- Reaksiyon puanı
- 4,026
Edilir diye düşünüyorum Vatan çalışanları yüzünden.Ülkemizde pek tercih edileceğini sanmıyorum.
Ah, yok mu o Vatan çalışanları...Edilir diye düşünüyorum Vatan çalışanları yüzünden.
Özellikleri iyi fiyatına göre ama Everest :/.Yuh everest laptopa 7k mı vericem özellikleri iyi ama o paraya everest almam kimse kusura bakmasın
Özellikleri güzelmiş.Everbook EB-15 Core i5 1135G7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Everbook EB-15 Core i5 1135G7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monster'ı da Clevo üretiyor.Clevo üretiyormuş galiba.
EvetBence özellikleri fiyatına göre iyi.Bu arada işlemcisi 11.Nesil mi oluyor?
Edilir. Der ki; ab ultra ayar 1000 fps gta 5 oynatıyo. Bi güzel alınır.Edilir diye düşünüyorum Vatan çalışanları yüzünden.
PSU ve Kasalardan ön yargılara maruz kalan bir marka Everest. Belki Laptop'ta iyifir ama yine de almak istemem ben.
Hala 7 yıllık oyuna göre PC alıyoruz yaEdilir. Der ki; ab ultra ayar 1000 fps gta 5 oynatıyo. Bi güzel alınır.
Ama Grafikleri güzel. RTX de var.Çokta mantıklı gelmedi doğrusu ama laptoplardan pek anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala 7 yıllık oyuna göre PC alıyoruz ya![]()
Oda doğru tabii Rockstar nasıl bir oyun yaptıysa artık hala daha aşırı iyi duruyor ve daha iyi bir açık dünya yapabilen olmadı bence (RDR2 yi de Rockstar yaptı diye saymıyorum.)Ama Grafikleri güzel. RTX de var.
Bende sanmıyorum.çok tercih edilceğini sanmıyorum
Valla everestden çok sıkıntı yaşadık laptoplar nasıldır bilemem ama 7k bütçeye başka laptop önerebiliriz .Marka ve everbook hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba? Ofisimde ve günlük yaşayışımda kullanmak adına bilgisayar arıyorum, bazı arkadaşların da belirttiği gibi vatan bilgisayarda önüme sunuldu. Açıkcası marka ve cihaz hakkında bilgim yok. Fiyat ve özellik bakımından kıyaslandığında makul gözüküyor. Ancak kararsızım, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çok teşekkür ederim eğer önerebileceğiniz marka ve modeller varsa söylerseniz çok memnun olurum.Valla everestden çok sıkıntı yaşadık laptoplar nasıldır bilemem ama 7k bütçeye başka laptop önerebiliriz .
Çok teşekkür ederim eğer önerebileceğiniz marka ve modeller varsa söylerseniz çok memnun olurum.