Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,257
Puanları
113
Yaş
39
Herkesin bildiği üzere Eylül ayı dizi ayıdır. Tüm yeni diziler ve yeni sezon diziler bu ay içerisinde start verirler, peki TV üzerinde hangi diziler yeni olacak gelin hep beraber bir göz atalım..

(+18): Söz konusu rehberde sansürlenmemiş videolar bulunabilir. Onun için biraz dikkat edin. ;)

Harley and the Davidsons (5 Eylül – Discovery)

Discovery
’nin altı saatlik bu mini dizisi adından anlaşılacağı üzere efsanevi bir marka haline dönüşen Harley Davidson’ın ortaya çıkış hikayesini anlatıyor. Milwaukee’de 20. yüzyılın başlarında Davidson kardeşler ve Bill Harley tarafından kurulan bu motosiklet şirketinin hikayesi yaratıcı ve yenilikçi tasarım üretiminin yanı sıra kardeşlik, dostluk ve cesaretin de ne kadar önemli olduğunu bizlere aktaracak. Dizide Bill Harley rolünde Game of Thrones’da genç Ned Stark olarak izlediğimiz Robert Aramayo var. Walter Davidson rolünde ise yine Game of Thrones’dan hatırlayacağımız Michiel Huisman yer alıyor. Arthur Davidson rolünde ise Bug Hall’u izleyeceğiz.


Atlanta (6 Eylül – FX)

Aktör-müzisyen Donald Glover’ın yarattığı ve başrolünde yer aldığı dizi iki kuzenin Atlanta’daki hayatlarına şekil vermesini konu alıyor. Donald Glover’ın canlandıracağı Earnest “Earn” Marks, gerçek hayatla sokak hayatı arasındaki çizgiyi anlamaya çalışan rapçi kuzeni Alfred “Paper Boi” Miles’ın müzik kariyerini toparlamaya çalışacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.


Queen Sugar (6 Eylül – OWN)

Ava DuVernay’in yarattığı bu yeni drama dizisi, birbirinden uzaklaşmış üç kardeşin Louisina’da aileden kalan şeker kamışı çiftliğini işletmek için tekrar bir araya gelmesini konu alıyor. Dizinin başrolünde True Blood dizisinin Tara’sı olarak hatırlayacağımız Rutina Wesley var. 2. sezon onayını da alan dizinin kadrosunda Dawn-Lyen Gardner, Kofi Siriboe, Tina Lifford, Omar Dorsey ve Dondre Whitfield da yer alıyor.


StartUp (6 Eylül – Crackle)

Miami’de geçen dizi, parlak ama tartışmalı bir teknoloji fikrinin yanlış kişilerin elinde şekillenince neler olabileceğini bizlere anlatmaya çalışacak. Zeki bir finansçı olan Nick Talman, varlıklı ve sorumsuz olan babasıyla problemli bir ilişki yaşamaktadır. Ortadan kaybolan ve FBI’a teslim olmak istemeyen baba, oğlu Nick’ten haksız kazançla elde ettiği bu paraları saklamasını ister. Parayı saklayacakları yer ise Izzy Morales’in oluşturduğu ve teknoloji dünyasında çığır açacak GenCoin isimli bir dijital para platformu olacaktır. Haitili bir çete üyesi olan Ronald Dacey de bu işin içine dahil olur. FBI da kirli parayla kurulan bu oluşumun peşine düşecektir. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizide FBI ajanı Phil Rask rolünde Martin Freeman’ı izleyeceğiz. Nick Talman rolünü ise The O.C.’nin sevilen yıldızlarından Adam Brody üstleniyor. Edi Gathegi, Haitili çete üyesi Ronald Dacey’yi, Otmara Marrero ise teknoloji girişimcisi Izzy Morales’i canlandırıyor.


Better Things (8 Eylül – FX)

Pamela Adlon ve Louis C.K.’in birlikte yarattıkları bu komedi, üç çocuklu boşanmış bir aktrisin hayat mücadelesini konu alıyor. Pamela Adlon’u Sam Fox rolünde izleyeceğimiz dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.


One Mississippi (9 Eylül – Amazon)

Amazon platformunun yeni dizilerinden olan One Mississippi, annesinin ani ölümünden sonra Los Angeles’tan doğduğu Mississipi’ye geri dönen bir kadının hikayesini konu alıyor. Komedyen Tig Notaro ve Juno filminin yazarıDiablo Cody’nin elinden çıkan bu trajikomik projede Louis C.K. de yapımcılar arasında yer almakta. Tig Notaro’nun başrolü üstlendiği dizide Casey Wilson, Noah Harpster ve John Rothman da rol alıyor.


Quarry (9 Eylül – Cinemax)

Banshee, The Knick ve Outcast gibi farklı yapımlara imza atan Cinemax kanalı bu defa Max Allan Collins’in aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Quarry’yi biz dizi severlerle buluşturuyor. Vietnam Savaşı’nda deniz kuvvetlerinde görev yapan ve 1972 yılında Memphis’e geri dönen Mac Conway’in bir kiralık katile dönüşmesini izleyeceğimiz dizinin başrolünde Logan Marshall-Green var. Jodi Balfour, Peter Mullan, Nikki Amuka-Bird, Damon Herriman, Jamie Hectorda dizinin oyuncu kadrosunda yer almakta.


Son of Zorn (11 Eylül – Fox)

Fox kanalının yarı animasyon olan bu komedi dizisi Pasifik Okyanusu’ndaki uzak bir adadan California Orange County’ye dönen savaşçı Zorn’un hikayesini konu alıyor. Zorn, Orange County’deki bu yeni hayatında eski eşi ve oğluyla olan ilişkisini de düzeltmeye çalışacaktır. Dizide Zorn’un sesine hayat veren isim, komedi yapımlarının vazgeçilmez oyuncularından biri olan Jason Sudeikis. Johnny Pemberton Zorn’un oğlu Alangulon, Cheryl Hines ise eski eşi Edie rolünde. Tim Meadows’u da Edie’nin nişanlısı Craig rolünde izleyeceğiz.


Legends of Chamberlain Heights (14 Eylül – Comedy Central)

Comedy Central’ın yeni animasyon dizisi olan Legends of Chamberlain Heights, lise 1. sınıf öğrencisi üç arkadaş Jamal, Grover ve Milk’in hikayesini konu alıyor. Dizi şimdiden 2. sezon onayını da aldı.


Hooten & The Lady (16 Eylül – Sky1)

Başına buyruk maceraperest Hooten, korkusuz bir tarih uzmanı olan Alex ile bir araya gelerek gizli hazineleri bulmak için dünyayı dolaşırlar. Michael Landes ve Ophelia Lovibond dizinin başrollerinde.


Fleabag (16 Eylül – Amazon)

İngiliz oyuncu ve yazar Phoebe Waller-Bridge’in aynı adlı oyunundan uyarladığı bu dizi, yaşadığı trajedi sonrası hayatını sürdürmeye çalışan genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Zor ailesi ve hayat standartlarını karşılamayan işiyle mücadele eden Fleabag, Londra’da sürdürdüğü hayatıyla baş etmeye çalışacak. Phoebe Waller-Bridge’i başrolde izleyeceğimiz dizinin kadrosunda Olivia Coleman, Bill Paterson, Brett Gelman, Hugh Skinner ve Ben Aldrigde de yer alıyor.


The Good Place (19 Eylül – NBC)

Eleanor Shellstrop, ereksiyon bozukluğu ürünleri taşıyan bir traktör römorkun çarpmasıyla ölmüştür. Gözünü açtığında ise kendisinin diğer tarafta olduğunu keşfeder. Akıl hocası Michael’ın idam cezasındaki masum insanları kurtardığı için iyi bir yerde olduğunu söylemesiyle bir yanlışlık olduğunu ve kendisini başka birisiyle karıştırdıklarını fark eder. Hiç kimsenin küfür etmediği ve sarhoş olmadığı bu yerde sıkışıp kalan Eleanor dünyadaki basit hayatına dönmek için bir yol bulmaya çalışacaktır. Parks and Recreation’ın yaratıcılarından Mike Schur’un yeni projesi olan The Good Place’de Kristen Bell ve Ted Danson başrolleri paylaşıyor.


Kevin Can Wait (19 Eylül – CBS)

The King of Queens’den bu yana televizyon yapımlarından görmediğimiz komedyen Kevin James yeni dizisiyle ekranlara dönüyor. Emekliye yeni ayrılmış bir polis olan Kevin hayatının bu yeni döneminde evde eşi ve çocuklarıyla vakit geçirmek için sabırsızlanmaktadır. Fakat evde karşılaşacağı olayların iş yaşamındakinden daha zor olduğunu fark edecektir. Kevin James’in yanı sıra Erinn Hayes, Taylor Spreitler ve Ryan Cartwright da dizide yer alıyor.


Bull (20 Eylül – CBS)

TV dünyasının bilindik isimlerinden Phil McGraw’un (Dr. Phil) mesleğindeki ilk yıllarından esinlenerek oluşturulan proje, savunma avukatlarını jüri ve tanıkları analiz etme konusunda yardımcı olan Dr. Jason Bull’un maceralarını konu alıyor. Dr. Jason Bull rolünü ise NCIS dizisinden hatırlayacağımız Michael Weatherly üstleniyor.


This Is Us (20 Eylül – NBC)

Galavant dizisinin yaratıcısı Dan Fogelman’ın yeni projesi olan This Is Us, aynı günde doğmuş bir grup insanın yaşamlarından kesitlerini bizlere aktaracak. Dizinin başrollerinde ise Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley,Chrissy Metz ve Sterling K. Brown yer alıyor.


Designated Survivor (21 Eylül – ABC)

24 serisinde Amerikan başkanlarını korumasına alışık olduğumuz Kiefer Sutherland bu defa Amerikan başkanı olarak karşımıza çıkıyor. David Guggenheim’ın elinden çıkan Designated Survivor, ABD kongresine düzenlenen feci bir saldırıda başkanlık sırasındaki tüm isimlerin ölmesi üzerine ülkenin yeni başkanı olmak zorunda kalan kabine üyesi Tom Kirkman’ın etrafında şekilleniyor. Dizide Kiefer Sutherland’in yanı sıra Natascha McElhone, Maggie Q, Kal Penn,Adan Canto, Italia Ricci, LaMonica Garrett ve Tanner Buchanan da yer alıyor.


Lethal Weapon (21 Eylül – Fox)

Sinema dünyasının ikon haline dönüşmüş serilerinden biri olan Lethal Weapon bu defa bir dizi projesiyle karşımıza çıkıyor. Matt Miller (Chuck, Forever) tarafından kaleme alınan bu televizyon uyarlamasında Martin Riggs rolüneClayne Crawford, Roger Murtaugh rolüne ise Damon Wayans hayat veriyor. Keesha Sharp, Jordana Brewster ve Kevin Rahm da dizinin ana kadrosunda yer almakta.


Speechless (21 Eylül – ABC)

Friends dizisinin yapımcılarından Scott Silveri’nin yarattığı dizi, DiMeo ailesinin hikayesini konu alıyor. Anne Maya DiMeo ailesi için her şeyi göze alan güçlü bir kadındır. Serebral palsi (beyin felci) hastalığı olan J.J.’in hak ettiği bir şekilde hayatını yaşaması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz. Dizide Maya DiMeo rolünde Minnie Driver’ı izleyeceğiz.John Ross Bowie ise baba Jimmy DiMeo olarak karşımıza çıkacak. J.J. Dimeo rolünü ise gerçek hayatta da serebral palsi olan Micah Fowler iüstleniyor.


Easy (22 Eylül – Netflix)

Bağımsız film yapımcılarından Joe Swanberg, Easy adını taşıyan bu sekiz bölümlük serisinde Chicago’da yaşayan bir grup insanın hayatlarına odaklanıyor. 30 dakikalık bölümlerden oluşan serinin ilk sezonunda Orlando Bloom, Malin Åkerman, Michael Chernus, Marc Maron, Kiersey Clemons, Elizabeth Reaser, Gugu Mbatha-Raw, Jake Johnson, Aya Cash, Dave Franco, Jane Adams, Hannibal Buress, Emily Ratajkowski ve Evan Joingkeit’i izleyeceğiz.

Notorious (22 Eylül – ABC)

Ceza savunma avukatı Mark Geragos ve uzun yıllar Larry King Live programının yapımcılığını üstlenen Wendy Walker’ın hayat hikayelerinden esinlenerek ortaya çıkan proje, adalet sistemine ve medyaya farklı bir bakış açısı sunacak. Dizinin başrollerinde ise Piper Perabo ve Daniel Sunjata var.


Pitch (22 Eylül – Fox)

Dan Fogelman (Galavant) ve Rick Singer’ın birlikte yarattıkları Pitch, Amerika Ulusal Beyzbol Ligi’nin ilk kadın oyuncusu olan Ginny Baker’ın hikâyesini anlatacak. Dizide Ginny Baker rolünü ise Kylie Bunbury (Under the Dome) üstleniyor. Mark-Paul Gosselaar, Bob Balaban, Ali Larter, Mark Consuelos ve Dan Lauria da dizinin kadrosunda izleyeceğimiz diğer isimler.


The Exorcist (23 Eylül – Fox)

Korku türünün kült yapımlarından The Exorcist bir televizyon serisi olarak karşımıza çıkıyor. İki farklı rahibin şeytani güçler tarafından rahatsız edilen bir aileye yardım etmesini izleyeceğimiz dizide Geena Davis, Ben Daniels, Alfonso Herrera ve Alan Ruck rol alıyor. Bu efsanevi yapımın TV uyarlaması ise Jeremy Slater’ın elinden çıkıyor.


MacGyver (23 Eylül – CBS)

Bir zamanlar ABC kanalının popüler dizilerinden biri olan MacGyver yeni uyarlamasıyla tekrar ekranlara dönüyor. Kendine ait yöntemleriyle zor durumlardan kurtulmayı başaran Angus MacGyver, ABD hükümeti içinde gizli bir örgüt yaratarak alışılmadık tekniklerle hayat kurtarmaya çalışacak. Genç MacGyver rolünde ise Lucas Till’i izleyeceğiz. Çekilen ilk pilot bölümü yeni kanalı CBS tarafından pek de beğenilmeyen ve yeniden çekilen dizi bakalım ne kadar başarılı olabilecek hep birlikte göreceğiz.


Van Helsing (23 Eylül – Syfy)

Vampir avcısı Abraham Van Helsing’in soyundan gelen Vanessa Helsing, vampirlerin kontrolü ele geçirdiği dünyanın tek umut ışığıdır. Kanıyla vampirleri yeniden insan dönüştürülebilen Vanessa bu özel yeteneğiyle vampirlerin hedefi haline gelecektir. Fargo ve Hell on Wheels yapımcılarının elinden çıkan bu yeni dizide Vanessa rolünde Kelly Overtonyer alıyor. Hell on Wheels’dan hatırlayacağımız Jonathan Scarfe ve Christopher Heyerdahl da dizinin ana kadrosunda.


Aftermath (27 Eylül – Syfy)

Syfy kanalının bu yeni dizisi büyük fırtınaların, meteor çarpmalarının, depremlerin ve vebanın neredeyse tüm gezegeni yok ettiği ve doğaüstü yaratıkların ortaya çıktığı bir zamanda Copeland ailesinin verdiği yaşam savaşını konu alıyor. Gerçek hayatta evli olan Anne Heche ve James Tupper dizide evli ve üç çocukları olan Karen-Joshua Copeland çiftini canlandırıyor. Dizinin ilk sezonu ise 13 bölümden oluşuyor.


Channel Zero (27 Eylül – Syfy)

Yazar Nick Antosca tarafından oluşturulan bu korku serisi her sezon farklı bir hikayeyle dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Candle Cove adını taşıyan ilk sezonda, bir çocuk psikoloğu olan Mike ortadan kaybolan ikiz kardeşinin gizemini çözmek için büyüdüğü kasabaya geri dönüyor. Paul Schneider, Fiona Shaw, Natalie Brown, Shaun Benson ve Luisa D’Oliveria ilk sezonun oyuncu kadrosunda yer alan isimler. Serinin ikinci sezonu The No-End House da 2017 yılında dizi severlerle buluşacak.


Crisis in Six Scenes (30 Eylül – Amazon)

Woody Allen’ın hem yazıp, hem yönetip hem de başrolünü üstlendiği ilk televizyon dizisi Amazon platformunda başlıyor. ABD’nin 1960’lardaki çalkantılı zamanlarında orta halli bir ailenin sürpriz bir misafiri ev halkının yaşamını alt üst edecektir. Miley Cyrus ve Elaine May’in yanı sıra Lewis Black, Michael Rapaport, Joy Behar, Rachel Brosnahan,Becky Ann Baker, David Harbour, Margaret Ladd ve Rebecca Schull da dizide karşımıza çıkacak isimler arasında yer alıyor. DiziMania


Marvel’s Luke Cage (30 Eylül – Netflix)

MarvelNetflix ortaklığının üçüncü serisi olan Luke Cage nihayet biz dizi severlerle buluşuyor. İşlemediği bir suçtan ötürü hapse giren ve burada yapılan bir deneyle süper güçlere sahip olan Luke Cage’in hikayesini izleyeceğimiz dizide Mike Colter başrolde yer alıyor. Mahershala Ali, Alfre Woodard, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley veSonia Braga’nın da rol aldığı dizide Rosario Dawson Claire Temple rolüyle yine karşımıza çıkacak.


İyi seyirler..
 

Rapchy

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
63
Van Helsing ,Aftermath ve Hooten & The Lady (konusundan ötürü) takipteyim .
 

sifirbakiye

Müdavim
Katılım
16 Şubat 2016
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
437
Puanları
83
İzlemim diye şey etmiştim, görmemek için :D
 

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Harbi bu kadar dizinin hepsini tek tek izleyen var mı? Ne ara zaman yaratıp izliyorlar acaba merak ettim açıkcası?
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
Harbi bu kadar dizinin hepsini tek tek izleyen var mı? Ne ara zaman yaratıp izliyorlar acaba merak ettim açıkcası?
max 40 dk min 20 dk. hocam ne olacak ki? :)

bu arada önerisi olan var mı arasında başlamadım hiç birine quarry ve better thinngs bu hafta başlayacağım diziler sadece.
 
Üst