Eurovisionda Hadise çıkacak!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, bu yıl yarışmada Türkiye'yi Hadise'nin temsil edeceğini söyledi. TRT Genel Müdürü "Sponsorları iyi. Bu yüzden tanıtımı ucuza gelir"dedi.
Akşam'ın haberine göre, Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise’nin temsil etmesine karar verdik” diye konuştu.

TRT, Mayıs 2009’da Moskova’da yapılacak yarışma için aday sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı

Not : Başlıkta azcık oynama yaptım :devil:

Kaynak

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kaynak adreste, haberin üstündeki fotolara bakılarak yarışmanın kalitesini ortaya koymuşlar
Hadise kimdir nedir tanımıyorum, stir me up denen bi olayı vardı, buna bakacak olursak
Mor ve Ötesi'nden malesef daha da fazla şansı olacak gibi geliyor (Popüler kültür diyebiliriz bi bakıma)
Fakat ne yazıkki bu sene,
Yüxexeste okuduğum kadarıyla,
Bu bizim sesimizi duyurmak için en önemli platform tabiki katılacağız diyen Serj Tankian(Ermenistan)
bu yarışmanın galibi olacaktır....

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
artık izlemem....

Anladık yarışmanın kalitesi düştü de en azından bizden giden sanatçının kalitesi düşmeseydi ....

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Süper ya ,o ankette hepsi grubu falan vardı

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hadise kimdir gerçekten.nasil bu kadar hadise çıkarır oldu.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sahne şovu olarak, çoğu sanatçıya 10 basar buna eminim.Parça iddalı olursa birinci olma şansı var.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Şebnem olsaydıda çok şansımız olurdu. Ben anketi görmedim ama Şebnem'i seçerdim. Hadise'den daha kaliteli olduğu kesin. Aslında kıyaslanamaz bile. Tabi bu yarışmanın kalitesi ve ankette seçenlerin sanat anlayışı ile ilgili bir durum.

Ekleme: Burada şunada dikakt çekmek istiyorum. Hadise kendi alanında başarılı sayılır. Şebnem Ferah zaten tartışılmaz süper. Burada trauma'nın dediği Populer Kültür olayının etkisi çok fazla.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
şeboyu sevmem pek ama hadise nedir ya.ne zaman adam gibi birini çıkaracaklar şu yarışmaya.bilerek yapılıyor galiba.şaka gibi.seneyede ismail yk.sonra ibrahim tatlıses.sonra o robot ikili.neydi isimleri.heh hatırladım.cankan.yada böyle bişey.pentegram varmıydı acaba listede?

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kaynak adreste, haberin üstündeki fotolara bakılarak yarışmanın kalitesini ortaya koymuşlar

haberturk'ten daha ne beklenir ki?

Konuya gelirsek Şebnem Ferah'ın sesi, sanatı tartışılmaz ancak bu yarışmaya uygun düşmezdi bence. Önemli olan sahne gösterisi ve şarkının melodisinin sevilmesi.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Şebnem Ferah güzeldir ama yarışma genelde popüler müzik popülerlikten öte melodisi dıb tıs dıb tıs olsun özellikle sahne animasyonları farklı ve kalite olsun bu 2 bölüm çok önemli olduğundan hadise nin daha başarılı olacağını kanısındayım özellikle müziğinin gençlere hitap etmesi ve melodilerin kıpır kıpır olmasından dolayı tercihimdir. Hadise dinlemem ama kötü müzik yapıyor demek olmaz sonuçta deli oğlan parçası aradan uzun zaman geçmesine rağmen özellikle Türkiye de Büyük ilgili ile dinlenmektedir. Kısacası Şebnem ablamızı ne kadar sevsemde Hadise nin seçilmesi iyi olmuş. ;)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
Hadise'ye tam giderdi bu Eurovision iyi olmuş, şarkı + sahne şovu ile olayı kotarır. Şebnem Ferah çok kalite bir kadın eminim çok iyi iş çıkarırdı, tabii son söz TRT'nin.

DRAGUEA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dün bir bugün iki. tm sahne şovu iyi olabilir ama eurovisionu daha çok hakeden birçok sanatçımız war... kültürümüzü daha iyi yansıtabilecek sanatçılarımızı görmek isterim...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hadise, Şebnem Ferahtan daha iyi derece alır.. Hem sahne şovu hemde fiziki güzellik olarak..

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yahu keşke hadiseyle uğraşağımıza eurovisionla uğraşmaz olsak.bizden başka bu yarışmayı bu kadar kafaya takan bir ülke yoktur herhalde(gelişmekte olan ülkeler arasında)

saçmasapan sadece siyasi amaçla puan verilen bir arenada çıkıpta kendimizi temsil etsek ne etmesek ne.

birde sms işi geldi galiba son zamanlarda.bu yarışmaya oy veren yarımakıllılarda çıkıyor ya bende buna hayret ediyorum.ya millette para çok ya da akıl yok.

ne diyim ki Allah akıl versin...

RooOOoonİn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadise, Şebnem Ferahtan daha iyi derece alır.. Hem sahne şovu hemde fiziki güzellik olarak..

aynen..

Hadise orayı sallar..:icon_:
şebnem ferah o yarışmaya hiç gitmez çıkıp orda mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıpta ehu ehu komik yaa
yok yok şebnem olmaz amma hadise orayı iyi sallar