Ezel 2. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Nasıl Bu Dizi İzleyip Beğenenler Varmı İlk Bölümünü Bölük Pörçük İzledim Pek Hoşuma Gitmedi Açıkçası Gerçi Diziler Sonradan Açılıyor.!

Deli Yürek te ilk 10 Bölüm Pek izlenmedi Aynalı Tahirle Yarışmak için Çıkardılar Diyorlardı

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla ben sevdim bu diziyi. İlk bölümün başları biraz sıkıcı gelmiş olabilir. Ne de olsa şu ana kadar olayların nasıl geliştiği anlatıldı.

Sonlara doğru dizi başladı sayılır. Ezel'in intikamı çok pis olacak. :D

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nasıl Bu Dizi İzleyip Beğenenler Varmı İlk Bölümünü Bölük Pörçük İzledim Pek Hoşuma Gitmedi Açıkçası Gerçi Diziler Sonradan Açılıyor.!

Deli Yürek te ilk 10 Bölüm Pek izlenmedi Aynalı Tahirle Yarışmak için Çıkardılar Diyorlardı

Evet ilk anlatımı biraz sıkıcı geçiyo eskiye gidiyo tekrar bugüne geliyor genelde öyle geçiyor ilk bölüm.

Ama güzel bir seri olacak gibi. Ben sevdim...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
İlk fragmanı izlediğimde kurtlar vadisi gibi olcak diye bi ön yargıya kapılmıştım ama konusu çok çok farklı çıktı. Tahminlerimde hep yanıldım. Klışe bi dizi değil yani güzel.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güzel güzel izleyin mutlaka.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
bizim türk dizilerini berbat eden şey arkası yarın programlarına benzemesi asla bir bölüm içinde bir hadise sonuç bulmuyor malzeme kıtlığından mıdır senaryoyu yazanların yeteneksizliğinden midir bilinmez saçma sapan sahnelerle 1 saati dolduruyorlar gereksiz diyaloglar gereksiz sahneler çok bizim dizilerde

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Milleti aptal kutusuna bağlayıp hiç bir şey vermeyen dizileri yapıp geriye doğru hızlı adımlarla gitmemize yardımcı olan mantaliteye selam olsun!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kişi kendisini bildikten sonra istediğini yapabilir. İnsan kendi aklıyla ileri ya da geri gider.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hikayesi çok güzel. Anlamak için tümünü izlemek şart. Ben ilk bölümün özetinı ve 2. bölümün tamamını izledim. Çok beğendim gerçekten. Eğer ilk iki bölümü izlerseniz eminim beğenirsiniz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dizi süper vallahi. Reytinglerde inanılmaz fark atmış. Yeni bir fenomen olma yolunda ilerliyor bakalım. :)

2mxestt.jpg

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Walla hikayeyi biraz daha akıcı anlatmaları lazım ben bi ara baya sıkıldım.

Bide ben kenana acıyom arkadaş her dizisinde sevgilsini nişanlısını elinden alıyolar adamın. Sürekli bi acı nereye kadar :D hep dar hikayeli projelerde rol alıyor ikidir. Umarım bu hikayesi uzundur. Farklı hikayesi var.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Acı Hayat'la bu dizinin hikayesi farklı ama. :D

Salih Kalyon'un da hakkını verelim. Muhteşem oynuyor rolünü. Tam uymuş ona.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Walla hikayeyi biraz daha akıcı anlatmaları lazım ben bi ara baya sıkıldım.

Bide ben kenana acıyom arkadaş her dizisinde sevgilsini nişanlısını elinden alıyolar adamın. Sürekli bi acı nereye kadar :D hep dar hikayeli projelerde rol alıyor ikidir. Umarım bu hikayesi uzundur. Farklı hikayesi var.

Harbiden ya. :D
Bi yâr etmiyorlar adama. Ama bu dizide hiç olmazsa ilk sahibi oluyor hapse girmeden.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Rastgele denk geldim biraz izliyim dedim baya bir hosuma gitti .

Bundan sonra takip ederim nede olsa Kenan abimiz var :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kenan diyorsunuz ya. Bence Türkiye'nin en yakışıklı ve en karizma erkeği. Deli Yürek, Acı Hayat dizi olarak film olarak da Yandım Ali :) Hepsinde de 10 numara idi :)

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
kurtlar vadisinden daha kaliteli bence

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hikaye farklı olmasına farklıda çok dar bi hikaye gibi geldi bana onlardan intikamını aldıktan sonra ne olacak bitecek dizi ? yada başka yönlere kayacak mı? :D

Prison break gibi süprizler bekliyorum yoksa bence senaryo gene aynı İntikam üzerine kurulu acı hayatta öyleydi mesala.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hikaye farklı olmasına farklıda çok dar bi hikaye gibi geldi bana onlardan intikamını aldıktan sonra ne olacak bitecek dizi ? yada başka yönlere kayacak mı? :D

Prison break gibi süprizler bekliyorum yoksa bence senaryo gene aynı İntikam üzerine kurulu acı hayatta öyleydi mesala.
Eğer bitirmezlerse her dizi de olduğu gibi havası söner. Açıkçası ben izlemem.

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende çok beğendim diziyi bana öyle geliyo ki lost ve prison break gibi baya karışık şeeyler bekliyorum.demin 3.bölüm fragmanını izledim hapisane kaçışına biraz deyininolar. Heralde intikamını alması uzun sürcek ama o da kesin değil.Hapisaneden kaçtı mı noldu o da belli değil ama ona yardım eden biri var içerde, Eyşsan'da ziyarete gidiyo fragmanda hapisaneye. Çok beğendim diziyi gerçekten bravo...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bende çok beğendim diziyi bana öyle geliyo ki lost ve prison break gibi baya karışık şeeyler bekliyorum...

:D

o kadar zeki senaristlerimiz yok..o kadar zeki vatandaşlarımız var ama onlar da senarist değiller..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
3. Bölümün fragmanı çok farklı :D Ne yapyor bu yapımcılar. Birileri sesimizi duydu :D