Evrim Hakkında Detaylı Bilgi

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evrim teorisini destekleyenleri maymun ilan eden arkadaşlar. Biz evrimleşip insanlaştık. Sorguluyor, düşünüyor, araştırıyoruz. Siz ne olarak kaldınız merak etmiyor değilim.
ama budurumda önceden maymundunuz öylemi :D
bizde aradaki farkı söylüyouz siz maymunduk insan olduk diyosunuz bizde hayır hiç maymun olmadık insan geldik insan gidicez diyoruz :dil:

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evrim Teorisi Başlı Başına Bi Düzmece Harun Yahya'nın ''Evrim Aldatmacası'' Adlı Kitabının Bi Kaç Sayfasını Okumamam Benı Bu Düşünceye Dahada Inandırdı

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hala inanan var mı bu kuntik adama ya. Adam hem motorcu hem de her eseri çalıntı ayıptır ya ulan nasıl bir milletiz yemin ediyorum hasan mezarcı vardı ya ona bile inanan vardır bizim memlekette bu nasıl bir cahalet anlam veremiyorum.

Ne Yani Evrim Çokmu Bilimsel Ayrıca Harun Yahya ya İnanmam Dyen Arkadaşlaar Hiç Harun Yahya Kitabı Okudnuzmu

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eğer İnsan İNANARAK-İNANÇLA-İTKATLE inandım , iman ettim diyorsa ; kanıtsız, şeksiz, şüphesiz Yaradanına inanır ve böyle evrim safsatalarına itibar etmez.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne Yani Evrim Çokmu Bilimsel Ayrıca Harun Yahya ya İnanmam Dyen Arkadaşlaar Hiç Harun Yahya Kitabı Okudnuzmu
Evet okudum...
Hiçbir bilimsel dayanağı olmayan, bilime yaklaşan bazı bölümleri de başka yerlerden apartma olan "Yüzüklerin Efendisi" tadında şeyler...

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
harun yahya yı bıle okumadan bu ısın mantıksızlıgını anlamamız gerekır aslında ama malesef bazı arklar anlamak ıstemyor galıba...ayrıca harun yahyanın eserlerınde bende hıc fantastık ogeye rastlamadım yoksa buda evrımcılerın haklı cıkma cabası ıcındekı yalanlarından mı??

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evrimin ne kadar doğru yada yanlış oldugunu bilmiyorum ama çoğu insan evrimi tam anlamıyla yanlış ve eksik biliyor.