KimBuGamzeli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,818
Arkadaşlar bir sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz. Şuan bulunduğum evde 8-9 aydır oturuyorum. Evde rutubet sorunu varmış biz taşınırken söylenmemişti. Zaten biz den önce oturan kişilerde bu yüzden çıkmışlar evden. Hatta rutubeti kapatmak için baştan savma boya işlemi de yapmışlar. Neyse şuan bende bu evden rutubet sorunu olduğu için çıkmak istiyorum. Evin her odasında ya tavanda yada duvarında siyah siyah lekeler çıkmaya başladı siliyorum 2 gün sonra tekrar çıkıyor felaket rutubet kokuyor. Ev sahibine söyledim ben evi temiz verdim bana temiz verin depozitoyu öyle veririm yoksa vermem diyor. Ben de diyorum ki ev senin evin rutubeti ben yapmadım evinde zaten rutubet varmış bana da söylemediniz bunun cezasını ben mi çekeceğim diyorum hala bana temiz verirseniz depozitoyu veririm yoksa vermem diyor. Ne yapmam gerekiyor sizce? Rutubet sorunu benden kaynaklı değil. Ev gün boyu hava alıyor zaten. Özellikle salon duvarının bir tarafında ise su alma sorunu var böyle duvar kendi kendine ıslanıyor sanki orada musluk açıkmış gibi. Yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?