Evlilik teklifine bakın??

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Yüzüğü aldığına göre cevabı evet düğün ne zaman ? Tehlikeli olmuş fakat güzel.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Bende böyle teklif edecektim ya tühh
Aşağıdaki de Türk usulü, hatta Reyzingcilerin düğün salonu içerisinde karşılamalı olan bir düğün daha vardı onu bulamadım oda efsaneydi :D
1588878754007.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaratıcı olmuş, ama bir gitse artık öbür dünyada teklif eder evliliği.
Öbür dünyalık bir şey yok bana kalırsa, motor zaten ağır hızları da yavaş o motorla Düz çukursuz bir yolda düşme durumları yok.

Hayallerime ekleme yapıyorum :D

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Öldü numarası yapıdan sonra başında ağlarken tabuttan fırlayıp teklif edeceksin en iyisi

kayaemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
gerek varmıydı yani böyle bir şeye teker üstünde olmasına

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5183499)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Adamın ayağının altında ayak freni var anlık bir durumda o frenle zaten rahat bir şekilde durabilir.
Araçların içinde telefonla konuşup KM'lerce yol gidenler, yoğun trafikte makas atanlar, trafiği komple kapatanlar bana kalırsa soytarı düşüncenize katılmıyorum.
Sanki diğerlerini övdüm de bu arkadaşlara laf söylemişim gibi bir cevabı niye verdiniz şimdi?

Soytarılık mı soytarılık hem de dik alası. Dik alası bile az kalır.

Adam gidonu bırakıyor. Frene basar diyorsun. Bir anda arkadaı arabının altında kalmaları an meselesi.

Laubalilik, soytarılık. Suç. Herşeyin yeri ve zamanı var. Trafikde araç sürülür başka hiçbir şey yapılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bir de savunuluyor şaka gibi.

Bizim milletimiz kadar trafiği alaya ve hafife alan başka millet var mı bilmiyorum. Bütün ülkenin ehliyetine el konulup tekrar sınava sokulması gerekiyor.

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Ben 2018de evlilik teklifi yaptım Kuzey Kıbrıs'ta . Eşim KKTC vatandaşı .
Benim bir gün sonra geleceğimi sanıyordu. Ama bilmediği nokta ben çoktan gelmiştim ve hazırlık yapıyordum .O işteyken ben kaldığım oteli sürpriz hazırladım .

1.5 yıllık evliyim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200507_232622.jpg
    Screenshot_20200507_232622.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 95

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Şu farklı olma çabasını anlamıyorum insan gibi müsait bir yerde direk söylersin kibarca şebekliğe ne gerek var sanki çok büyük bişi yapıyorlar alt tarafı evlilik yani.Farklılık mı istiyorsun sıradan olmasın mı istiyorsun aç telefondan teklif et kimse böyle bir odunluk beklemez hayatı boyunca da unutamaz nedir bu çaba yani.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Fanteziye hiç gerek yok bence özellikle de canınızı tehlikeye atacak türde. Sade bir evlenme teklifinden sonra daha adrenalinli bir evlilik yaşamak daha makul. Bunlar ömründe yaşayacakları tüm adrenalini ilk başta harcamışlar.