Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Çok yaratıcı değil mi sizcede? Baya iyi geldi banaa 

Yaratıcı olmuş, ama bir gitse artık öbür dünyada teklif eder evliliği.Çok yaratıcı değil mi sizcede? Baya iyi geldi banaa
Öbür dünyalık bir şey yok bana kalırsa, motor zaten ağır hızları da yavaş o motorla Düz çukursuz bir yolda düşme durumları yok.Yaratıcı olmuş, ama bir gitse artık öbür dünyada teklif eder evliliği.
Bende böyle teklif edecektim ya tühh
Benimki biraz daha farklıydı, bu biraz basit kaçmışFikri sizden çalmış olmalı.
o biraz para gösterisi yapmış gibi sankiEkli dosyayı görüntüle 97528
99 İPhone ile etmiş Bu adam da ??????
Sonuç= Red ????
??
??
??
??
Çok yazık olmuş ??
Biraz mi? Paradan başka birsey göremiyorum ben o fotoğrafta ??o biraz para gösterisi yapmış gibi sanki![]()
Yahu millet farklılık olsun diye ne yapacağını şaşırmış vallaÇok yaratıcı değil mi sizcede? Baya iyi geldi banaa
99 iPhone'u rüyamda bile görmedim. Bende anca bir tanesi var
İyi olmuş enayinin parasının çöpe gitmesi hoşuma gidiyor.
Param var gel evlenek der gibi olmuş, bunu pek samimi bulmamıştım.
O değilde kadın kabul etseydi o kadar İPhoneyi hayrına düğün hediyesi diye dağıtırlardi herhalde ????Param var gel evlenek der gibi olmuş, bunu pek samimi bulmamıştım.
Tam zarf yapılmalık ne de olsa enişte zenginO değilde kadın kabul etseydi o kadar İPhoneyi hayrına düğün hediyesi diye dağıtırlardi herhalde ????
O değilde kadın kabul etseydi o kadar İPhoneyi hayrına düğün hediyesi diye dağıtırlardi herhalde ????
Sanki diğerlerini övdüm de bu arkadaşlara laf söylemişim gibi bir cevabı niye verdiniz şimdi?Adamın ayağının altında ayak freni var anlık bir durumda o frenle zaten rahat bir şekilde durabilir.
Araçların içinde telefonla konuşup KM'lerce yol gidenler, yoğun trafikte makas atanlar, trafiği komple kapatanlar bana kalırsa soytarı düşüncenize katılmıyorum.
Ya bir de savunuluyor şaka gibi.Tehlike ...