Exynoslu Note 20 Ultra'ya rakip aranıyor.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Hiç bir Snapdragon kullanan model bulamadınız mı?
Bulamadım daha. Arıyorum. Aslında ben direk Note 20 Ultra alırdım ama yorumlarınızdan dolayı erteledim. Araştırınca da iyiki almamışım diyorum. Teşekkür ediyorum. Bulamassam ne alacam bilemiyorum gerçekten.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Oneplus 8 Pro. Yedekte o vardı.
Oneplus 8 pro Note 20 Ultra seviyesinde değil bence. Note 10 plus ile arasında büyük fark var mı ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oneplus 8 pro
Mi 10 pro
Oppo **** x2
Huawei kısmımda şuan düşündüğüm telefon yok sanki.

Reaksiyon puanı
6,371
Oneplus 8 pro Note 20 Ultra seviyesinde değil bence. Note 10 plus ile arasında büyük fark var mı ki?
Oneplus 8 Por'nun mu?

Kamera, performans, batarya performansı, ekran, ön kamera gibi bir çok fark var

Oneplus 8 pro
Mi 10 pro
Oppo **** x2
Huawei kısmımda şuan düşündüğüm telefon yok sanki.
Bunlar arasında Oneplus 8 Pro öneririm.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Sanırım bulamayacağız. Şuan iki tane daha Note 20 ultra gelmiş ama 8Gb'li olan. Almayacağım. Farklı alternatifleri yönelmem lazım ama Oneplus ve Oppo'da getiremiyorum. Getirtsem bile pasaport kayıtlı olması lazımmış. Getirebilecekler Samsung, ixaomi, Huawei.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Benim için garantinin hiç önemi yok. Zaten android kısmında telefonun garantili olup olmaması hiç önemli değil.

Elinize telefon almak için para geçti diyelim. Oneplus mı samsun note 20 Ultra mı alırdınız.?
snapdragonlu note 20 ultra alırım.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Sanırım bulamayacağız. Şuan iki tane daha Note 20 ultra gelmiş ama 8Gb'li olan. Almayacağım. Farklı alternatifleri yönelmem lazım ama Oneplus ve Oppo'da getiremiyorum. Getirtsem bile pasaport kayıtlı olması lazımmış. Getirebilecekler Samsung, ixaomi, Huawei.
Bence cepte olana yönelin siz hocam OP 8 Pro, net.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
en iyi ekran ödülünü note 20 ultra aldı, performans açısından bence snapdragonlu note 20 ultra daha iyi oneplus 8 pro dan. hangi note 20 ultrayı alsan seni üzmez.

Reaksiyon puanı
6,371
en iyi ekran ödülünü note 20 ultra aldı, performans açısından bence snapdragonlu note 20 ultra daha iyi oneplus 8 pro dan. hangi note 20 ultrayı alsan seni üzmez.
Oenplus 8 Pro'nun ekranı Note 20 Ultra'nın ekranına göre çok çok çok daha iyi bir ekran. Note 20 Ultra'da bulunan ekran normal bir amiral gemisi ekranı.

Reaksiyon puanı
6,371
sdn haberdede çıktı note 20 ultra en iyi ekran telefon ödülünü aldı.
A PLUS puanını aldı, zamanında S9 da o puanı aldı ve ekranı çok daha kötü. DisplayMate yani en balon siteden. Herkes de ona inanıyor. Sürekli her amiral gemisine o ödülü veriyorlar zaten.

Günümüzde en iyi ekrana sahip telefon şüphesiz Oneplus 8 Pro.

İkinci el piyasasının olmaması sorun değilse Oppo **** x2 alabilirsin.Snapdragon 865 işlemci,120 hz ekran hızı ve cihazda sıvı soğutma sistemi olmasından dolayı her oyunu maksimum ayarlarda çok az ısınma ile oynayabileceğin gayet iyi bir cihaz.Oppo **** x2 dışında Poco f2 pro yada bir bak derim.İyi forumlar.
Gayet iyi bir cihaz?

Öyle demiyordunuz ama.

Tamam gayet iyi de findX2'i hani önermiyorsunuz?

Son düzenleme:

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Arkadaşlar bir yıldır Note 10 plus kullanıyorum. Telefonu değiştireceğim benim net düşüncem Note 20 Ultra idi.ama şuan net değilim. Exynoslu modele gelen yorumlar ve olumsuz hava hevesimi kırmış olabilir. Bir diğer önceliğim snapdragonlu Note 20 Ultra.
Size sorum şuan alabileceğim en iyi ve en performanslı telefon hangisi. Lütfen fiyat bazında düşünmeyin. Fiyat-performans olayına girmeyin. Sadece performans istiyorum. Düşünceleriniz benim için çok önemli.(İphone hariç lütfen)
Hangi telefonu alayım????
Hocam bence yurtdışından 865'li modelini alın.

Ha bir de Oneplus 8 Pro veya Oppo **** X2 alabilirsiniz.

Ncakar

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Note 20 ultra kullanıyorum, performans, kamera ve ekran çok iyi ancak benim gibi huaweinin amiral gemisinden geçen birisi için pil performansı baya kötü, bir günü çıkartıyor ama eskisi kadar çok telefonla vakit geçiremiyorum yetmez korkusundan, çünkü kurcalamaya başlayınca pili çok hızlı düşmeye başlıyor

Reaksiyon puanı
6,371
İmel atılmıyor olması işimi zora soktu. Yarın yada cuma günü netleşir. Tşk
Sahibinden üzerinde olan modellerin %99'u IMEI atılmış oluyor.

Note 20 ultra kullanıyorum, performans, kamera ve ekran çok iyi ancak benim gibi huaweinin amiral gemisinden geçen birisi için pil performansı baya kötü, bir günü çıkartıyor ama eskisi kadar çok telefonla vakit geçiremiyorum yetmez korkusundan, çünkü kurcalamaya başlayınca pili çok hızlı düşmeye başlıyor
120Hz modunda mı kullanıyorsunuz?