ETS 2 Steam Açmıyor

Serhan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ets 2 oyununu aldıgımda ilk 1 ay oynadım sonra bir gün girmek istedim oyuna steamdan tıkladım çalışıyor yazıyor 4-5 sn sonra hemen çalışıyo yazısı gidiyor oyun ekranı dahil gelmiyor yardım edin lütfenn

originalldesi

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Oyunu steam üzerinden değil de sistem üzerinden aratarak açarsanız açılabilir belki denemenizi öneririm yine olmaz ise dosya kontrolü yapabilirsiniz oda olmaz ise steam genelde böyle sorunlar verdiğinde benim yaptığım bilgisayarı kapatıp tekrar açmak olur düzeliyor genelde :)

Serhan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu steam üzerinden değil de sistem üzerinden aratarak açarsanız açılabilir belki denemenizi öneririm yine olmaz ise dosya kontrolü yapabilirsiniz oda olmaz ise steam genelde böyle sorunlar verdiğinde benim yaptığım bilgisayarı kapatıp tekrar açmak olur düzeliyor genelde :)
Teşekkür ederim ama denssim hepsini bu sorun 2 gündür var bilmiyorum en son pc temizledim ondN sonra oldu dedim dosya sildim oyunuda sildim tekrar yükledim

originalldesi

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Teşekkür ederim ama denssim hepsini bu sorun 2 gündür var bilmiyorum en son pc temizledim ondN sonra oldu dedim dosya sildim oyunuda sildim tekrar yükledim
Steam'ı yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi belki ondan dolayı da olabilir yada diğer yapabileceğiniz sistem geri yükleme olabilir ben çok oyun oynayan birisi değilim hesabım da Ets 2 var ama 1-2 kez oynamışımdır o sorunla karşılaşmadım ve diğer oyunlarla da o yüzden en fazla diyebileceklerim bu kadar :/