F.bahçe Q7yi Neden Transfer Etmedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Portekizli ile anlaşma sağlandı ancak Aykut Kocaman transfere izin vermedi!
Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın göreve gelmesinden sonra transfer konusunda da radikal bir değişim yaşanıyor.
Daha önce marka isimlere yönelen ve çok büyük paralar harcayan Sarı-Lacivertli kulüp, bu sezon daha genç, başarıya aç ve kendisini geliştirmeye açık oyuncuları kadrosuna katıyor. Öyle ki genç teknik adam kendisine altın tepside sunulan marka isimlerin birçoğunu reddetti. Bu futbolculardan biri de Beşiktaş’ın yeni transferi Ricardo Quaresma…
Yöneticiler, geride kalan sezonun devre arası transfer döneminden beri gündemlerinde olan bu oyuncuyu kadrolarına katmak istiyordu. Ve hatta bunun için bazı girişimlerde de bulunuldu. Bu girişimlerin sonucunda da Quaresma’nın F.Bahçe’ye gelebileceği net şekilde ortaya çıktı. Bunun ardından futbolcunun ismi Aykut Kocaman’a sunuldu.

STOCH’U TERCİH ETTİ

Ancak Kocaman’dan beklenmedik bir cevap geldi. Q7’yi istemeyen genç çalıştırıcı, “Quaresma sistem oyuncusu değil. Benim sistemime uymaz” dedi. Sarı- Lacivertli ekibin hocası Q7 yerine oyun anlayışına daha uygun olan Stoch’un transfer edilmesini talep edince, yönetim de Quaresma’dan vazgeçti. Daha önceki teknik adamlardan transfer dönemlerinde dünya çapında isimler duymaya alışık olan yönetim, başta bu tercihe şaşırsa da daha sonra Stoch’un performansını görünce Kocaman’a hak verdi.
SERDAR ADALI NE DEMİŞTİ!
Ricardo Quaresma’nın Fenerbahçe’ye transferinin Aykut Kocaman’dan veto yemesi, bir anda Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı’nın açıklamalarını akıllara getirdi. Adalı, o dönemlerde Sarı- Lacivertliler’in yeni transferi Miroslav Stoch ile ilgili olarak, “Kimse Quaresma ile Stoch’u kıyaslamasın. Stoch’u başımıza dünya yıldızı yaptılar” ifadesini kullanmıştı. Ancak Siyah-Beyazlı yöneticilerin dünya yıldızı olarak lanse ettiği Quaresma, F.Bahçe’de Aykut Kocaman tarafından veto edildikten sonra Beşiktaş’a imza atmıştı.

KAYNAK :
http://www.spormix.com/2010/07/26/f-bahce-q7yi-neden-transfer-etmedi/

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hıı yani veto edildi diye. Biz de diyoruz neden alamadılar :)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
doğruluk olarak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama fenerbahçenin almak isteyipde alamayacı çok azdır bunu bilin yeter

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
tabi tabi sen alama, alınınca arkasından laf yap. :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
doğruluk olarak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama fenerbahçenin almak isteyipde alamayacı çok azdır bunu bilin yeter

doğru diyorsun. fenerbahçenin almak isteyipde alamayacı çok azdır.
3 liralık bonservis için 5 lira ,
1 lira maaş yerine 2 lira verirseniz

tabi ki istediğinizi alırsınız. Önemli olan oyuncuyu değerinde alabilmektir. Yoksa Katar takımlarından ne farkımız kalır :))

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Almak isteyip de alamayacağını bilmem de :D

17 ye alıp Satmak isteyip de üstüne para dahi vererek satamadığı futbolcuları çok iyi bilirim (Bkz: GUİZA) :mrgreen::w00t::mrgreen:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Messi geliyo diyolar Fener'e ne derece doğru arkadaşlar ?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Aziz Yıldırım Messi ve C. Ronalda ile görüştüklerini, oyuncuların fenerbahçede oynamaktan mutluluk duyacaklarını açıkladıklarını ancak bu görüşmeleri uzaktan dinleyen GUİZA nın gözyaşlarını görünce bu oyuncuları almaktan vazgeçtiklerini GUİZA nın 2 Messi 3 C. Ronaldo edeceğini söyledi...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Aziz Yıldırım Messi ve C. Ronalda ile görüştüklerini, oyuncuların fenerbahçede oynamaktan mutluluk duyacaklarını açıkladıklarını ancak bu görüşmeleri uzaktan dinleyen GUİZA nın gözyaşlarını görünce bu oyuncuları almaktan vazgeçtiklerini GUİZA nın 2 Messi 3 C. Ronaldo edeceğini söyledi...
hayırdır haber çok dokundurdu sana heralde öyle gözüküyor dışardan :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fenerbahçe isteseydi rahatlıkla bitirebileceği bir transferdi. Oda elbette her mantıklı insanın yapacağı gibi şampiyonlar liginde oynayabileceği ve daha fazla kazanabileceği bir takımı tercih ederdi. Disiplinsiz bir oyuncu olduğunu tüm dünya zaten biliyor. Onu Mourinho bile adam edememişken Aykut Kocaman'ın uğraşmak istememesi çok doğal.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Neden transfer edemedi olmasın o başlık

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Muhahaha muhahahaaaaaa hüff... hüffff.... gülmem geçince msj yazacağım.Fenerliler Muhahahahahahah

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yalan yalan yalan yalan....bu medya neden yalandan ve YALAKALIKTAN vazgecmıyor...Fb q7'yı alamadı tıpkı krasıcı tıpkı r10 yad ahenryı yada hazardı alamadıgı gıbı..Besıktasda eger denızlı kalsaydı ne q7 ne gutı yı alırdı..adamlar takımın basındakı hocaya abkıyorlar nekadar kızsakta bu dogru..

DİA DİA yırtınan basın aslında cok ıyı bılıyor..

1-hazard 2-krasıc 3-DİA ancak 3.tercııhın alındıgını ama YALAKALIKTAN yazamıyor..

baskasının malını dılınıze dolamayın ..gelın bogazıcıne YILDIZLARI IZLEYIN )))

---------- saat 13:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:44 eklenmişti ----------

Fenerbahçe isteseydi rahatlıkla bitirebileceği bir transferdi. Oda elbette her mantıklı insanın yapacağı gibi şampiyonlar liginde oynayabileceği ve daha fazla kazanabileceği bir takımı tercih ederdi. Disiplinsiz bir oyuncu olduğunu tüm dünya zaten biliyor. Onu Mourinho bile adam edememişken Aykut Kocaman'ın uğraşmak istememesi çok doğal.
antu'da Q7 fenerde lafları gectıgınde cıplak kosarım dıyenler aglayanlar o kadar coktu kı...kedı cıger hıkayesı..dıa ve stoch ne yazıkkı 2.sınıf oyuncular ve bunu gorecegız ızleyıp..

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kıskananlar ÇATLASIN....
Q7 Aykut Veto Etmiş...
Külahıma Anlat.
Fenerli Arkadaşlar Q7 Diyi Alamadıkları İçin Kıskanıyorlar Onun İçin Böyle Yorumlar Yapıyor.
Gördük Antu.com'da Binlerce Kez Okunma Binlerce Kez Yorum...
Siz Q7'Nin Q7 T-shirt Ünü Alırsınız Ancak..
sporbjk2010105.jpg

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet fenerbahçe Quresma ya vereceği parayla Real Madridiin Anonsçusunu Transfer Etti :):):) güldürmeyin bizi ya

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kıskananlar ÇATLASIN....
Q7 Aykut Veto Etmiş...
Külahıma Anlat.
Fenerli Arkadaşlar Q7 Diyi Alamadıkları İçin Kıskanıyorlar Onun İçin Böyle Yorumlar Yapıyor.
Gördük Antu.com'da Binlerce Kez Okunma Binlerce Kez Yorum...
Siz Q7'Nin Q7 T-shirt Ünü Alırsınız Ancak..
sporbjk2010105.jpg
kim kıskanıyor göstersene bana allah aşkına siz hala Demirören in icraatsizliklerinizi görsenize ! ne yaptı bugune kadar borca sokmaktan sizin gözünüzü boyamaktan ne yapıyor gereksiz harcama yaparak lig başladığında bu transferler patlak verirse o zaman görürüm ben sizi yıldırım demirören yeteri :D he Kezman Anelka Hooijdonk Ortega Roberto Carlos vb. yıldızları getirdiğimiz de gördük sizleri ve yöneticilerinizi sözünde duramadılar havalimanından alacaklardı sözde Türkiyeye gelirlerse dediklerinde :D

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nedir bu Q7 muhabbeti portoda 1 2 sezon yıldızlaşan sonraki gittiği takımlarda yedek kulubesinden kurtulamayan bir futbolcudan bahsediyorsunuz... Neymiş fenerbahçe anca formasını alırmış bir ara roberto carlos içinde öyle diyordunuz ne oldu ??? Fenerbahçe anelka,roberto carlos,van hooijdonk,kezman,appiah gibi bir çok dünya devi isimleri kadrosuna katmıştır ki buna keza hoşlanmadığım galatasayay takımı bile bir çok dünya ünlü isim katmıştır kadrosuna haci,jardel,kewell,baroş gibi... Bu isimler yanında q7'nin lafı bile edilmez...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
lafı edilir mi edilmez mi sezon içinde belli olur:)

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Nedir bu Q7 muhabbeti portoda 1 2 sezon yıldızlaşan sonraki gittiği takımlarda yedek kulubesinden kurtulamayan bir futbolcudan bahsediyorsunuz... Neymiş fenerbahçe anca formasını alırmış bir ara roberto carlos içinde öyle diyordunuz ne oldu ??? Fenerbahçe anelka,roberto carlos,van hooijdonk,kezman,appiah gibi bir çok dünya devi isimleri kadrosuna katmıştır ki buna keza hoşlanmadığım galatasayay takımı bile bir çok dünya ünlü isim katmıştır kadrosuna haci,jardel,kewell,baroş gibi... Bu isimler yanında q7'nin lafı bile edilmez...

Q7 nin lafı bile olmaz diyorsun ama hava alanında Quresmadan imza almak isteyen Fenerbahçeli Taraftarlar bile Vardı şimdi senin bu saydığın Futbolcular arasında Varmıydı Başka kulüpten Hayranı olan:huh:

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Q7 nin lafı bile olmaz diyorsun ama hava alanında Quresmadan imza almak isteyen Fenerbahçeli Taraftarlar bile Vardı şimdi senin bu saydığın Futbolcular arasında Varmıydı Başka kulüpten Hayranı olan:huh:

Ben q7 küçümsediğimden yazmadım beşiktaş taraftarlarının bu transferi sanki Türkiye'ye gelen en büyün yabancı transferi gibi bakmalarından dolayı yazdım. Bu yönden bakarsan dediğin olayın çok normal olduğunu görürsün...

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben q7 küçümsediğimden yazmadım beşiktaş taraftarlarının bu transferi sanki Türkiye'ye gelen en büyün yabancı transferi gibi bakmalarından dolayı yazdım. Bu yönden bakarsan dediğin olayın çok normal olduğunu görürsün...

Evet doğru Türkiye'ye Gelen En Büyük Yabancı Transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...