Eve İnternet Bağlatmak

Şükrü Söylemez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba Arkadaşlar ben 2 önceki cuma günü yani 21 nisanda Türk Telekom'a telefon ile başvurdum perşembeye kadar (27 nisan) bekledik bişe olmayınca bide şubeye gidip başvurduk ama o gün bugündür hala hiçbir gelişme yok ne yapmalıyız ve ne zaman gelir

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
merhaba Arkadaşlar ben 2 önceki cuma günü yani 21 nisanda Türk Telekom'a telefon ile başvurdum perşembeye kadar (27 nisan) bekledik bişe olmayınca bide şubeye gidip başvurduk ama o gün bugündür hala hiçbir gelişme yok ne yapmalıyız ve ne zaman gelir
Üç vakte kadar gelir kardeşim ;) ben çok çektim ttnet di ben kullanırken fiber olmadığı sürece rezalet şikayette bulun ilgilenen Yok iptal ettirmeye çalış seni arıyorlar laf kalabalığı yapıp zor iptal ediyorlar. İmkanın varsa hiç bulaşma ben sırf 15 gün ilk zamanlar bağlanması için sıkıntı çekmiştim. Eğer ihtiyacın varsa hergün ara müşteri hizmetlerini şu gün bağlanmaz sa iptal ettirecem de hemen gelirler

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320

Bulunduğunuz yer de fiber alt yapı var mı? Eğer fiber alt yapı varsa TTNET kullanmak zorunda değilsiniz diğer firmalara yönelin.