Ets ve CS:GO fps drop sorunu.

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Steamdan aldıgım bu oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Sistem özelliklerini paylaşta yardımcı olmaya çalışalım bu gibi sorunlarda hızlı yardım alabilmeniz için sistem özelliklerinizle birlikte yaşadığınız sorunu detaylandırmanızı öneririm.

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sistem özelliklerini paylaşta yardımcı olmaya çalışalım bu gibi sorunlarda hızlı yardım alabilmeniz için sistem özelliklerinizle birlikte yaşadığınız sorunu detaylandırmanızı öneririm.
Toshiba stallite laptop i7 5500u işlemci 8 gb ram nvidia gtx 930 m 1 tb ssd

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
sisteminiz windows 10 ise windows 7 veya 8'e geçip aynı sorunun devam edip etmediğini rapor edebilirsiniz çünkü windows 10'da anniversary update sonrasında yarıya düşen fpsler aylardır raporlandı ama henüz düzeltilmedi.

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
sisteminiz windows 10 ise windows 7 veya 8'e geçip aynı sorunun devam edip etmediğini rapor edebilirsiniz çünkü windows 10'da anniversary update sonrasında yarıya düşen fpsler aylardır raporlandı ama henüz düzeltilmedi.
Window 8.1 sistemim

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
senin dediklerini yaptım oyun daha kötü oldu daha çok takılıyor artık

Eski performans ayarlarına dönebilirsiniz yalnız bu işlem yapıldığında drop sorunun giderilmesi gerekir. Hız testi yaparak buraya ss ekler misiniz?

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eski performans ayarlarına dönebilirsiniz yalnız bu işlem yapıldığında drop sorunun giderilmesi gerekir. Hız testi yaparak buraya ss ekler misiniz?
hız testi derken? bu arada ben drop diyorum ama aynı anda hem fps düşüyor hemde ses takılıyor onuda söyleyeyim.

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Ekli dosyalar

• Adsız resim.jpeg.png
    Adsız resim.jpeg.png
    259.6 KB · Görüntüleme: 1,728

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İnternet hızından dolayı sorun yaşıyorsunuz internet hızınız normal hızına ulaştığında yaşadığınız durum giderilir.
Kardesim sakami yapiyorsun sen online degilkendende ayni sorun var fps dusmesi internet hizindan olamaz

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Kardesim sakami yapiyorsun sen online degilkendende ayni sorun var fps dusmesi internet hizindan olamaz

Ping değerini görüyor musun? Ping değerinden drop sorunu yaşanır buda fps değerini etkiler aktarabileceğim bilgi bu yöndedir, başka arkadaşlarda detaylı yardımcı olabilirler.

|KomutanLogar|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ping değerini görüyor musun? Ping değerinden drop sorunu yaşanır buda fps değerini etkiler
Sesi nasil etkiliyor peki bu arada oyunda ping max 70 oluyor yani hala alakasinibanlayamadim millet 150 pingle oynuyor pingle alakasi olmasi imkansiz yani isterse 500 ping olsun fps dusmez sadece bu oyunda oluyor

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Sesi nasil etkiliyor peki bu arada oyunda ping max 70 oluyor yani hala alakasinibanlayamadim millet 150 pingle oynuyor pingle alakasi olmasi imkansiz yani isterse 500 ping olsun fps dusmez sadece bu oyunda oluyor

Sadece Csgo'da oluyorsa oyun dosyalarını doğrulama işlemini yap, Kütüphaneden oyunun ustunde sağ tıkla özelliklere bas. Yerel dosyalara gelip oyunun önbellek bütünlüğünü doğrula işlemini yap.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bu Programı indirin tüm nvidia driverları kaldırın 3 5 ay önceki bir nvidia driver sürümünü yükleyerek deneyin..