Burak Yasin Yıldız
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 892
Ben de öyle düşünmüştüm sağolun sayemde kuzenimin kulakları rahatlayacakO fiyata en iyi seçenek hybrid pro hd
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Ben de öyle düşünmüştüm sağolun sayemde kuzenimin kulakları rahatlayacakO fiyata en iyi seçenek hybrid pro hd
Jbl t110 daha mantıklı sanki
Üstad 7$ a jbl alıyorsun yapma allah aşkına o kulaklığın marka değeri zaten 5$ dır
Jbl t110 65 70 tl arası değişiyordu60 tl ye bende kullaklık arıyorum hepsiburada olmak şartıyla ne önerirsiniz
Teknostore???60 tl ye bende kullaklık arıyorum hepsiburada olmak şartıyla ne önerirsiniz
Jbl t110 var bende sorun varsa sorabilirsin.60 tl ye bende kullaklık arıyorum hepsiburada olmak şartıyla ne önerirsiniz
O yok hb deJbl t110 65 70 tl arası değişiyordu
Xiaomi piston fresh sipariş verdim hayırlısıJbl t110 var bende sorun varsa sorabilirsin.
Hocam o fiyata jbl alınmaz.Jbl t110 var bende sorun varsa sorabilirsin.
Hayırlı olsun,O yok hb de
---- Mesajlar birleştirildi ----
Xiaomi piston fresh sipariş verdim hayırlısı
Olumlu yorumu çoktu
Hocam bence 60-80 tl arası bir kulaklık için iyi.Hocam o fiyata jbl alınmaz.
Kesinlikle değil zaten o kulaklığın 50tl si markaHayırlı olsun,
Hocam bence 60-80 tl arası bir kulaklık için iyi.
Tipi hoşuma gitti bende aldım hem 60tl den 34 tl ye düşmüşXiaomi piston fresh iyidir.
@Administraktör
265 tl maksimum olacak şekilde bir kulakiçi kulaklık önerebilir misin?
Oyun ağırlıklı diyelim. Heryerden olur. Wireless kulaküstü de olabilir. Oyun özelliği olmak zorunda değil. Bass kalitesi iyi bir kulaküstğ Wirelesste olabilir.Nasıl istiyorsunuz...
2.el yada sıfır, Türkiyeden yada aliexpress veya amazon üzerinden, internetten yada mağazandan, Oyun için yada müzik için...
Nereden alabilirsiniz... Çin Türkiye?Oyun ağırlıklı diyelim. Heryerden olur. Wireless kulaküstü de olabilir. Oyun özelliği olmak zorunda değil. Bass kalitesi iyi bir kulaküstğ Wirelesste olabilir.
HEr iki yerden de alabilirim. Ama ivedi olmasını istediğim için mümkünse Türkiye.Nereden alabilirsiniz... Çin Türkiye?
Şimdi eğer basstan kastınız alt basslarsa (sub bas) yada subwoofer deneyimi istiyorsanız yada kulaklığı taktığımda beni titretsin diyorsan işler biraz karışıyor. Ancak bass dan kastın üst basslarsa (davul vs) ne kadar önermeyi sevmesemde malesef ki cx 300 ii öneriyorum. Çünkü o bütçeye daha iyi bass verebilen bir kulaklık yok.HEr iki yerden de alabilirim. Ama ivedi olmasını istediğim için mümkünse Türkiye.
Subwoofer için RW-1 kulaklığım var zaten. Teşekkür ederim. Neden 300ii önermiyorsun?Şimdi eğer basstan kastınız alt basslarsa (sub bas) yada subwoofer deneyimi istiyorsanız yada kulaklığı taktığımda beni titretsin diyorsan işler biraz karışıyor. Ancak bass dan kastın üst basslarsa (davul vs) ne kadar önermeyi sevmesemde malesef ki cx 300 ii öneriyorum. Çünkü o bütçeye daha iyi bass verebilen bir kulaklık yok.
Spotify kullanıyorsanız earpods da olabilir ekolayzırı ile harika bas alıyorum android kullanıyorsanız spotify ekolayzırı değişik olabilir.Subwoofer için RW-1 kulaklığım var zaten. Teşekkür ederim. Neden 300ii önermiyorsun?
300ii önermem çünkü o fiyat bandında gerçekten rekabet çok ve bu yüzden 60 dolarlardan çıkıpta rekabetten dolayı 35$ a satılan çok kulaklık var. Yani alternatifleri gerçekten sağlam kulaklar.Subwoofer için RW-1 kulaklığım var zaten. Teşekkür ederim. Neden 300ii önermiyorsun?
Peki alternatifi var mıdır? Buna en yakın Bass veren kulaklık gibi? Seni de yoruyorum kusura bakmıyorsundur inşallah.300ii önermem çünkü o fiyat bandında gerçekten rekabet çok ve bu yüzden 60 dolarlardan çıkıpta rekabetten dolayı 35$ a satılan çok kulaklık var. Yani alternatifleri gerçekten sağlam kulaklar.
Bunun dışında bu kulaklıkta basslar ne kadar başarılı olsada bassların sunumu pek başarılı değil. Yani basslar diğer frekansların önüne geçiyor
Tizler ise gerçekten çok uzak bir şekilde parlak ve tabi bu durum sinilansa sebebiyet veriyor.