Excalibur iyi bir laptop mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetovski_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ikinci el kutulu faturalı garantili bir laptop almak istiyordum. Orada burada araştırırken karşıma excalibur diye bir pc çıktı, araştırdım bu modeli öven de ver gömen de var. Yani ben tam olarak anlayamadım sizce almalı mıyım?
(Öğrenciyim hem ders çalışıp hem orta ayarlarda oyun oynamayı düşünüyorum.)

Reaksiyon puanı
93
Arkadaşlar ikinci el kutulu faturalı garantili bir laptop almak istiyordum. Orada burada araştırırken karşıma excalibur diye bir pc çıktı, araştırdım bu modeli öven de ver gömen de var. Yani ben tam olarak anlayamadım sizce almalı mıyım?
Bence asus, lenovo gibi daha iyi laptoplar değerlendirilmeli.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Casper'dan uzak durun. Dandik ve hatalı BIOS'a sahip PC satıyorlar.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
5. Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır ve gerekirse ceza verilecektir.

8. Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılmalıdır. (Tamamı büyük olarak açılan başlıklar bölüm moderatörlerimiz tarafından kaldırılacaktır yada kilitlenecektir.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...