F.E.A.R. 2: Reborn İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Korku temalı FPS oyunlarının en popülerlerinden F.E.A.R. 2: Project Origin için DLC yayınlandı. Yeni görevlerle korkunun karanlık yüzüne daha çok yaklaşıyoruz...

Satışa sunulduğu 2005 yılında, Uzak Doğu merkezli korku sinemasını sanal ortama taşımasıyla büyük ses getiren F.E.A.R. , türünün önde gelen örneklerinden biri olarak kabul edilmişti. Ardından yapımcı ve yayıncı ayrılığı yaşayan oyun, bir dizi problemin ardından yeniden F.E.A.R. adıyla, fakat bu kez sonuna 2 takısı ve Project Origin eki alarak raflara dizildi.

101252505599.jpg

Oyuna başlar başlamaz, Power Armor'u kullanmaya başlıyoruz

İlki kadar beğeni toplamayan yapımda, daha önce övgüyle söz edilen korku öğeleri geri plana itilmiş, aksine aksiyon sahneleri fazlalaştırılmıştı. Pek uzun sürmeyerek ve tatmin etmeyerek sonlanan yapımın ardından DLC yapılacağı duyuruldu. F.E.A.R. 2: Reborn adı verilen paket, Steam, Xbox Live ve PlayStation Network üzerinden yayınlandı. "M" logosuyla yayınlanan yapım, 17 yaş üstü kullanıcılara hitap ediyor.

11252505613.jpg

Hedefte bir asker olmasına karşın, karşıdaki sniper da beni gözüne kestirmiş gibi görünüyor. Kırmızı lazere baksanıza

Serinin ilk oyununa hazırlanan paketleri bilindiği üzere yapımcı firma olan Monolith geliştirmemişti. Tamamen yayıncı şirketin inisiyatifinde farklı geliştiricilerle anlaşılmış ve sonunda, F.E.A.R. adına yakışmayacak işler ortaya çıkmıştı. Reborn'u yapanın bizzat Monolith olduğu müjdesini vererek incelememize başlayalım.

:: F.E.A.R. 2: Project Origin ve F.E.A.R. 2: Reborn hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Deneriz tabi ki.. FPS kaçmaz

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Fear 2' bittikten sonra kendimi boşlukta hissediyordum :D neyseki bunu çıkardılar

Bu akşam bişey karışmassa deneme sürüşü yapıcam :)

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
fear2 yi bitirip silmiştim şimdi tekrar kurcam galiba. reborn u kurduktan sonra en baştan mı başlar acaba oyun

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu oyunun ilkini sıradan bir FPS'ye başlar gibi başlamıştım.. Bayağ korkmuştum.. 2. oyuna hazırlıklı girdim.. Benim için çok güzel bir deneyimdi.. :)

ryu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kurulumu hakkında bilgi veriniz yeter :D

Bir türlü kıramadımda :P

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bütün serilerini 2 defa oynadım. benim favorilerimdendir, başka bir oyunda böyle yapay zeka göremedim zaten

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ana sayfayı açtım 5 cm geri çekildim resmi görünce saliseler içinde eski halime döndüm.:DF.E.A.R ı indiriyorum güzele benziyor birde boyutu az olsa tam olacak.