Everest laptop yaptı

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Evet %100 ve kesin eminim ki bu Türk yapımı. Zaten Inteli de biz üretiyoruz. Yerli ve milli. ?
Merak ettim gerçekten sağlam bir şey mi? Everest denilen marka şey, genellikle ya da çoğunlukla kalitesiz şeyler üretiyorda. Belki bu sağlamdır. Sözde ama. ;):D
On yüz bin milyon tıklama ömrü bile vardır ?

Çok zengin değilim ki paramı riske atıyım. Zengin olsam alırdım ne olur yani bozulursa bidaha alırım ?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Uchiha Sasuke, Senin yapmana gerek yok, zaten onlar sadece marka logosunu yapıştırırlar. :D? Rampage, frisby veya powerboost gibiler aynılar sadece farklı marka logosu yapıştırırlar. Dur hemen bende buldum bile, Imperium Romanum Computatrum(Roma İmparatorluğu Bilgisayar) Bak işte bu kadar kolay. ?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
@Uchiha Sasuke, Senin yapmana gerek yok, zaten onlar sadece marka logosunu yapıştırırlar. :D? Rampage, frisby veya powerboost gibiler aynılar sadece farklı marka logosu yapıştırırlar. Dur hemen bende buldum bile, Imperium Romanum Computatrum(Roma İmparatorluğu Bilgisayar) Bak işte bu kadar kolay. ?
Yok yok ben kendi logomdan bahsetmedim. Düşünsene 6 ya alıp MSI logosu vurduğunu ?

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,399
Evet %100 ve kesin eminim ki bu Türk yapımı. Zaten Inteli de biz üretiyoruz. Yerli ve milli. ?
Merak ettim gerçekten sağlam bir şey mi? Everest denilen marka şey, genellikle ya da çoğunlukla kalitesiz şeyler üretiyorda. Belki bu sağlamdır. Sözde ama. ;):D
sağlam eğer donanım arşivinin incelemesinde adam yukardan çatırt die atıyor ve hiç birşey olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

8:32 ye bak