Facebook Duvar Yazıları hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forumibo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler 2-3 gündür kimsenin duvarına yazı yazamıyorum hatta bırak milleti kendi duvarıma bile her paylaş dediğimde
Hay AksiBir sorun oluştu. Bunu en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz.
diye bir sorun çıkartıyor sonrada sayfada işlem yapamıyorum.bu sorunu nasıl çözeriz ya:bored:

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu an itibariyle sorun yok.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,120
Arada sapıtıyor öyle. Sayfayı yenilediğimde düzeliyor. Ama seninki gibi 2-3 gün süren bir hata hiç görmedim... Önbelleği temizleyip tekrar dene istersen.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az Önce Yine denemdim başka pclerde de denedim telefonda da yaptım hep hata hep hata hesabı dondurup yeniden mi açsam acaba ?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
Benim başıma bir kez geldi.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Çerezlerini falan temizle. Chrome kullanıyorsan IE'den oturum açıp bi dene.
Yada başka pc'den dene. Eğer hiç bir yerde olmuyorsa hesabında sıkıntı vardır. Facebook.com/Help bağlantısını kullan.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Birileri senin duvar yazılarını Spam olarak işaretlemiştir. Facebook algoritması ise otomatik olarak kısa süreliğine paylaşım yapmanı engellemiş olabilir. Hani çok kişiye arkadaşlık talebi gönderirsin sonra sistem gönderilerini iptal eder ve kimseye mesaj dahi atamazsın ya onun gibi durumdur anladığım kadarıyla. Çünkü pc ve tarayıcı farketmiyor senin hesabından paylaşım yapılamıyor.

Dersin yanlış bir şeyler paylaşmadım doğrudur fakat bu işi i..liğne yapan insanlar da var facebook teker teker gönderilere bakmadığı için önceden ayarlanmış engelleme girişiminde bulunur.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyide Neutral dostum kendi duvarıma bile yazamıyorum şikayet alınca böle bişide mi oluyor

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok ya küfür falan yazmadım hiç :) birden bire oldu :) bi sayfa açmaya çalıştım sonra açtığım sayfada yönetici değildim :) sonra bi baktım duvarada yazamıyorum :D