları hatası

forumibo

Asistan
Beyler 2-3 gündür kimsenin duvarına yazı yazamıyorum hatta bırak milleti kendi duvarıma bile her paylaş dediğimde
Hay AksiBir sorun oluştu. Bunu en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz.
diye bir sorun çıkartıyor sonrada sayfada işlem yapamıyorum.bu sorunu nasıl çözeriz ya:bored:

Şu an itibariyle sorun yok.

Arada sapıtıyor öyle. Sayfayı yenilediğimde düzeliyor. Ama seninki gibi 2-3 gün süren bir hata hiç görmedim... Önbelleği temizleyip tekrar dene istersen.

Az Önce Yine denemdim başka pclerde de denedim telefonda da yaptım hep hata hep hata hesabı dondurup yeniden mi açsam acaba ?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
Benim başıma bir kez geldi.

Çerezlerini falan temizle. Chrome kullanıyorsan IE'den oturum açıp bi dene.
Yada başka pc'den dene. Eğer hiç bir yerde olmuyorsa hesabında sıkıntı vardır. Facebook.com/Help bağlantısını kullan.

Birileri senin duvar yazılarını Spam olarak işaretlemiştir. Facebook algoritması ise otomatik olarak kısa süreliğine paylaşım yapmanı engellemiş olabilir. Hani çok kişiye arkadaşlık talebi gönderirsin sonra sistem gönderilerini iptal eder ve kimseye mesaj dahi atamazsın ya onun gibi durumdur anladığım kadarıyla. Çünkü pc ve tarayıcı farketmiyor senin hesabından paylaşım yapılamıyor.

Dersin yanlış bir şeyler paylaşmadım doğrudur fakat bu işi i..liğne yapan insanlar da var facebook teker teker gönderilere bakmadığı için önceden ayarlanmış engelleme girişiminde bulunur.

iyide Neutral dostum kendi duvarıma bile yazamıyorum şikayet alınca böle bişide mi oluyor

yok ya küfür falan yazmadım hiç :) birden bire oldu :) bi sayfa açmaya çalıştım sonra açtığım sayfada yönetici değildim :) sonra bi baktım duvarada yazamıyorum :D