- Reaksiyon puanı
- 1,459
Hakikaten ya bu ne arkadaş inşallah şu günlere muhtaç kalmayız.45$ lik kulaklığı 200 küsür tlden aldım. İçim yanmıyor değil. 20$ neredeyse 100tl.
Hakikaten ya bu ne arkadaş inşallah şu günlere muhtaç kalmayız.45$ lik kulaklığı 200 küsür tlden aldım. İçim yanmıyor değil. 20$ neredeyse 100tl.
Bozulan kısım genelde kablo. Ve bu konudaki çoğu kulaklığın kablosu çıkıyor.Kulaklık seçimi dikkatli olmalı oyuncu kulakları gibi kulaklıklar hep bozuluyor ama bu konudaki ler daha zor bozuluyor bence.
Kurun zaten düşeceği yokta ben artık artmamasınada razıyım.Hakikaten ya bu ne arkadaş inşallah şu günlere muhtaç kalmayız.
Kullanmadım ama audiobudget puanı fena değil. Review: KZ ZSE - AudioBudgetGearbest TR: KZ ZSE Profesyonel Stereo HiFi Müzik Kulaklıkları
zamanında 23 liraya almıştım indirimle
cok para vermek istemeyip kalite isteyenler varsa kesin tavsiyemdir
Gearbest TR: KZ ZSE Profesyonel Stereo HiFi Müzik Kulaklıkları
zamanında 23 liraya almıştım indirimle
cok para vermek istemeyip kalite isteyenler varsa kesin tavsiyemdir
Mavisini sipariş ettim bakalım kaç güne gelecek.Kullanmadım ama audiobudget puanı fena değil. Review: KZ ZSE - AudioBudget
AliexpresGearbest tr denmi verdin siparişi
Takipli.Farkeden bir şey olmaz depo çinde hangi kargo sistemi ile sipariş verdin takipli mi takipsiz mi...
Mesela ben Hepsiburada dan alacağım 50 60tl lik
Aklıma quatbeat 3 geldi sizce iyimii
Birde ipipoo bt kulaklık var 50tl sizce alınır mı
Yoksa paraya kıyıp spigen legato r53e mi alıyım
Sence hangi kulaklığı alıyım Hepsiburada dan alacağım 60tl yeBu bütçeye bl kulakiçi kulaklık değmez. Bence kablolu al.
KZ ATR Super Bass Kulak İçi KulaklıkSence hangi kulaklığı alıyım Hepsiburada dan alacağım 60tl ye
Stokta yokmuş
Kötü çok kötü...Stokta yokmuş
---- Mesajlar birleştirildi ----
Xiaomi piston basic var 60 dan 35 e düşmüş o nasıl
Stokta yokmuş
Hepsiburada dan öneriniz ne olur 100tl yece
Hepsiburada seçeneği seçenekleri baya daraltıyor ancak eğer illa hepsiburadadan alınacaksa xiaomi hybrid pro hd...Hepsiburada dan öneriniz ne olur 100tl yece
Kablolu veya bt
Hb den alabilirim sadece diğer siteler e pek güvenmiyorum yinede teşekkürlerHepsiburada seçeneği seçenekleri baya daraltıyor ancak eğer illa hepsiburadadan alınacaksa xiaomi hybrid pro hd...
Şunuda buraya burakayım
15 dolara iyi bir karar ancak ne tarz müzikler dinlediğinizde önemliElinize sağlık.
15 Dolara DZAT DF-10 almayı düşünüyorum.
İyi bir karar mı sizce?
Bagis denen kulaklığı bilmiyorumAslında ben Bagis'in performansından memnundum. 3 sene devirdim.
Bagis kadar yeterli gelse iyidir.
Daha kaliteli ayrı bir kablosuz kulaklığım mecvut zaten.
Kz atr al hocam az daha çıkabilirsen hybrid pro hdAslında ben Bagis'in performansından memnundum. 3 sene devirdim.
Bagis kadar yeterli gelse iyidir.
Daha kaliteli ayrı bir kablosuz kulaklığım mecvut zaten.
O fiyata en iyi seçenek hybrid pro hd120 130 tl maksimum (bluetoothlu olursa daha iyi olur ama kablolu da olsa farketmez) kulakiçi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum hepsiburada üzerinden
Hocam bagis pro hd ın yanına pek yanaşamaz ya@Administraktör
Bagis'i biraz araştırmışsınızdır belki;
Hybrid Pro HD ile Bagis arasında ses kalitesi olarak ne kadar fark var biliyor musunuz?