• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

F.Bahçe'den 2 bomba

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Transferde müthiş bir atağa kalkan Fenerbahçe, Kayserispor'un yıldızı Mehmet Topuz ile Sivasspor'un Brezilyalı stoperi Bilica'da mutlu sona çok yaklaştı. Sadece Fotomaç'ın elde ettiği bilgilere göre, F.Bahçe ile Kayseri yönetimi Mehmet Topuz için 5 milyon euro'ya el sıkışmak üzere. Bilica'da da anlaşma sağlanması artık an meselesi.

Geçen hafta içinde yapılan görüşmelerde dev adımlar atıldı Kayserispor, 5 milyon euro'ya 'Evet' deme noktasına geldi.

ATEŞ GİBİ TAKIM GELİYOR

Bu sezonun hayal kırıklıkları yaşayarak geçiren Fenerbahçe, deyim yerindeyse baştan yaratılıyor. Camianın üzerindeki ölü toprağını kaldırmak isteyen yönetim, Tuncay'lı, Aurelio'lu, Appiah'lı kadro kalitesinde bir takım kurmak için kolları sıvadı. Kapalı kapılar arkasında yeni teknik direktör arayışları sürerken, bir yandan da transferi düşünülen yıldızlar için gizli çalışmalar yapılıyor. Sarı-lacivertli yönetim, geçen hafta dev bir adım attı.

BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTİRDİ

Yönetim, uzatmalı aşkı Mehmet Topuz için Kayserisporlu yönetimle yeniden temasa geçti. Yüz yüze ve yoğun bir telefon trafiği kurularak yapılan görüşmelerde taraflar anlaşma noktasına geldi. Fotomaç'ın istihbaratı, 5 milyon euro'ya iki kulübün el sıkışmaya hazırlandığı bilgisini edindi. Ulaştığımız kaynaklar, "Bu iş büyük ihtimalle bitti. Topuz, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" yorumunu yaptılar.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/haber,AB07DACD4EED41EF9BD342BEDDC7B282.html

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mehmet Topuz'u vermeyeceğiz diye diye adamlar ölecekler, gazeteler hala adamı takımlara satma derdindeler.