Evinde Kaplan Besleyen Adam

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;smYZ7nJp5wg]http://www.youtube.com/watch?v=smYZ7nJp5wg[/video]

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Müthiş bir şey..
Böyle bir şansa sahip olmak isterdim.
Fantastik bir deneyim olurdu..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Life of pi yalan çıktı. adam kediye döndürmüş kaplanı. :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Tasması bile, durum ciddi:)

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Buda güreşiyor :D[video=youtube;7z8KLlCfzwc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7z8KLlCfzwc[/video]

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[h=1]Kaplan bakıcısına saldırdı[/h][h=2]İngiltere’de bir hayvanat bahçesi çalışanı, kafesine girdiği kaplanın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.[/h]
130525_kaplan.hlarge.jpg

ntvmsnbc
Güncelleme: 12:22 TSİ 25 Mayıs. 2013 Cumartesi

İngiltere’nin Cumbria bölgesinde yer alan hayvanat bahçesinde bir kaplan bakıcısına saldırdı.
24 yaşındaki Sarah McClay, saldırıda ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Parkın sözcüsü, kaplanın kilit altında tutulduğunu ve güvenliğin sağlandığını açıkladı. Parkın sahibi David Gill, McClay’ın kafese girmesinin yasak olduğunu belirterek, “Kafese girmesi için hiç bir neden yoktu. Çalışanlar kaplanlarla birebir ilgilenmiyor. Bu konuda çok önemli kurallarımız var ve McClay bu kurallara uymadı” dedi.

Kaynak

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hani bildiğimiz kediler kendilerine tip tip bakılınca patiyi surata çakar ya, bunu bir denesinler :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Richard Parker 'ı Bulmuşlar :)

Hayvanlar Sonuçta İç Güdüleri ile Haraket Ederler . Aman Diim Sakın 2 Günden Fazla Aç Bırakma O Kaplanı !

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ben hayatımı sokakta bulmadım abi 10metre yaklaşmam videolarını izlerim o bana yeter

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
La çok güzel olurdu ya :D Severdik gıdısını okşardık filan :D :D

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tasmayla sokakta gezdirdigimi dusunemiyorum bile. ilgi odagi olmak isteyenler deneyebilirler :thumbup:
soranlara da korkmayin isirmaz derdim herhalde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
imkansiz degil hatta gayet kolay.

yavru iken daha küçücükken alırsanız besleyip okşayıp büyütürseniz bir köpek gibi size çok sadık olacaktır. size asla saldırmaz siz kışkırtmadığınız sürece. lakin tirnaklarini kestirmezseniz bazen oyun oynarken hiç istemedende olsa size zarar verebilirler bu köpekler içinde geçerlidir. ve iyice büyüdükten sonra yani diş çıkarma dönemleri bittikten sonra, dişlerini fazla törpiletmemeye özen gösteriniz. oyuncaklarla,kemikle vs. lakin inanin ki sivri ve keskin olmasını istemezsiniz değil kaplan, bu kopeginiz bile olsa böyle bir risk istemezsiniz.

mesela golden retrivier. yok yok o şapşallara ne yaparsanız yapın, dişleri ne kadar keskin olurlarsa olsunlar, tek yapacaklari size yaslanıp kendilerini sevdirmek ve kaşıttırmak olacaktır ;) ısırmak kavga etmek nedir bilmezler. eve hirsiz gelse değil evi korumak terlik getirirler. ve hirsizla beraber gidebilirler. evet! o derece sevimli ve şapşal bir köpek ırkıdır goldenlar :D

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dünyada beslemek istediğim 3 hayvan dan biri,mükemmel bi görüntü bence.Diğer ikiside panda ve koala.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Yavru filan da değil. Aç bıraktın mı adamı yer bunlar :w00t:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende yavru iken büyütüp beslemek isterdim.İleride belki.:P

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şimdi Sakin sakin Biberon emen o Kedicik...!
Birgün Kaplan olduğunu Hatırlarsa,o zaman görecem ben o amcayı.:laugh:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şimdi Sakin sakin Biberon emen o Kedicik...!
Birgün Kaplan olduğunu Hatırlarsa,o zaman görecem ben o amcayı.:laugh:

Yavru iken alınıp büyütülürse,bir şey yapmaz.

Sahibi ile arasın da sevgi ve dostluk kısaca bir bağ oluşuyor.

Zarar vermeyip,işkence etmezse bir zararı olmaz.Kaplanlar farklı oluyor,aslanlar gibi değiller mesela türlerinden olsa gerek.

Burada da bir ekip tarafından bir yavru kaplan büyütülmüştü,annesinin reddetmesi sonucu ile.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yavru iken alınıp büyütülürse,bir şey yapmaz.

Sahibi ile arasın da sevgi ve dostluk kısaca bir bağ oluşuyor.

Zarar vermeyip,işkence etmezse bir zararı olmaz.Kanlarlar farklı oluyor,aslanlar gibi değiller mesela türlerinden olsa gerek.

Burada da bir ekip tarafından bir yavru kaplan büyütülmüştü,annesinin reddetmesi sonucu ile.
Valla yinede Kaplan yine Kaplan'dır.
Sonuçta Vahşi Bir Hayvan.
Ne kadar eğitilsede yinede ben olsam güvenmezdim.
Git Kedi Köpek Besle be Adam.:mrgreen:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
imkansiz degil hatta gayet kolay.

yavru iken daha küçücükken alırsanız besleyip okşayıp büyütürseniz bir köpek gibi size çok sadık olacaktır. size asla saldırmaz siz kışkırtmadığınız sürece. lakin tirnaklarini kestirmezseniz bazen oyun oynarken hiç istemedende olsa size zarar verebilirler bu köpekler içinde geçerlidir. ve iyice büyüdükten sonra yani diş çıkarma dönemleri bittikten sonra, dişlerini fazla törpiletmemeye özen gösteriniz. oyuncaklarla,kemikle vs. lakin inanin ki sivri ve keskin olmasını istemezsiniz değil kaplan, bu kopeginiz bile olsa böyle bir risk istemezsiniz.

mesela golden retrivier. yok yok o şapşallara ne yaparsanız yapın, dişleri ne kadar keskin olurlarsa olsunlar, tek yapacaklari size yaslanıp kendilerini sevdirmek ve kaşıttırmak olacaktır ;) ısırmak kavga etmek nedir bilmezler. eve hirsiz gelse değil evi korumak terlik getirirler. ve hirsizla beraber gidebilirler. evet! o derece sevimli ve şapşal bir köpek ırkıdır goldenlar :D

Yok öyle değil aslında. Arkadaşımın 5-6 yaşlarında bir golden'ı var. Safkan. Doğduğunda aldık ve birlikte büyüttük. Sevgi arsızı bir köpek olduğundan ben de aynı senin gibi düşünüyordum, eve hırsız girse ve ''oğlum gel'' dese onla da oyun oynar bu diyordum ancak özünde o kadar uysal değillermiş. Arkadaşım bir adres değişikliği yaptı, mecburen köpek kız arkadaşında kaldı birkaç ay. Önce kız arkadaşını (ki köpeği en çok seven ve ilgilenen kişiydi) ufaktan bir ısırdı, daha sonra onun arkadaşının kolunu çok daha ağır şekilde ısırdı, kız birkaç ay rapor almak zorunda kaldı. Daha sonra sorununun çiftleşmek olduğu düşünülerek (veterinerce) kısırlaştırıldı. Sahibine döndü, bu defa arkadaşımı (sahibini) ve ortak bir arkadaşımızı ısırdı. Adam şimdi kolunda dev gibi bir façayla geziyor resmen. Bir ben kaldım yani. :)

Hayvanların doğasında var bu, en uysal bilineni bu hale gelebiliyorsa bir kaplanı 10 sene elinle beslesen 11. sene elini kopartmayacağının garantisi yok. Vatandaşlar hayatlarıyla kumar oynuyor resmen.

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugüne kadar balığım, su kaplumbağam, kuşum, köpeğim ve kedim oldu. Ama kaplan biraz cesaret işi.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
arkasına güneniyosa kocamanken alıp öyle beslesin kaplanı :mrgreen: