enesenesbera
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 232
evde çok sıkıldım ne yapabilirim internette işte dans edin kombin yapın falan yazmışlar ama hepsi çok sıkıcı
GNU/Linux dağıtımları ile oynayabilirsin yada film vb. şeyleri yapabilirsiniz.evde çok sıkıldım ne yapabilirim internette işte dans edin kombin yapın falan yazmışlar ama hepsi çok sıkıcı
aslında unreal engine 4 üğrenmek istiyorum amaYazılım öğren
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılım gayet iyi
Katılıyorum bende C# öğrenmek istiyorum ama anlamıyorum yani anlatamıyorlaraslında unreal engine 4 üğrenmek istiyorum ama
hiç doğru düzgün alnatan yok
günlük 1 saat kitap okuyorumKitap okuyabilirsiniz dersleriniz varsa ders çalışın. Izlemek istediğiniz film veya izlemediğiniz film varsa izleyin.
C# için youtube kısmında Murat Yücedağ baktınız mı?Katılıyorum bende C# öğrenmeknistiyorum ama nalamıyorum yaninanlatamıyorlar
Yazılım öğren
Yazılım gayet iyi
Benim de bazen içim bunalıyor derslerdi ödev di derken bazen vakit geçtiği için fayda veriyor. Hem bilgi öğreniyorsun hem de rahatlıyorsungünlük 1 saat kitap okuyorum
yok bakmadımC# için youtube kısmında Murat Yücedağ baktınız mı?
Forumda vakit geçirevde çok sıkıldım ne yapabilirim internette işte dans edin kombin yapın falan yazmışlar ama hepsi çok sıkıcı
Evet anlamadımC# için youtube kısmında Murat Yücedağ baktınız mı?
MVC bilmediğim halde az çok bilgi öğrendim. Bir bakın derim çok iyi anlatıyor. Bilgisayar bölümü öğrencilerinin baş öğretmenidir. Murat Yücedağyok bakmadım
C# için Console Application mu yoksa Form application mu anlamadınız.Evet anlamadım
Digital Art & Pixel Art öğrenip bunu hobi veya ticari olarak yapabilirsin.evde çok sıkıldım ne yapabilirim internette işte dans edin kombin yapın falan yazmışlar ama hepsi çok sıkıcı
İkisinideC# için Console Application mu yoksa Form application mu anlamadınız.
Film,dizi,forum,kodlama ve linux dağıtımlarını deneyebilirsin.evde çok sıkıldım ne yapabilirim internette işte dans edin kombin yapın falan yazmışlar ama hepsi çok sıkıcı
linux dağıtımı nedirFilm,dizi,forum,kodlama ve linux dağıtımlarını deneyebilirsin.
İşletim sistemi usb'ye live olarak kurup deneyebilirsiniz.linux dağıtımı nedir
1 Milyon istihdam kurslarına bakmadım bir şey diyemem. Youtube ve udemy üzerindeki kursları üzerinden değerlendirdim.İkisinide
1 milyon istihdam da ki videolrını hiç anlamadım
Genelleme yaparak konuşuyorum.Windows gibi kapalı bir sisteme sahip olmayan istediğiniz gibi kullanıp dağıtabileceğiniz,geliştirip üzerine kendi versiyonunuzu çıkarabileceğiniz,özgür yazılım dediğimiz gruba dahil olan dağıtımlara genelde biz GNU/Linux dağıtımı deriz.Tabi GNU/Linux ismi sadece bunlardan ibaret değil ama buraya yazmam çok zamanımı alırdı o yüzden ben size temel hatları ile anlattım,iyi günler dilerim.linux dağıtımı nedir
zaten günde 1 saat okuyorumKitap okus
TV izlezaten günde 1 saat okuyorum
çok sıkıcıTV izle