|KomutanLogar|
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Steamdan aldıgım bu oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum.
Toshiba stallite laptop i7 5500u işlemci 8 gb ram nvidia gtx 930 m 1 tb ssdSistem özelliklerini paylaşta yardımcı olmaya çalışalım bu gibi sorunlarda hızlı yardım alabilmeniz için sistem özelliklerinizle birlikte yaşadığınız sorunu detaylandırmanızı öneririm.
Toshiba stallite laptop i7 5500u işlemci 8 gb ram nvidia gtx 930 m 1 tb ssd
Window 8.1 sistemimsisteminiz windows 10 ise windows 7 veya 8'e geçip aynı sorunun devam edip etmediğini rapor edebilirsiniz çünkü windows 10'da anniversary update sonrasında yarıya düşen fpsler aylardır raporlandı ama henüz düzeltilmedi.
senin dediklerini yaptım oyun daha kötü oldu daha çok takılıyor artıkCS:GO FPS Arttırma Burada ki işlemleri deneyin sorun devamında tekrar yazın
senin dediklerini yaptım oyun daha kötü oldu daha çok takılıyor artık
hız testi derken? bu arada ben drop diyorum ama aynı anda hem fps düşüyor hemde ses takılıyor onuda söyleyeyim.Eski performans ayarlarına dönebilirsiniz yalnız bu işlem yapıldığında drop sorunun giderilmesi gerekir. Hız testi yaparak buraya ss ekler misiniz?
hız testi derken? bu arada ben drop diyorum ama aynı anda hem fps düşüyor hemde ses takılıyor onuda söyleyeyim.
benim hız 3 megabit filan da sen internet hız testi yazsana bende ne bu diyorum.Öncelikle buradan hız testi yap çıkan ekranın resmini buraya ekle, daha sonra tekrar yardımcı olmaya çalışırız.
benim hız 3 megabit filan da sen internet hız testi yazsana bende ne bu diyorum.
pingle alakasının olmadıgını düşünüyorum.Muhtemelen ping'in çok yüksektir hız testinin sonucunu paylaş buraya kontrol edelim.
pingle alakasının olmadıgını düşünüyorum.
Kardesim sakami yapiyorsun sen online degilkendende ayni sorun var fps dusmesi internet hizindan olamazİnternet hızından dolayı sorun yaşıyorsunuz internet hızınız normal hızına ulaştığında yaşadığınız durum giderilir.
Kardesim sakami yapiyorsun sen online degilkendende ayni sorun var fps dusmesi internet hizindan olamaz
Sesi nasil etkiliyor peki bu arada oyunda ping max 70 oluyor yani hala alakasinibanlayamadim millet 150 pingle oynuyor pingle alakasi olmasi imkansiz yani isterse 500 ping olsun fps dusmez sadece bu oyunda oluyorPing değerini görüyor musun? Ping değerinden drop sorunu yaşanır buda fps değerini etkiler
Sesi nasil etkiliyor peki bu arada oyunda ping max 70 oluyor yani hala alakasinibanlayamadim millet 150 pingle oynuyor pingle alakasi olmasi imkansiz yani isterse 500 ping olsun fps dusmez sadece bu oyunda oluyor