Evden Çıkarken Depozito Nasıl Alınır?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar bir sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz. Şuan bulunduğum evde 8-9 aydır oturuyorum. Evde rutubet sorunu varmış biz taşınırken söylenmemişti. Zaten biz den önce oturan kişilerde bu yüzden çıkmışlar evden. Hatta rutubeti kapatmak için baştan savma boya işlemi de yapmışlar. Neyse şuan bende bu evden rutubet sorunu olduğu için çıkmak istiyorum. Evin her odasında ya tavanda yada duvarında siyah siyah lekeler çıkmaya başladı siliyorum 2 gün sonra tekrar çıkıyor felaket rutubet kokuyor. Ev sahibine söyledim ben evi temiz verdim bana temiz verin depozitoyu öyle veririm yoksa vermem diyor. Ben de diyorum ki ev senin evin rutubeti ben yapmadım evinde zaten rutubet varmış bana da söylemediniz bunun cezasını ben mi çekeceğim diyorum hala bana temiz verirseniz depozitoyu veririm yoksa vermem diyor. Ne yapmam gerekiyor sizce? Rutubet sorunu benden kaynaklı değil. Ev gün boyu hava alıyor zaten. Özellikle salon duvarının bir tarafında ise su alma sorunu var böyle duvar kendi kendine ıslanıyor sanki orada musluk açıkmış gibi. Yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Arkadaşlar bir sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz. Şuan bulunduğum evde 8-9 aydır oturuyorum. Evde rutubet sorunu varmış biz taşınırken söylenmemişti. Zaten biz den önce oturan kişilerde bu yüzden çıkmışlar evden. Hatta rutubeti kapatmak için baştan savma boya işlemi de yapmışlar. Neyse şuan bende bu evden rutubet sorunu olduğu için çıkmak istiyorum. Evin her odasında ya tavanda yada duvarında siyah siyah lekeler çıkmaya başladı siliyorum 2 gün sonra tekrar çıkıyor felaket rutubet kokuyor. Ev sahibine söyledim ben evi temiz verdim bana temiz verin depozitoyu öyle veririm yoksa vermem diyor. Ben de diyorum ki ev senin evin rutubeti ben yapmadım evinde zaten rutubet varmış bana da söylemediniz bunun cezasını ben mi çekeceğim diyorum hala bana temiz verirseniz depozitoyu veririm yoksa vermem diyor. Ne yapmam gerekiyor sizce? Rutubet sorunu benden kaynaklı değil. Ev gün boyu hava alıyor zaten. Özellikle salon duvarının bir tarafında ise su alma sorunu var böyle duvar kendi kendine ıslanıyor sanki orada musluk açıkmış gibi. Yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
Polise şikayet edin hele eski ev sahibini bulabilirseniz dava bile açarsınız.

Bu arada profil resmide FitGirl Repack olmuş :D

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Bence 1 ay daha oturun kira vermeyin, kaporadan düşersiniz.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bence 1 ay daha oturun kira vermeyin, kaporadan düşersiniz.

Yok onu dedim ama ben 1 ay değil en fazla 10-15 gün falan durabilirim çünkü daire arayışım var eşyaları ufaktan toplamaya başladım. Yarısını al yarısını da bana verirsin dedim başladı yine ben temiz verdim evi temiz isterim demelere. Hayır ben mi yaptım rutubeti? Kaç kere çıktım söyledim evde rutubet var pislik var diye pek ilgilenmedi. Bir kere ben yokken eve gelmiş eşime laf söylemiş bir ton evi ne hale getirmişsiniz falan diye. Yahu bizim bir suçumuz yok. Ben şu soğukta bile camları akşama kadar açık bırakan biriyim ev hava alsın diye ama evin hava almasıyla uzaktan yakından alakası yok. Evin kendisinde var bu sorun. Zaten belli evi baştan savma boyamalarından. Eski oturanlarda sanırım bu sorunu yaşadıkları için apar topar boyamışlar. Usta işi değil çünkü. Neyse ben nasıl alırım bu parayı sizce? Kadın iki daireden kira alıyor zaten durumu iyi benim depozito parama mı düştün dedim sesi çıkmadı. Az para değil yeni taşındığım eve harcarım o parayı neden boşu boşuna ev sahibine vereyim ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar var mı bu işleri bilen anlayan?

Son düzenleme: