- Reaksiyon puanı
- 8,193
Laptop ciddi anlamda güzel benim arkadaşımda kullanıyor ve cidden sağlam diyor
Atma Ban Yersin Ben Yedim
Yok öyle değil bilgi amacıyla atılabilir diye biliyorumAtma Ban Yersin Ben Yedim
SDN incelesin böyle kaliteli onu atalım. PC Konusunda Donanım Arşivi en iyi kanallardan.Atma Ban Yersin Ben Yedim
Aynı Videoyu Bilgi Amacıyla attım Kaldırıldı.Yok öyle değil bilgi amacıyla atılabilir diye biliyorum
On yüz bin milyon tıklama ömrü bile vardır ?Evet %100 ve kesin eminim ki bu Türk yapımı. Zaten Inteli de biz üretiyoruz. Yerli ve milli. ?
Merak ettim gerçekten sağlam bir şey mi? Everest denilen marka şey, genellikle ya da çoğunlukla kalitesiz şeyler üretiyorda. Belki bu sağlamdır. Sözde ama.![]()
Patlatmak mı yok canım o kadar canimiyim ? Ama everest logosunun üstüne başka bir logo yapıştırmak aklımdan geçebilir ??@Uchiha Sasuke, Eğer birilerini patlatmak istersen alabilirsin. ? Bu laptopta aynı everest C4 PSU'lar gibi olabilir. ?
Yok yok ben kendi logomdan bahsetmedim. Düşünsene 6 ya alıp MSI logosu vurduğunu ?@Uchiha Sasuke, Senin yapmana gerek yok, zaten onlar sadece marka logosunu yapıştırırlar.? Rampage, frisby veya powerboost gibiler aynılar sadece farklı marka logosu yapıştırırlar. Dur hemen bende buldum bile, Imperium Romanum Computatrum(Roma İmparatorluğu Bilgisayar) Bak işte bu kadar kolay. ?
sağlam eğer donanım arşivinin incelemesinde adam yukardan çatırt die atıyor ve hiç birşey olmuyorEvet %100 ve kesin eminim ki bu Türk yapımı. Zaten Inteli de biz üretiyoruz. Yerli ve milli. ?
Merak ettim gerçekten sağlam bir şey mi? Everest denilen marka şey, genellikle ya da çoğunlukla kalitesiz şeyler üretiyorda. Belki bu sağlamdır. Sözde ama.![]()
8:32 ye bakEvet %100 ve kesin eminim ki bu Türk yapımı. Zaten Inteli de biz üretiyoruz. Yerli ve milli. ?