CheriouR
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 213
Diyecek şey çokta, bi o kadar yok.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Tanıdıklarımın çoğu (Ailemde dahil.) malûm partiyi tutuyor. Kuzenlerimle otururken bir yerden konu açılıyor . Anne babaları hangi partiyi tutuyorsa onlara nasıl öğrettiyseler hiç araştırmadan o partiyi tutuyorlar. Ben parti tutmuyorum. Tarafsız eleştiriyorum. Ne X partisi ne Y partisi. Ekonomimiz batıyor diyorum . Bana diyorki ekonomimiz güçleniyor.Halkı cahil bıraktılar çünkü. A Haber ile mesela.
A hebr ne yenior mu. A Haber ile mesela.
Laf anlamıyorlar ki resmen hiptonize edilmiş gibiler bana karşı savunuyorlar birdeTanıdıklarımın çoğu (Ailemde dahil.) malûm partiyi tutuyor. Kuzenlerimle otururken bir yerden konu açılıyor . Anne babaları hangi partiyi tutuyorsa onlara nasıl öğrettiyseler hiç araştırmadan o partiyi tutuyorlar. Ben parti tutmuyorum. Tarafsız eleştiriyorum. Ne X partisi ne Y partisi. Ekonomimiz batıyor diyorum . Bana diyorki ekonomimiz güçleniyor.
şşt oğlum cız o cız yenmez oA hebr ne yenior mu
Ördek kardeş sen bulaşma A Haber'e Vb.A hebr ne yenior mu
A hebr ne yenior mu
krdşm ekmeğinizi dolarr ile mi alyonuz (!)
Çalmasanız iyiydiEkmeği euro ile mi alıyorsunuz? Hayır
Hadi herkes işine
Ne yazıkki .Yorumsuz...
hehehehe inandım tamam
A Haber'e göre Türk ekonomisi:
Ülke içinde evet.Yani Eti Karam 0.20 Euro mu
aha bana seslendi!
Bir bu kuşlar hoşuma gidiyor bir de ördeklerBen tayipçiyim arkadaş.(!!) Başbakaan erdoğan diyen papağan geldi aklıma biran.
Benim deBir bu kuşlar hoşuma gidiyor bir de ördekler
BruhA Haber'e göre Türk ekonomisi:
Arkadaki de çin yuanı
Ördek kardeş seni yerler yanlız ?Arkadaki de çin yuanı
Girip biraz kafa dağıtıp çıkıyoruzHer gün aynı türden konu açıldığından dolayı açıkçası bu haberler pek ilgimi çekmemeye başladı, biraz sıkıldım. ??
Bülent Arınç filan mı
Dün babamda bunu dedi..Deflasyon olacak galiba![]()