F.bahçe Q7yi Neden Transfer Etmedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkness42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14e alıp satılması için taraftarın kendi arsasınıda yanında vereceği futbolcu alıpta Q7 gibi bi dünya yıldızını 7e aldık diye bu kadar kıskanmanıza gereNk yoktu.. konuşup durmayın..!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar , ortam gerici mesajlardan kahve ağzından vazgeçelim artık.
Tartışmamızı SDN'ye yakışan şekilde yapalım.
Gerekli uyarılar yapılmıştır.

Konuya dönersek
Özer hurmacı gibi bi yetenek varken q7 ye gerek yoktu Fenerbahçede :)
Ondan almadı:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar , ortam gerici mesajlardan kahve ağzından vazgeçelim artık.
Tartışmamızı SDN'ye yakışan şekilde yapalım.
Gerekli uyarılar yapılmıştır.

Konuya dönersek
Özer hurmacı gibi bi yetenek varken q7 ye gerek yoktu Fenerbahçede :)
Ondan almadı

onursevim sen bari yapma :D 2si 1mi? özer nerde q7 nerde? q7 2den fazla özer eder. Heleki beşiktaş gibi takımlarda. Bakmayın siz, inter'de falan formsuzluk gösterdiğine, bu sezon görün onu... Bu yazıyı da unutmayın, yılın sonunda hatırlarız...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
onursevim sen bari yapma :D 2si 1mi? özer nerde q7 nerde? q7 2den fazla özer eder. Heleki beşiktaş gibi takımlarda. Bakmayın siz, inter'de falan formsuzluk gösterdiğine, bu sezon görün onu... Bu yazıyı da unutmayın, yılın sonunda hatırlarız...

Dostum konuya takılıyorum ben ya
Ciddi demedim :D

Ciddi görünüyor editledim

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben ne senin takımını kötüledim nede Quaresma'yı kötüledim hatta en başta yaptığım yorumda Portoda oynarken yıldızı iyice parladı dedim yaptığım yorumları nasıl nerenle anlıyorsun. Sırf yorum yapmış olmak için yorum yazma düşün ondan sonra yaz...

Takımımı Kötülüyorsun Diye Bişey Demedimki Zaten Kötüleyemessinde Madem Quresmanın Portoda Nasıl oynadığını Biliyon o zaman Hala Neyin Peşindesin

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
2620071221153027.jpg

Çekemeyenler ANTEN takabılır..bakalım robınho ya ne dıyeceksınız

:clap::w00t::w00t:

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takımımı Kötülüyorsun Diye Bişey Demedimki Zaten Kötüleyemessinde Madem Quresmanın Portoda Nasıl oynadığını Biliyon o zaman Hala Neyin Peşindesin

'Takımama Zıt Yorum yapmaktan tartışmaya mecbur Bıraktın' gibi bir cümle kullanmadın mı arkadaşım sen hangi bi yorumumda zıt bir şey yazmışım ben beşiktaş veya q7 hakkında ? hala neyin peşinde olduğumu soruyorsun konuyu saptırmaktan daha ne hakkında tartıştığının farkında değilsin. Diğer yorumlarımı okuda ona göre cevap ver bana aynı şeyleri yazdırma...

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Klasik Beşiktaş taraftarları işte..Daha transfer olduğu takımlarda kadroya giremeyen milli takıma seçilemeyen adamları alıp kendilerince büyütüp q7 diye avunurlar..avunadurun bakalım, bizde size bakıp gülelim ne güzel işte..Bi oyuncu transfer edip kendi kendinizi büyültürsünüz ancak..Fenerbahçe her sene transfer ediyor bu tarz oyuncular..Yani bu oyuncular size Beşiktaş gibi bir takıma lüks Fenerbahçe gibi bir takıma ise sıradandır..Aradaki farkı siz anlayın !!!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Klasik Beşiktaş taraftarları işte..Daha transfer olduğu takımlarda kadroya giremeyen milli takıma seçilemeyen adamları alıp kendilerince büyütüp q7 diye avunurlar..avunadurun bakalım, bizde size bakıp gülelim ne güzel işte..Bi oyuncu transfer edip kendi kendinizi büyültürsünüz ancak..Fenerbahçe her sene transfer ediyor bu tarz oyuncular..Yani bu oyuncular size Beşiktaş gibi bir takıma lüks Fenerbahçe gibi bir takıma ise sıradandır..Aradaki farkı siz anlayın !!!

Klasik yorum :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

Offf üzücü yahu.:) Keşke biraz smiley falan kullansaydın, yazarken rahat olmadığın daha az anlaşılırdı..:devil::D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İlla fb mi alacak her futbolcuyu?

Son iki senedir en büyük dünya çapındaki isimleri hep Galatasaray transfer etti nerede fb?

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Shusteride aziz yıldrım istemedi zaten yoksa Q7 faaln hep fenerdeydi.Ayrıca fenerbahçe iyi bilir başkasını talip olduğu adamı almayı.Etik dğerler konusunda üstlerine yok

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İlla fb mi alacak her futbolcuyu?

Son iki senedir en büyük dünya çapındaki isimleri hep Galatasaray transfer etti nerede fb?
hala bu sorunun cevabını göremediysen çıkart at gözlüklerini :D Aykut Kocaman gereksiz para harcatmıyor genç yetenekli istiyor yaşı geçmiş istemiyor.

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
'Takımama Zıt Yorum yapmaktan tartışmaya mecbur Bıraktın' gibi bir cümle kullanmadın mı arkadaşım sen hangi bi yorumumda zıt bir şey yazmışım ben beşiktaş veya q7 hakkında ? hala neyin peşinde olduğumu soruyorsun konuyu saptırmaktan daha ne hakkında tartıştığının farkında değilsin. Diğer yorumlarımı okuda ona göre cevap ver bana aynı şeyleri yazdırma...

arkadaşım sende anlayış bozukluğu var bu kadar yeter daha da bişey demiyorum sana sen kabul etsende etmesende Türkiye'nin en iyi Transferi Quaresmaa

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sende anlayış bozukluğu var bu kadar yeter daha da bişey demiyorum sana sen kabul etsende etmesende Türkiye'nin en iyi Transferi Quaresmaa

Laflarına dikkat et insan gibi konuş ve tartışmasını öğren...

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Offf üzücü yahu.:) Keşke biraz smiley falan kullansaydın, yazarken rahat olmadığın daha az anlaşılırdı..:devil::D

Ne yalan söyleyeyim sizin gibi taraftar yorumlarına gülmek rahatlatıyor beni..smiley (Türkçesi gülücük ama neyse...kullanmasını bilene güzel Türkçemizi) kullanmama hiç ama hiç gerek yok..

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
hala bu sorunun cevabını göremediysen çıkart at gözlüklerini :D Aykut Kocaman gereksiz para harcatmıyor genç yetenekli istiyor yaşı geçmiş istemiyor.
Gece gece ıyı guldurdun benı he :D
gereksız para harcatmıyormus vs kendınızı bunlarla avutuyorsunuz ya daha ne dıyım :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Gece gece ıyı guldurdun benı he :D
gereksız para harcatmıyormus vs kendınızı bunlarla avutuyorsunuz ya daha ne dıyım :D
Senin yaş kaç çok merak ediyorum doğrusu ? Sen benim ne yazdığımı iyi oku ve anla bak orada ne demişim ! İki transfer yaptı diye Demirören gözünüzü boyadı başarısızlığı iyi kapadı yine başlarsınız Yıldırım Demirören yeter diye şimdi iyi düşün kim nasıl avutuluyor ve borçlandırılıyor ... :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Senin yaş kaç çok merak ediyorum doğrusu ? Sen benim ne yazdığımı iyi oku ve anla bak orada ne demişim ! İki transfer yaptı diye Demirören gözünüzü boyadı başarısızlığı iyi kapadı yine başlarsınız Yıldırım Demirören yeter diye...
Alakası yok olayları gormek ıstedıgınız gbı goruyorsunuz sadece
Besıktas taraftarının bır cogu yıne demırorenı ve yonetımını ıstemıyor
Besıktas taraftarını dıger takım taraftarlarıyla karıstırma..

ayrıca bu oyuncular sızde olsaydı emınım yorumların dogal olarak cok farklı olurdu ve o zaman boyle demezdın..
o zaman yaslı da olmazlardı
o zaman para ne kadar cok harcansa da sorun olmazdı vs vs

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Alakası yok olayları gormek ıstedıgınız gbı goruyorsunuz sadece
Besıktas taraftarının bır cogu yıne demırorenı ve yonetımını ıstemıyor
Besıktas taraftarını dıger takım taraftarlarıyla karıstırma..

ayrıca bu oyuncular sızde olsaydı emınım yorumların dogal olarak cok farklı olurdu ve o zaman boyle demezdın..
o zaman yaslı da olmazlardı
o zaman para ne kadar cok harcansa da sorun olmazdı vs vs
Asıl sen karıştırma herkesi kendinizle ben Anelka'dan sonra hep karşı oldum o kadar parayı genç daha yetenekli futbolculara veririm daha makbule geçer kim ne derse desin.Sizin sonunuz şimdiden görülüyor Yıldırım Demirören yeter,avutulmaya,borca devam :)Artık nereden bağlarsan bağla yorumunu

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
geçen senenin devre arasında anlaşılmış.ve dönemin teknik direktörü olan dauma değilde aykuta sorulmuş.oda demişki benim sistemime uymaz.

yani taaa geçen senenin devre arasında daumun gönderileceği belliymiş.

vay beeee.

not: duyduğuma göre beşiktaş Q7 ile 2000 yılında anlaşmış.fenerbahçe seni istediği zaman bize söyle seni ozaman takıma katalım demişler.fener isteyince beşiktaşa gelmiş.

bende iyi haber(!) yazıyorum.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42

Paramız var diye övünüp duruyorsunuz ama ortada yıldız yok?! bu ne yaman çelişki...

Baros, Kewell, Elano, Keita... Bunlar dünya yıldızları...

Hani sizin ezberlediğiniz "cimbomda para yok" a kapak olarak olan yıldızlar...

Kuş işte :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Konu yeterince hararetlenmiş. Daha fazla hararet yapmadan kitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...