Exper'den Gövde Gösterisi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Datateknik'in bilgisayar markası Exper, yeni ürünlerini tanıttı. Kesintisiz PC ve diğer yenilikler bu videoda.

Datateknik'in bilgisayar markası Exper, yeni ürünlerle Türk bilgisayar kullanıcılarına geniş seçenekler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen tanıtımda, en son ürünlerinden bir tanesi olan ve içinde yerleşik olarak bir kesintisiz güç kaynağı barındıran Kesintisiz PC de tanıtılan ürünlerden birisi. Bu ürün ve daha birçok konuyla ilgili olarak Datateknik'le konuştuk. Satış ve Pazarlama Koordinatörü Cahide Akkuzu, Pazarlama Müdürü Bülent Onat ve Datateknik Genel Müdürü Mehmet Yolcu'yla yaptığımız söyleşide aklınıza takılan birçok sorunun cevabını bulacaksınız.

İzleyin



[SDNTV]2009_04_21_exper.mp4[/SDNTV]


:: Kesintisiz PC fikri hoşunuza gitti mi?

Bilgi için: Datateknik, Exper
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
 

LaWa

Profesör
Katılım
22 Şubat 2009
Mesajlar
3,119
Reaksiyon puanı
47
Puanları
48
Güzel bir kasa gösterisi..
 

VolqaN

Asistan
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Böyle bir projeyi ben bundan 5-6 sene önce düşünmüştüm. "Neden ups'leri kasanın içine entegre etmiyorlar?" diye sormuştum kendi kendime. Neyse yapılmış faydalı bir proje olmuş :)
 

barankaraduman

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2009
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
güzel bir haber ama ben tam olarak anlayamadım normalde güç kaynaklarında belirli bir süreden sonra bekleme süreleri azalıyor ve güç kaynağını değiştiriyoruz bu ürününde beirli bir zamandan sonra pili zayıflayacak o zaman nasıl bir çözüm sunuyor exper
 
Üst