Eylül Ayında Playstation 3 Alıcam

haydar61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar Playstation 3 almaya karar verdim açıkcası biraz geç kaldım artık Playstation 4 çıkıcak ancak bende GTA 5 , Crysis 3 ve The last of us için alıyorum diyebilirim tabiykide yeni çıkıcak olan oyunlarda var ancak aklımda ama benim için bunlar daha önemliler , ancak aldıktan sonra kırdıcam işte burda kafam karışık öncelikle bir çok sitede bazı sürümler kırdılamıyor diyor kimi kişiler kırdılabilir diyor açıkcası benimde kafa epey bir karıştı sizlere sormaya karar verdim kırdırılınca multiplayer özelliği gidiyormuş ben zaten multiplayer oyunlarda kötüyümdür kendim oynıycam ondan yana bir şikayetim yok ancak kırdırılma konusunda kafam karışık bu konlardan anlayanlar bana biraz yardımcı olabilirlerse sevinirim bu arada diyelim ki kırdımdım ancak orjinal bir oyun aldım o çalışırmı .

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fat ve Slimler kırdırılıyor diye biliyor Super Slimler kırdırılamıyor bi tek

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yeni cihazlar hatta son 1.5 senedir piyasada olan cihazlar kırılmıyor. cobra çıkacak diyorlar ama hala ses soluk yok zaten randımanlı çalışmıyor ve çok yüksek mebla ödemek zorunda kalıyorsunuz.

haydar61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni cihazlar hatta son 1.5 senedir piyasada olan cihazlar kırılmıyor. cobra çıkacak diyorlar ama hala ses soluk yok zaten randımanlı çalışmıyor ve çok yüksek mebla ödemek zorunda kalıyorsunuz.

tahminen ne kadar bir ücrettir bu birde hard disk olayı var mesela Fat ve Slim modellerde 160 yada 320 gb gibi hard disk mevcutmudur

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tahminen ne kadar bir ücrettir bu birde hard disk olayı var mesela Fat ve Slim modellerde 160 yada 320 gb gibi hard disk mevcutmudur

dostum bende senin gibi last ous için uncharted falan için 3 istiyodum ama baktım ki kırılabilen ps3 yok - var ama fiyatlarını duysan vazgeçersin , ikinci el 800 900 TL. sıfırlar 1200- 1300 Tl.

bende Xbox360 aldım

haydar61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bende senin gibi last ous için uncharted falan için 3 istiyodum ama baktım ki kırılabilen ps3 yok - var ama fiyatlarını duysan vazgeçersin , ikinci el 800 900 TL. sıfırlar 1200- 1300 Tl.

bende Xbox360 aldım

benim şuan playstation 3'e verebilceğim 1000 lirayı yaklaşık bir param var gerekirse 200-300'ünü borç alırım ancak 1200 - 1300 arasında para verince kırdırabilirmiyim eğer kırdırabilirsem almayı düşünüyorum

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim şuan playstation 3'e verebilceğim 1000 lirayı yaklaşık bir param var gerekirse 200-300'ünü borç alırım ancak 1200 - 1300 arasında para verince kırdırabilirmiyim eğer kırdırabilirsem almayı düşünüyorum

kardeşim alıcağın ps3 zaten kırılmaya müsait yani eski model ps3.. daha dün sordum 1300 dedi doğubankta adamlar bunları stok yapmış değerli oldukları için.. normal ps3 500 Tl iken 3 katına satıyolar işte bu şekilde.. şahsen ben o kadar para vermem zaten çabuk sıkılıyorum herşeyden, değmez yani acayip bi kazık yemişlik hissi verir insana normali 500 lirayken buna 1300 verdim diye

testere9644

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haydar61 dostum bende krılmış 3.55cfw yüklü 320gb sony PS3 var düşünürsen sana satabilirim 4.40 cfw yüklediğinde online oyunlarıda oynayabiliyorsun.2 adet orjinal sony kol 1 adet move kol ve kamerası demo cd si ve ps3 le gelen şu an hatırımda olmayan bir oyunu daha var bunlarıda yanında vereceğim harici harddiskin varsa içine oyunları atıp oynayabilirsin kahramanmaraştayım irtibat tel 532 151 90 79 arayabilirsin sen nerdensin memleket. bunların hepsini 1000 tl'ye bırakırım son fiyat.makina ev konsoludur vardiyalı çalıştığım için cok vaktim olmadı oynamaya çok değil çok çok temiz gördüğünde sende hak vereceksin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kırılmış cihazlara yeni oyun almana gerek yok internetten indir veya bende olanları veririm harici harddiske atar oynarsın.bende online oynamıyorum onun için 3.55 cfw yüklü makinam online oynatmıyor 4.40 yüklersem oynatır ama çok stabil değil 4.40 cfw ler.

haydar61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haydar61 dostum bende krılmış 3.55cfw yüklü 320gb sony PS3 var düşünürsen sana satabilirim 4.40 cfw yüklediğinde online oyunlarıda oynayabiliyorsun.2 adet orjinal sony kol 1 adet move kol ve kamerası demo cd si ve ps3 le gelen şu an hatırımda olmayan bir oyunu daha var bunlarıda yanında vereceğim harici harddiskin varsa içine oyunları atıp oynayabilirsin kahramanmaraştayım irtibat tel 532 151 90 79 arayabilirsin sen nerdensin memleket. bunların hepsini 1000 tl'ye bırakırım son fiyat.makina ev konsoludur vardiyalı çalıştığım için cok vaktim olmadı oynamaya çok değil çok çok temiz gördüğünde sende hak vereceksin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kırılmış cihazlara yeni oyun almana gerek yok internetten indir veya bende olanları veririm harici harddiske atar oynarsın.bende online oynamıyorum onun için 3.55 cfw yüklü makinam online oynatmıyor 4.40 yüklersem oynatır ama çok stabil değil 4.40 cfw ler.

hocam 1000 lira vereceğime 200-300 daha koyarım üzerine sıfır alırım , birde arkadaşlar doğu bank tam olarak nerde internette eminönü yazıyor oradayda tam nerede kalıyor

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hocam 1000 lira vereceğime 200-300 daha koyarım üzerine sıfır alırım , birde arkadaşlar doğu bank tam olarak nerde internette eminönü yazıyor oradayda tam nerede kalıyor

adam sana 2 kol move kolu oyun veriyor 0 ında bunları alamazsın

testere9644

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kpl04 senin için 50 lira daha atıyorum kargo parasıda bana ait olsun ondan aşagısı olmaz haydar61 beye...

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka ilden ikinci el mal almanın bi anlamı yok-içine altın koyup gönderse yine bi anlamı yok

bulunduğun ilde 800 tl ye ikinci el bulabilirsin.

testere9644

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam ne isteyeyim sen söyle ama ölü teklifde verme. sen nerdensin dost

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben istanbuldayım ama benim xbox360 ım var hocam. :) ben alıcı değilim yani