Evanescence Hayranları Buraya - Evanescence Videoları

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evanescence.jpg

Evanescence'nin beğendiğim şarkılarının videolarını tek bir sayfada topladım.Şuan video eklemeleri bitmedi hazırlık aşamasındaki sayfayı görmenizi isterim.Yeni eklenecek videolardan ilk benim haberim olsun diyosanız rss ye abone olabilirsiniz:

http://evanescence-videolari.blogspot.com

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım site güzel eline sağlık Fakat grubu yakından takip eden biri olarak.. amy dün yaptığı bir acıklamada.
Evanescence ye ara verdiğini ve zaten gecici gelen grup elemanlarınında ayrıldığını söyledi.. yani 2008 için ortalıkta olmayacak..

Ve istemesekte.. Artık sadece amy lee nin grubu.. götürdüğünü kabullenmek lazım.. yani gruptan ziyade kişisel hayranlığa dönüşecek.. Herşey..

ileride Müzik yaparmı o bile meçhul.. severdim kadını yazık oldu.. Evanescence yoksa bende yokum demişti bir röportajında..

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla birader o kısımları beni pekte ilgilendirmiyor ben sevdiğim şarkılarının videlarını bulup bu bloga ekliyorum.Eva'yı 5-6 sene önce farketmiştim trt2de bring me to life nin klibi dönüyodu o zaman şarkıyı çok sevmiştim şimdide kliplerini internetten izliyorum eskiden elimde bring me to life ın konser çekimi klibi vardı onu bulamadım onu bulunca bloga eklerim başı çok güzel..

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bence amy evanescence bitse bile müziğe devam edecektir.Hayranlarına bunu yapmaz hem ayrıca böyle biri müziği bırakmamalı diye düşünüyorum...

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu arada videolara oy verme özelliğinide ekledim 5 üzerinden oy verebilirsiniz artık videolara..