Evlilik teklifimi nasil yapmaliyim? Evet derse fikir sahibine cüzi miktar ödül

THEYARENT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba shiftdelete ailesi..

Öncelikle forumda yeniyim. İş yerinde bir arkadaşımın bu tarz konuların bu forumda iyi değerlendiğini ve mantıklı sonuçlar çıktığını söyledi. Bende sıkıntımı burda anlatmak istedim.

Sevgilimle acısıyla tatlısıyla 2 yıllık bir ilişkimiz var. Her şey çok güzel giderken geçen hafta işyerinde arkadaşlarının önünde onu çok küçük düşürecek bir pot kırdım. Gergindim biraz ağzımdan çıkana dikkat etmedim. O gün bugündür telefonlarımı açmıyor. Kendimi affettirmem lazım. Evlenme teklif etmeyi düşünüyordum ne zamandır. Ona hayır diyemeyeceği bir teklif yapmam gerekiyor. Hayır derse biterim. Sizce neler yapabilirim ona sürpriz olarak? Klasik bir şey olsun istemiyorum. Maddi durumum çok iyi Allah’a şükür. Lütfen bana yardım edin. Siz bayanlar kendi dilinizden anlarsınız. Eğer cidden evlilik teklifimi kabul edecek bir fikir çıkarsa o fikir sahibine cüzi bir miktar ödeme bile yapabilirim.

Birde şuan mantıklı gelen bir hediye var. 999 Adet gülü işyerinde vermek. Yanına bir adet tek taş ile bir araba gül ile evlenme teklif etmek istiyorum. Hem arkadaşları arasında oluşmuş küçülme durumunu da kapatırım. Arkadaşları hayran kalırsa eğer olayı telafi edeceğim için oda çok hayran kalır. Çiçeği görmek isterseniz buyrun?
http://www.cicekkurdu.c...kDetay.aspx?CicekID=146

Fiyatı biraz pahalı ama eğer affedecekse hiç önemli değil. Manisa merkezde oturuyorum buradaki çiçekcilere baktım ama manisaya çiçek gönderen doğru düzgün çiçekci bulamadım. Yapıcağınız önerlerin şehrimin imkanlarına uyması çok önemli. Gerekli şeyleri İzmir’den de temin edebilirim. Oradaki çiçekciler nispeten daha iyi.

Çok konuştum biraz. Kusura bakmayın kimseye içimi dökememiştim. Çiçek mantıklı derseniz eğer bu hafta onu göndermek isterim

Gerçekten yardımcı olucak kişiler varsa eğer özel mesajdan tüm olayları ayrıntılı bir biçimde yazabilirim. Ona göre değerlendirirsiniz.

Herkese çok teşekkürler (Konu Ciddi Yorumlarda Ciddi olursa Sevinirim )

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Aranız kötüyken böyle bişeye kalkışmanızı önermem. :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
önce kendinizi affettirin sonra evlilik teklifini yapın, böylesi daha risksiz. Risk alıpta herşey biranönce olsun derseniz teklifi düşundüyünüz gibi yüzük ve çiçekle yapın.

Ama bence ilk önce ne söylediyseniz küçükdüşürecek onu yanlışlıkla yapdığınızı kendilerini mesejla defalarca farklı şekilde yollayın, benimde 2 yıldan fazla ilişkim vardı ve kadınların naz yapmağı sevdiğini biliyorum. Mesajla aff dileyin ve ona büyük bir surpsiz yapacağınızı belirtin.

Bunlardan sonra cevap gelirse işyerinizde herkesin önünde utanmadan teklifinizi yapın,şimdiden mütlülüklar.

Bunların hiçbiri işe yaramazsa evine gidin yüzyüze konuşun

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bana da su an ne yapsan ters tepecek gibi geldi. En kisa zamanda arayı düzeltmen iyi olacaktır

THEYARENT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aranız kötüyken böyle bişeye kalkışmanızı önermem. :)

Bilemiyorum ne yapsamki. Kimileri sizin dediğiniz gibi asla öyle bir şey yapma diyor kimileride öyle etkileyici birşeyden aşağı hiçbir şey kurtarmaz diyor

önce kendinizi affettirin sonra evlilik teklifini yapın, böylesi daha risksiz. Risk alıpta herşey biranönce olsun derseniz teklifi düşundüyünüz gibi yüzük ve çiçekle yapın.

Ama bence ilk önce ne söylediyseniz küçükdüşürecek onu yanlışlıkla yapdığınızı kendilerini mesejla defalarca farklı şekilde yollayın, benimde 2 yıldan fazla ilişkim vardı ve kadınların naz yapmağı sevdiğini biliyorum. Mesajla aff dileyin ve ona büyük bir surpsiz yapacağınızı belirtin.

Bunlardan sonra cevap gelirse işyerinizde herkesin önünde utanmadan teklifinizi yapın,şimdiden mütlülüklar.

Bunların hiçbiri işe yaramazsa evine gidin yüzyüze konuşun

Çok teşekkür ederim dostum. İçimi rahatlatan en iyi yorumu sen yaptın. Şimdiden başladım mesaj yağmuruna tutmaya haydi hayırlısı.

Bana da su an ne yapsan ters tepecek gibi geldi. En kisa zamanda arayı düzeltmen iyi olacaktır

Aynen öyle ne yapsam işe yaramıyor. En kısa zamanda düzeltmem lazım ama çaresiz kaldım. En iyisi üstüne fazla gitmek. Ona verdiğim değeri anlamış olur öyle hocam.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Rica ederim [MENTION=376268]THEYARENT[/MENTION]

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=376268]THEYARENT[/MENTION] hocam önce aranızı düzeltin, sonra konuşurken mesaj atın rahatsız olduğunu, ona ihtiyacın olduğunu söyle. Emin ol hemen koşup gelecektir. Geldiğinde sizi hasta hasta bulmayacak tabi ki, etrafı çok güzel süsleyin. Gül seviyorsa gül yaprakları vs gibi. Ardından uzun güzel cümleler kurun, ciddi ve duygulu bir biçimde. Ne diyeceğinizi düşünmeyin fazla içinizden geçenleri, sizi mutlu ettiğini, huzurlu hissettiğinizi vs anlatın gözlerine bakın. Evlenme teklifini ve ardından yukarıdan üzerine gül dökmek olabilir. Birde her şeyi kendi ellerinizle hazırladığınız romantik bir sofra da olabilir.

Sıradan oldu dediklerim.Hayal gücünüzü kullanın, imkansızı, zoru isteyin. Farklı düşünün. Yapması zor olanı seçin, sevginizi hissettirin.

Önemli not: Hocam bu arada bu hafta içinde teklif etseniz çok makbule geçer, cumartesi günü benimde sevgilimle 1.yılım olacak güzel bir sürpriz için paraya ihtiyacım var :D İyi forumlar, bırakmayın sakın!

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İlk olarak aranızı düzelttin güzel bir çiçek ile güzel bir akşam yemeği gayet iş görür nasıl olsa maddi durumdan sıkıntı yokmuş eğer direk teklife girerseniz zaten kızgın hayır der daha da kötü olursunuz.
Teklife gelince aranız iyi olduğunda sinemaya götür film sonunda fotoğraflarınız yayınlansın sende sinemada evlilik teklifi et.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sinema üzerinden devam edecek olursak eğer. Sinema da film sonunda ilk önce kedi çektiğiniz bir video yayınlanması mükemmel olur, en çok gittiğiniz yerlerde çekebilirsiniz bu videoyu. Yanındayken konuşamıyorsanız duygusal bir biçimde. Video da anlatırsınız tüm duygularınızı. Ardından fotoğraflarınız ve en son tekrar video girerek araya sevdiğinizi evlenmek istediğinizi söyleyin hemen sonra ayağa kalkın ışıklar yansın. sonrasında sevgilinizi ayağa kaldırın önünde diz çökün yaratıcı bir cümle ile teklifi yapın. Ek olarak sinema çalışanları gül getirebilir, romantik müzik eşliğinde teklifi yapın (sizin şarkınızda olabilir).Benden bu kadar :) Tekrar söylüyorum bırakmayın!

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam sahibinden de görmüştüm belli bir miktara size cast ayarlıyorlar ve istediğinizi yapıyorlar şayet sinemada da onları sokarsanız onlarda size destek çıkabilir. Zaten sinema illa fotoğraf olacak değil mutlaka bir doğum günü videosu yada fotoğrafı vardır güzel bir kompozisyon ile daha ilk fotoğraflardan son fotoğraflara doğru slayt yaparak teklif edebilirsiniz.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
sinemadaki olay şöyle de olabilir :)
önce bir video çekersiniz işte internette örnekleri mevcut bir sürü kişiye mesela "ayşe ahmet seni seviyor evlenme teklif ediyor..." dedirtirsiniz sonra bunları aarka arkaya koyup sinemada önce bir film başlıyormuş gibi universal yazısı felan geçer sonra bu video yayınlanır sinemadaki elemanlar da o cast şirketinden olur bi kareografi yaparlar :)

ama bunun için önce barışmanız ya da aranızın düzelmeis gerek :)

başka yerlerde başka şeyler de yapılabilir aklıma gelirse yazarım :)