Haber Evlerde WiFi Sinyal Alanını Genişletmenin En Kolay Yolu

Bu konuyu okuyanlar

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Katılım
26 Mart 2013
Mesajlar
464
Reaksiyon puanı
102
Puanları
43
Evinde WiFi sinyal sorunu yaşayanlar için en kolay çözüm, WiFi menzil genişleticiler. Kolay kullanımları, daha uygun fiyatları nedeniyle en çok tercih edilen çözüm olan bu ürün grubunda TP-Link, kullanıcılara 20’in üzerinde model seçeneği sunuyor.

Ağ pazarında geniş ürün yelpazesiyle kullanıcılara her ürün grubunda bol seçenek sunan TP-Link®, evlerde WiFi sinyal sorunu için en çok kullanılan ürün grubu olan menzil genişletici ailesini sürekli yeniliyor, model sayısını artırıyor. WiFi 6 teknolojili modellerin de yer aldığı TP-Link menzil genişletici ailesinde şu anda 20’in üzerinde ürün bulunuyor.

Prize takılıp kolayca kullanılması ve diğer çözümlere oranla daha uygun fiyata sahip olmaları nedeniyle kullanıcıların WiFi sinyal sorunu için en çok tercih ettiği bu ürün grubunda TP-Link hem teknolojik olarak hem de fiyat açısından kullanıcılara bol seçenek sunuyor. Her ihtiyaca ve bütçeye uygun bir WiFi menzil genişletici modeli, TP-Link ürün portföyünde yer alıyor. WiFi 6 (AX) ve WiFi 4 (N) teknolojili modellerin de olduğu TP-Link menzil genişletici ailesinde en fazla WiFi 5 (AC) teknolojisine sahip ürünler bulunuyor. Böylece kullanıcılara farklı bağlantı hızları seçeneği sunuluyor. Ev ve küçük ofislerdeki bağlı cihaz sayısı ve kullanılan uygulamalara göre en ideal kablosuz hız ihtiyacı belirlenip buna uygun model TP-Link ürünleri arasında bulunabiliyor.

forum-1.jpg


Kolay kurulum, kolay yönetim
TP-Link menzil genişleticiler çok kolay şekilde kurulup WiFi sinyal alanını genişletiyorlar. Bu ürün grubundaki hemen hemen tüm modeller prize takılarak kullanılıyor. Kurulumu ve kullanımı kolaylaştıran özelliklerle donatılmış olan ürünlerde, örneğin en doğru yere ürünün yerleştirilebilmesi için Akıllı Sinyal Göstergesi yer alıyor. Çünkü menzil genişleticilerden iyi verim alınabilmesi için doğru yere konumlandırılmaları son derece önemli. Modemin çok yakınına yerleştirmek de modem sinyallerini iyi alamayacak kadar uzak bir yere yerleştirmek de doğru değil. Bu nedenle renkli ışıklarla kullanıcılara yol gösterip doğru yeri bulmalarını sağlayan bu gösterge önemli. Doğru yerdeki prize takıldıktan sonra modem ile eşleştirilerek menzil genişleticiler aktif hale getiriliyor ve WiFi sinyal alanı genişliyor.

Ayrıca TP-Link’in ücretsiz Tether uygulaması da hem kurulum hem kurulum sonrası ağın yönetimi konusunda kullanıcılara avantajlar sunuyor. Tether ile bağlı cihazlar görülüp kısıtlamalar yapılabiliyor. Üstelik bunu evde olmadan akıllı telefonlar üzerinden, her yerden yapmak mümkün oluyor.

Farklı marka ağ ürünleriyle kullanılabiliyor
TP-Link’in menzil genişletici ailesi, evrensel uyumluluk özelliğine sahip. Her model farklı marka modem/router’lar ya da farklı ağ cihazlarıyla uyumlu. Bu da kullanıcılara marka seçme avantajı sağlıyor. Farklı marka modem kullananlar TP-Link menzil genişleticilerle ağın kapsama alanını genişletebildikleri gibi TP-Link menzil genişleticiye sahip olan bir kullanıcı modemini değiştirmek istediğinde ve farklı bir marka tercih ettiğinde TP-Link menzil genişleticiyi yine kullanabiliyor.


Geniş model seçeneği bulunan TP-Link menzil genişletici ailesi 20 USD’den (KDV dahil) başlayan fiyatlara sahip. TP-Link’in bol seçenekli WiFi menzil genişletici ailesini incelemek için: Menzil Genişleticiler | TP-Link Türkiye
 
Son düzenleme:
Üst