seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Evlenmeden çocuk sahibi olmak kabul edilebilir bir şey mi Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
4 esliligin normal oldugunu dusunuyosan sorun olmamasi lazim, yani o felsefeyle bakinca normal gibi
Evet Secil bir soru sordu sayfa daha 2bakalım sayfa 11 lere gelince konu nerelere kadar gidecek
![]()
Evet Secil bir soru sordu sayfa daha 2bakalım sayfa 11 lere gelince konu nerelere kadar gidecek
![]()
@elma lısoda nasıl bir yorumdur bu ..bence sen kendinde değilsin ...bende seni bişi sanıyordum yanılmışım..seni terbiye ve ciddiyete davet ediyorum..
@SOYAKAN Burası özgür bir forum herkes istediği gibi konuşur rahatsız edici olmadığı sürece istediği yorumu yapar saygı çerçevesi içinde..SDN üyelerini takdir ederim ve severim çünkü hepsi birbirinden degerli terbiyeli saygılı..SDN üyelerine benim açtığım konulara gerçekten çok iyi ilgi ve alakalarından saygılarından güleryüzlülüklerinden dolayı çok teşekkür ederim en derin saygıları ve sevgileri sunarım.![]()
yorumunu ona göre yaparsın o konuda hakkında fikrin varsa yazarsın yoksada kimseye laf atmazsın..
Senin konu tarzından nefret ediyorum her şeyi bize mi soracaksın.Bilişim forumu seks forumu değil....
beni tam olarak nasıl "bişi" sanıyodun? ama bugün pek kendimde olmadığım doğrudur.
takdir edersiniz ki bu sorunun ciddiyet ile cevaplanacak hiç bir tarafı yok. yoksa ben kör müyüm? göremiyorum.