- Reaksiyon puanı
- 10,503
Bilgisayar oynaçok sıkıcı
Bilgisayar oynaçok sıkıcı
Gerçekten şuanki televizyonlardaki çarpık ilişkiler vb. ile dolu türk dizileri vb. izlenmeyeceğini düşünüyorum.Bence oyun oynamak bundan daha iyi olur.TV izle
Doğrudur. Ben Netflix kullanıyorum TV sarmıyorGerçekten şuanki televizyonlardaki çarpık ilişkiler vb. ile dolu türk dizileri vb. izlenmeyeceğini düşünüyorum.Bence oyun oynamak bundan daha iyi olur.
Aynen çok zevkli GNU ile oynamak ben sıkılınca yapıyorum(bunu öğrenmede yardımcı oldunuz sağolun)GNU/Linux dağıtımları ile oynayabilirsin yada film vb. şeyleri yapabilirsiniz.
Önemli değil efendim,bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim.Aynen çok zevkli GNU ile oynamak ben sıkılınca yapıyorum(bunu öğrenmede yardımcı oldunuz sağolun)
Unreal Engine 4 Blueprint'e bakmanı öneririm.Katılıyorum bende C# öğrenmek istiyorum ama anlamıyorum yani anlatamıyorlar
laptop güzel oyunları kaldırmıyoror + pc çöktü çökecek + sadece yarım saat oynaybiliyorumBilgisayar oyna
MB warband öneririm eski pc ler bile kaldırır bide mod kur tam olsunlaptop güzel oyunları kaldırmıyoror + pc çöktü çökecek + sadece yarım saat oynaybiliyorum
Giriş yaparken profili seçmeden önce sağ tarafta mod yöneticisi var hocam ordan aktif etmeniz gerekmekteets2 oynuyorum direksiyonla ama mod kuramadım modu indiriyorum blgelerden moda atıyorum sonra mod yöneticisinden kuruyorum sonra bir giriyorum mod yok nasıl olucak anlamdım
zaten yaptım onuGiriş yaparken profili seçmeden önce sağ tarafta mod yöneticisi var hocam ordan aktif etmeniz gerekmekte
olmuyo daha kendi şirketimi açmadın ondanmızaten yaptım onu
oyun oynaevde çok sıkıldım ne yapabilirim internette işte dans edin kombin yapın falan yazmışlar ama hepsi çok sıkıcı
neden yaptın böyle.
.
Mesaj otomatik birleştirildi:
f7tıftyı
sdfdsdf
........
....................................