Eve kertenkele girdi ne yapmalıyım

Kike'na kuni

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Merhaba kertenkele den zara gelmez, bizim ev eski bahçeli müstakil ev, aklım erdiğinden beri evimiz de kertenkele var, yaş oldu 49 :-D sinek, böcek, ne yakalarsa yerler, bu zamana kadar bir zararını görmedik, sana da bir zararı olmaz merak etme, fotoğraf çekersem eklerim bizim evdekilerin, Fare yapışkanı kullanmaz sakın yazık bu hayvanlar için yapıştı mı bir daha çıkaramazsın derisi yüzülür bacakları kopar çıkarmak istersen eğer ölür, çok kafana takma , ha illa kurtulmak istiyorsan eğer elektrik süpürgesinin emiş gücünü düşür, hortumun içine bir çorap vs geçir varsa ince bayan çorabı olsun, yakalayınca evinden uzak bir yerde bırak doğaya malum narin hayvanlar bunlar yazık zarar görmesin.
Abicim ben karar verdim kışa kadar misafirim olucak

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Ben evde ayağım kadar sıçan ile yaşıyorum takılma bu kadar. Aklıma geldi gidip bi fare zehiri alam yeter artık 5 ay oldu

Kike'na kuni

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Ben evde ayağım kadar sıçan ile yaşıyorum takılma bu kadar. Aklıma geldi gidip bi fare zehiri alam yeter artık 5 ay oldu
Hocam ben 3 tane 50-60 cm lağım faresi öldürdüm sana bir zehir önerebilirim yapışkanların kokusunu alıp gelmiyorlar peynir bile koysan ama benim aldığım bir zehir var onları yiyip ölüyorlar markasını fln söylememi istiyorsan bana yazman yeter

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Hocam ben 3 tane 50-60 cm lağım faresi öldürdüm sana bir zehir önerebilirim yapışkanların kokusunu alıp gelmiyorlar peynir bile koysan ama benim aldığım bir zehir var onları yiyip ölüyorlar markasını fln söylememi istiyorsan bana yazman yeter
50-60 cm naptın sen mübarek. Nerede büyümüş onlar yarım metre fare mi olur insan yer o ya

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Hiçbir zararı yok. Isıramıyorlar bile. Seviyorum ben böyle canlıları. Köyde odun ev olduğu için arada giriyorlar. Atabilirsin. Kolayca köşeye sıkıştırılıp yakalanılabilir. Yakalamışlığım var.