Evlenilecek Erkek Modeli

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
En son olarak insan olsun yeter.. :)

Rüşvet yiyebilir , kumar oynayabilir , içkici olabilir , dövebilir sövebilir.. bunlar olabilir bu en son dikkat edilecek konu.
Ama.. kolları kaslı olsun,parası olsun , çok fazla kıllı olmasın az da olmasın , eğitimli olsun , boyu şu kadar eni bu kadar olsun.
Kısacası seven ... , ... sevilir şeklinde olsun.. :)

Anladım tamam ! :D

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olayın anatomi ile hiç alakası yok. Olay tamamıyla karşılıklı özveri ve güven çerçevesi ile alakalı. İki taraf da karşıdan beklentisini kendi beklentileri ile örtüşecek şekilde yapmalı. Sonuçta iki taraf da insan iki tarafında zaafları ve nefsi var. Bir taraf kendini kontrol edemiyorsa karşıdan bunu beklemesi saçma olur.

What goes around comes around

Mevlananın dediği gibi:"Dostum sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin. ..."

güven özveri bunlar genetik genden gelen kalıtsal bilgilerle şekillenen şeyler büyük ölçüde.Yani bir kadınla bir erkeğin başkasıyla ilişkiye girmesi bambaşka dünyalardır.Kadının girmesi çok büyük düşünsel anlamda yanlış yolda olduğunu gösterir. Yani ilk bakışta bir sökük olsada elbisede,onu çektiğinde tüm elbise sökülür.Kadının zihniyetinin bir aynasıdır bu konudaki rahatlığı.Yani yapabilir insan ama evlenemem ben şahsen yani başkasıyla beraber olduğu için değil kıskandığım için değil, sadece ve sadece evlenilecek zihniyette olmadığı bir ömür geçmeyeceğı için, huzurla.

Reaksiyon puanı
189
Mevlananın dediği gibi:"Dostum sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin. ..."

güven özveri bunlar genetik genden gelen kalıtsal bilgilerle şekillenen şeyler büyük ölçüde.Yani bir kadınla bir erkeğin başkasıyla ilişkiye girmesi bambaşka dünyalardır.Kadının girmesi çok büyük düşünsel anlamda yanlış yolda olduğunu gösterir. Yani ilk bakışta bir sökük olsada elbisede,onu çektiğinde tüm elbise sökülür.Kadının zihniyetinin bir aynasıdır bu konudaki rahatlığı.Yani yapabilir insan ama evlenemem ben şahsen yani başkasıy beraber olduğu için değil kıskandığım için değil, sadece ve sadece evlenicek zihniyette olmadığı bir ömür geçmeyeceğı için, huzurla.

Bu bahsettin olay tamamıyla yetiştiğin kültürün geçmişten günümüze getirdiği şeyler ile alakalı ve değişebilen göreceli şeyler. Ben kendi görüşümü savundum sen de kendininkini :) Kaldı ki bir İngiliz ya da Fransız bizden çok daha farklı düşünecektir. Kısacası olay kişiden kişiye değişebilen bakış açısından ibaret...

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu bana bi reklamı hatırlattı 'yanyana olsun ikiside cam kenarı olsun' :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
2-biz kızlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. alakası yok desem. adam gelecek vadetsin. eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter. o hayatını kazanır zaten. kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur..

Hadi canım diğer maddeler para kokuyor + Öyle bir erkek bulursan bana da haber ver de direk geberteyim onu :P

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
14-önemli günleri unutmasın.
Kardeşim sizin önemli günleriniz bitmiyorkiii yaa...

Bilmem tanışma yıldönümüymüş bilmem bakışma yıldönümüymüş bilmem öpüşme yıldönümüymüşş bitmiyorkiii....

Benim kardeşim var evli çocuk hergün yıldönümü kutluyor yaa....

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hem kolları adeleli olacak, hem de kesinlikle vücut çalışmış OLMAYACAK?

bu isteğin sadece inşaat amelesinde mümkün. :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Siparişiniz kargoya verildi [MENTION=365]seciL[/MENTION] hanım :P 3 iş günü içerisinde teslim edilir,Kargo bizden. 1 hafta kullanın..beğenmezseniz iade edebilirsiniz :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bir söz var yıllar önce duymuştum ama anlamını hala koruyor.
Hepsini yazmayayım, anlarsınız:
Beyat atlı prens, seyis ve at...

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evlendikten sonra bir de mumyalatırsınız. Şekli şemali bozulmasın

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bulursanız banada haber verin :) ki böyle erkeği hak edecek bi kadına mükemel olmalı ..her iki mükemmel bi arada yaşayamaz..bu kadar mükemmeli zaten beni bulmaz en iyisimi ammaaan bu yoklukta koca secmeye lüx yok:)))

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
20-bekaret konularında çok tutucu olmasın. ne kızlar vardır. el deymemiştir ama kızın ruhu kaşardır. elinden geçmediği adam kalmamıştır. ne kızlar vardır, kötü bir deneyim geçirmiştir ama senin için de, çocukları içinde yeri gelir ölür. akıllı olun. herkesi ayrı ayrı değerlendirin. ayağınıza gelen fırsatı tepmeyin

Bunu anlamadım, eğer bakire değilse ha bir kere (erkek), ha bin kere (erkek) önemi yok. Ruhu kaşar, bedeni kaşar fark ne? Ruhu kaşar olanların yanından geçmişliğim yoktur. İnsan bakınca anlar. Bakire deyip, ben bunu alayım diyecek değil ya.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
başka bir siteden alıntı yaptım buda evlenilecek kız modeli;

1.65 boylarında,iri yeşil gözlü (mümkünse mevsimsel olarak güneşe göre rengi değişebilsin) minik çene,
bıdık burun,öpülesi, kendinden pembe dudaklar minik bir ağız.

İnce bir boyun,saçlar uzun beline doğru şöyle, esmer yarım washinton portakalı büyüklüğünde (avuçtan taşmayacak...) göğüsler. (80 - 85 ayarında yani) gergin bir göbek (şöyle dokunduğunda irkilmesini izleyebilecen...) bel bölgesindeki kemikleri belli olmasın hafif basenler şöyle (hatun dediğin ele gelecek...)

Hafiften iri kalçalar (basenlerle uyum içinde olacak, kalp şekli yakalanabilirse enfes olur) düzgün bacaklar (kemikleri belli olmayacak)
ince ayak bilekleri,37 yada 38 numara ayaklar bakımlı parmaklar, pembe topuklar

Fiziksel olarak böyle bişey benim düşündüğüm.

Gelelim huyuna suyuna,
1-kere eğitimli olmalı, mesela kütüphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela
2-benden az kazanmalı (uçurum olmadan, misal ben 1 milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)
3-aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, büyüklerine hürmet etmeyi bilsin.
4-herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsin
5-deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni
6-anne vasıflarına sahip olsun şevkat göstermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...)
7-acımızdan ölmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9-hanım hanımcık giyinsin. (öyle g-string, göbeği açık gömlek tişört olayı bize ters)
10-dinlemeyi bilsin aynı zamanda kendini dinlettirsin benimle ağlasın benimle gülsün.
11-damak zevkimiz birbirine yakın olsun. Yemeğe çıktığımızda birimiz aç kalmasın
12-yapmacık/yalancı olmasın, sevdiğine sevdim, sevmediğine sevmedim diyebilsin.
13-arkadaşlarımı sevsin, arkadaşlarımın kız arkadaş/eşlerini sevsin, sevmesede katlanabilsin.
14-ailesi çok zengin olmasın ama bize muhtaç durumda da olmasınlar.
15-ailesi çocuk sever olsun torunları üstlerine atıp tatile gidebilelim.
16-beni çevremdeki hatunlardan kıskansın, zaman zaman bu yüzden bana trip yapsın.
17-eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. Ölmemişler evli ve çocuklu olsun görüşmeyelim.
18-kitap okusun, banada döve döve okutsun. Entellektüel birikimi olsun ama entel olmasın.
19-öyle kulağına göbeğine metal şeyler takmasın
20-hiç bi yerinde dövme olmasın
21-metal müzik dinlemesin
22-evde eğlenmeyi tercih etsin ama dışarda da eğlenmeyi bilsin
23-cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.
24-yoga, solaryum, fitness gibi abu işlerle uğraşmasın ama kuaföre gitsin, güzellik
salonuna gitsin.

böyle bi kadını alman için başlıktaki gibi bi erkek olman lazım:)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Evlenilecek erkek modeli ilgi alanima girmiyor.

Ama kiz modeli icin nefes alsin yeter tepki verip vermemeside onemli degil o uzansin ben isimi hallederim sessizce. :) evlenmeyi hic dusunmuyorum yani hic birini umursayacagimi zannetmiyorum. Yani birinin derdi benim derdim olmaz ve birinin benim islerime karismasindan hic hoslanmam. Dogruya dogru sirf guzelligi icin evlenirim gerisini onemsemem. Cunku hic umursayacagimi zannetmiyorum.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Böyle bi erkek var mı dünyada ?

öyle biriyle tanışma şerefine nail oldum bütün sülale 10 yıl uğraşıp zor everebildik...

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

Bunu anlamadım, eğer bakire değilse ha bir kere (erkek), ha bin kere (erkek) önemi yok. Ruhu kaşar, bedeni kaşar fark ne? Ruhu kaşar olanların yanından geçmişliğim yoktur. İnsan bakınca anlar. Bakire deyip, ben bunu alayım diyecek değil ya.

hiç unutmam bizim bi komşu evlenecekti herkeste kızı övüyodu şöyle becerikli böyle yetenekli şöyle hanım böyle efendi şöyle alim böyle dindar (dindarlık önemli bizim buralarda evlenirkenen çok buna bakarlar)... Neyse çocuğun çok sevdiği bi abisi vardı (öz değil ama ona sormadan adım atmazdı) işte o abi askerden geldi oğlan sordu "abi bu kızla evlenim mi ne dersin" Adam 5 dk kıza baktı 1 2 şey sordu ardından aynen şöyle :"Oğlum bu yollu" dedi ve gitti. Oğlan yüzüğü attı araştırdılar ki kız üniversitedeyken aynı anda 5 erkeği idare ediyomuş...

Ondan dolayı kimin ne olduğunu bilemeyiz önemli olan milli manevi değerlere ne kadar bağlı olduğu tabi öyle arap bacıda olmasın güzellikde önemli yemek yapmayı bilecek dırdır etmeyecek saçma sapan şeylerle uğraşmayacak vs vs vs vs...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Beklentilerimiz ile bulduklarımız mutluluğumuzu belirleyecektir.
Bekaret konusunda ahlaken kadın ve erkek eşittir, yaratılış olarak kadınlar her biri anne olduğundan soylarımızı korumak gibi henüz yaratılışta erkeklerden farklıdırlar, herşey bir lüzum üzerine yaratılmış, sebebsiz değil.

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
edepli olsun,eğlenceli olsun ,onurlu ve asil bir ruhu olması ve tabiki güzel olması benim için önemlidir.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Siparişiniz kargoya verildi @seciL hanım :P 3 iş günü içerisinde teslim edilir,Kargo bizden. 1 hafta kullanın..beğenmezseniz iade edebilirsiniz :D

Sayın REDO benim ihtiyacim yok.. Ve bunlara sahip bi sevgilim var zaten sizde tanıyorsunuz:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evlenmek Isteyen Bir Kızın Istekleri..)))

Çok şey istemem, boyu 1.80 olsun.
Fazla zengin olmasın umrumda değil,
Yetir ki 50-60 milyarı olsun.
Mesleğe etikete hiç önem vermem,
İster mühendis, ister doktor olsun.
Düğünümde fazla görkem istemem,
Yeter ki nikahımız Hilton da olsun.
Balayımız küçücük bir tatil,
Paris te, Roma da, New-York ta olsun.
Yüzgörümlüğü önemli değil,
Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun.
İstedim ki olmuşken gönlümce olsun.
Nerede olursa olsun otururum ben,
Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun.
Evimde erkeğimin sözü geçmeli,
Yeter ki benem de müsaadem olsun.
Ev işlerimi kendim yaparım,
Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun.
Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir,
Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun.
Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim,
Yeter ki katığım siyah havyar olsun.

Seyahat etmek en büyük zevkim,
Yeter ki arabam Mercedes olsun.
Yaz tatilim sakin geçmeli,
Bunun için Side de bir yalım olsun.
Soğuk karlı kış günlerinde,
Uğrak yerimiz Uludağ olsun.
Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz,
Maksim de İborotti konseri olsun.
Doğum günümü hatırlasın yeter,
Yeter ki hediyesi bir yakut olsun.
Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım,
Bana hediyesi bir villa olsun.
Kocayalım onunla aynı yastıkta,
Yeter ki yastığımız atlastan olsun.
Çocuklarımı kendim büyütürüm,
Bakacak İtalyan bir dadımız olsun.
Bundan ibaret bütün isteğim.
Nice kısmetlerim çıktı da teptim.
Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan,
Sadece birazcık sabırlı olsun

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
bunları yapan evde kalır bence, iyilik insanlara yaramıyor hele kızlara hiç %90nını yaptığıma garanti veririm ama kız cart dedi terketti

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Herkes en güzelini ister. Bu tarz bir erkek isteyen bayanda bu tarz bir yaşam sürmeli sadık olmalı. Herkes kendi dengini hak ettiğini mutlaka bulur. Şöyle olsun böyle olsun diyerek arzu ettiklerini yaşamaya kalkarsa sap gibi ortada kalacağına emin olsun.
Ayriyetten bu tarz erkek isteyen bayanlar yada düzgün bayan isteyen erkekler bir gün birine aşık olursunuz burda yazılan özelliklerin çok azı vardır ama bırakamassınız ve o sizin için çok değerlidir.
Yani onda bulunan özellikler değil onu size sevdiren, sizin sevme şekliniz ona bürüdüğünüz karakterdir. Onun için RAHAT olun.
Ben bir gün birini seveceğim. Bir gün biri ile evleneceğim. Acaba o ne yapıyor, şu anda nerede ? Nasıl bir karaktere sahip... Benim bakış açım ona olan sevgim ve sadakatim onu olduğu gibi kabul etmem belkide ömür boyu mutluluk içinde geçirmemi sağlayacak...
Yani kısacası şaka bile olsa geçin bu şöyle olsun böyle olsunları....

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
20-bekaret konularında çok tutucu olmasın. ne kızlar vardır. el deymemiştir ama kızın ruhu kaşardır. elinden geçmediği adam kalmamıştır. ne kızlar vardır, kötü bir deneyim geçirmiştir ama senin için de, çocukları içinde yeri gelir ölür. akıllı olun. herkesi ayrı ayrı değerlendirin. ayağınıza gelen fırsatı tepmeyin

bu maddeye sonun kadar katılıyorum .gunumuz teknolojisinin getirdiği nimetlerle kızlık denen olay 1 saate tekrar yerine getirilebiliyo.namusluyum diye geçinen çok namussuz gordugum için tecrubelerim doğrultusunda her insan bi şeyler yaşamıştır ama onemlı olan karşı tarafa verdiğin değer ve saygıdır bence bunu yakaldınmı kaybetmemek lazım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
çok "ben merkezli" bir yazı olmuş.

maalesef günümüz kızlarının çoğu böyle. sadece kendi mutluluklarını düşünüyorlar.

"erkek beni mutlu etsin" diye bekliyorlar. ancak kendileri "erkeğimi nasıl mutlu edebilirim?" diye hiç düşünmüyorlar.

halbuki ilişkiler iki taraflı yaşanır. sağlıklı bir ilişki için iki tarafın da birbirini mutlu edebilmesi gerekir.

erkek benle ilgilensin, bana çiçek alsın, beni kıskansın, vs... peki sen erkek için ne yapacaksın?

kadınların bu anlayışı yüzünden çoğu ilişki, hatta evlilik mutsuzluğa mahkum oluyor...

Biradam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu evlenilcek erkeğe göre evlenilcek bı kız var mı?

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bunu yazan kötümü yesin desem modlar kızar, bunların hepsi bir motosikletin fantazileri desem modlar ne yapar kim bilir