|
Şimdi Sakin sakin Biberon emen o Kedicik...!
Birgün Kaplan olduğunu Hatırlarsa,o zaman görecem ben o amcayı.:laugh:
Valla yinede Kaplan yine Kaplan'dır.Yavru iken alınıp büyütülürse,bir şey yapmaz.
Sahibi ile arasın da sevgi ve dostluk kısaca bir bağ oluşuyor.
Zarar vermeyip,işkence etmezse bir zararı olmaz.Kanlarlar farklı oluyor,aslanlar gibi değiller mesela türlerinden olsa gerek.
Burada da bir ekip tarafından bir yavru kaplan büyütülmüştü,annesinin reddetmesi sonucu ile.
Valla yinede Kaplan yine Kaplan'dır.
Sonuçta Vahşi Bir Hayvan.
Ne kadar eğitilsede yinede ben olsam güvenmezdim.
Git Kedi Köpek Besle be Adam.:mrgreen:
O ortamda zaten Kedi'nin Yaşaması Mucize olurdu Diyorsun yani.:mrgreen:Köpek'te besliyor zaten.
O ortamda zaten Kedi'nin Yaşaması Mucize olurdu Diyorsun yani.:mrgreen:
Gerçi Kedi varda,Hafiften Böyükçe.:laugh:Kedi'den hayır gelmez.
imkansiz degil hatta gayet kolay.
yavru iken daha küçücükken alırsanız besleyip okşayıp büyütürseniz bir köpek gibi size çok sadık olacaktır. size asla saldırmaz siz kışkırtmadığınız sürece. lakin tirnaklarini kestirmezseniz bazen oyun oynarken hiç istemedende olsa size zarar verebilirler bu köpekler içinde geçerlidir. ve iyice büyüdükten sonra yani diş çıkarma dönemleri bittikten sonra, dişlerini fazla törpiletmemeye özen gösteriniz. oyuncaklarla,kemikle vs. lakin inanin ki sivri ve keskin olmasını istemezsiniz değil kaplan, bu kopeginiz bile olsa böyle bir risk istemezsiniz.
mesela golden retrivier. yok yok o şapşallara ne yaparsanız yapın, dişleri ne kadar keskin olurlarsa olsunlar, tek yapacaklari size yaslanıp kendilerini sevdirmek ve kaşıttırmak olacaktır ısırmak kavga etmek nedir bilmezler. eve hirsiz gelse değil evi korumak terlik getirirler. ve hirsizla beraber gidebilirler. evet! o derece sevimli ve şapşal bir köpek ırkıdır goldenlar
Gerçi Kedi varda,Hafiften Böyükçe.:laugh:
Ama O mu Bizi gezdirir,Biz mi Onu ona bir Bakmak lazım.:laugh:Büyüdüğü zaman dışarıda gezdireceksin.