- Konuyu başlatan
Zalkren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 277
Sadece proteinler değil ustam bi maymun fotoğrafına bak benzerliğin sadece proteinden ibaret olmadığını şipşak anlarsın.Ve evrim insan maymundan evrimleşti anlamına gelmez çok kaba bi şekilde anlatayım:Evrime kanıt sayılanlardan birisi de dinozorların 66milyon yıl önce yaşamış oldukları. Dinozorların yaşadıklarına kanıt sayılan kemikler nasıl olur da 66 milyon yıllık süreçte fosil bazlı yakıta dönüşmemiş?
Bir de insan ve şempanzenin genetik kıyaslamasının benzerliği (%98.5) var. Burada yapılan kıyaslama en temel yaşamsal proteinlerin kıyaslanmasıdır tüm genetik haritaların kıyaslanması değildir. Hayat için olması zorunlu en temel proteinler çoğu canlıda aynıdır.Kaldı ki %98.5 benzerlikte bile hile vardır. Burada yapılan yanlış algıdır. Çoğu kişi bütün genetik haritaların kıyaslandığını zannediyor. Gerçekte durum böyle değil. Ben herhangi bir dine inanmam ortada bir konu varsa objektif bakar bir karara varırım.Benim gördüğüm evrim yalandır. En azından şuan bu şekilde düşünüyorum.
X bi canlı var sonra x canlı 10 milyon yıl sonra doğal seçilimle Z ve Y dönüşmeye başlar (maymun ve insan)
sonra Z ve Y canlısı kendi doğal seçilimlerine göre kendi yolundan gider ve birisi maymun birisi insan oluverir çok basit