Ezel'in Finalinde Ne Oldu? Anlayan Var Mı?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
Ezelin çocuğu büyümüş, babasını arıyor. Deniz fenerinin kapısını çalıyor, kim olduğu belli olmayan bir silüet kapıyı açıyor, çocuk gülümsüyor ve dizi orada bitiyor.

Hiçbir şey anlamadım. Lütfen anlayan varsa bana anlatsın. :scared:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Cengiz olabilir mi o adam? Gerçi uçurumdan filan düşmüş galiba izlemedim. :D

[SDNTV3]http://94.75.243.38/~videofare/video/30f_7630f.flv[/SDNTV3]

kmlctnky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir dizi yaptılar ne güzel dedik izledik bir final yaptılar Lost gibi ne olduğunu anlamadan soru işaretleriyle bitirdiler.
bende cengiz olabileceğini düşündüm ama cengize gelmiş olsa neden adım can uçar desin? dedim sonradan.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
cengiz olamaz çünkü babamı görmeye gidiyorum dedi ve soyadını uçar olarak söyledi yani ömerin soy adı. ama kapıda ki ömer mi başkası mı soru işareti, ömere göre çok kısa kapıda ki ama ömer olabilir.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
Kapıdaki gayet deve gibi.. Neredeyse kapının tavanına değecek başı. Büyük ihtimalle ezel.. Ama böyle son mu olur yaa? Film mi çekecekler napacaklar anlamadım valla.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zehir'in etkisi yok muymuş yani? :D Film yaparsalar da izlenmez söyleyeyim. Boşa masraf etmiş olurlar.

Final bölümü bile ilk 3'e girememiş.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
Eyşan zaten ölecekti de, trende Ezeli kurtarmış olabilirler...

2. kim olmuş? 1. survivor'dır kesin de.... :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1-Survivor
2-Survivor Başlıyor
3-Arka Sokaklar
4-Ezel

:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ben de şimdi izledim ama sonu gerçekten saçmalık olmuş.. :) nasıl saçmalarız diye çaba harcamışlar... :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Anladığım kadarı ile o zehir ölümcül değil, kısmi felçe neden olan bir şey olabilir. Yani Ezel geri uyanacak trende. Bence filmi gelecek dizinin. Ben beğendim finali fakat ile defa bir dizide bu kadar ağladım. Nedendir bilmem ama final beni çok fazla hüzünlendirdi..

Ayrıca ikinci teorim ise dayının hapishanede ezele yüzüğü verirken yeni bir hayata başlamak için tek bir nedenin olursa tak demişti. Yani bence hafızasını sildi ezel. Ali de 18 e basınca can ı oraya gönderdi. Bence film illaki olacak <:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bende bişey anlamadım finalden :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bence hafızası sıfırlandı. Dediğim gibi dayının lafından o çıkıyor. Tekrar izleyin

rockboy22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ezelin çocuğu büyümüş, babasını arıyor. Deniz fenerinin kapısını çalıyor, kim olduğu belli olmayan bir silüet kapıyı açıyor, çocuk gülümsüyor ve dizi orada bitiyor.

Hiçbir şey anlamadım. Lütfen anlayan varsa bana anlatsın. :scared:

Dayı ona önceki bölümlerde zehiri verirken diyorki ne zaman her şeyin bittiğini düşünürsüz o zaman bunu iç diyor ama o zehir değil.Bunu iç ve hayata sıfırdan başla diyor aslında.Herkes zannediyorki zehir ama herhalde geçmişi unutmayı sağlayan bir ilaç unutturganlık ya da geçici bir baygınlık.Ama hayatına sıfırdan başlaması gerektiğini söylüyor.Yani kapıyı açan EZEL.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Ezel'in oldugunu dusunuyorum arkadaslar... Gercek su ki, dizi orda bitti. Tekrari yok yani, malesef.
Sener Hollanda...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
İlk sezonu deliler gibi takip etmiştim.2.sezonda çok saçmlamaya ve zorlamaya başladılar.2.Sezonun yarısında bıraktım izlemeyi.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
İlk sezonu deliler gibi takip etmiştim.2.sezonda çok saçmlamaya ve zorlamaya başladılar.2.Sezonun yarısında bıraktım izlemeyi.
yanlış yapmışsın ben yerinde olsam kaldığım yerden devam ederim bitiririm çünkü öyle bir dizi bir daha zor gelir bu ülkeye

hamithlc12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taaa birinci bölümde, Kerpeten Ali'nin motoru ile Kıbrıs yollarında görüldüğü bir sahne vardı ya, öyle bir sahne, motorlu kasklı , kim olduğunu göremediğimiz biri, bir deniz fenerine geldi. Motorundan indi, kaskı çıkarttı, genç bir delikanlı idi bu motorcu. Montunun içinden bir sarı zarf çıkarttı. Anam! Bu zarf, Ramiz Dayının ölürken biricik kızı Azad'a verdiği zarf değil miydi?

Burada Ramiz Dayı aldı sazı eline : Her şeye rağmen, Ezel sonunda aşkın kazanacağına, adaletin yerini bulacağına inanıyordu ama mutlu sonlar hikayelere mahsustur. Benim anlattığım hikaye çoktaaan bitti.Sonrasında yaşananlar, hiç olmadı. YANİ BABASI RAMİZ KARAESKİ

sezerr53

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Taaa birinci bölümde, Kerpeten Ali'nin motoru ile Kıbrıs yollarında görüldüğü bir sahne vardı ya, öyle bir sahne, motorlu kasklı , kim olduğunu göremediğimiz biri, bir deniz fenerine geldi. Motorundan indi, kaskı çıkarttı, genç bir delikanlı idi bu motorcu. Montunun içinden bir sarı zarf çıkarttı. Anam! Bu zarf, Ramiz Dayının ölürken biricik kızı Azad'a verdiği zarf değil miydi?

Burada Ramiz Dayı aldı sazı eline : Her şeye rağmen, Ezel sonunda aşkın kazanacağına, adaletin yerini bulacağına inanıyordu ama mutlu sonlar hikayelere mahsustur. Benim anlattığım hikaye çoktaaan bitti.Sonrasında yaşananlar, hiç olmadı. YANİ BABASI RAMİZ KARAESKİ

Kaynağıda belirteydin. HAKİKİ MUHABBET: Ezel Final Bölümü, Son Oyun: AMA HERKES ÖLMEZ

Edit: Güzel comeback 2011

Son düzenleme: