grafikleri en düşüğe çek öyle deneMerhaba arkadaşlar ben ets 2 de 1 fps alıyorum bende razer cortex adlı bir uygulama buldum sizce bunu yüklesem fps yükselirmi
Sistemim
İntel i5 (6.nesil) 6300u
8gb ram
İntel hd graphics 520 ekran kartı
Bende iade almıyorlar geçen sene almıştımSteamdaki versiyon sorunlu galiba. Ayarlar en düşük-en yüksek fark etmeksizin 3 saniyede 1 takılıyor oyun. Acayip rahatsız edici. İade ettim.
En düşükde zatengrafikleri en düşüğe çek öyle dene
O i-GPU ile çok normal 1 FPS.Merhaba arkadaşlar ben ets 2 de 1 fps alıyorum bende razer cortex adlı bir uygulama buldum sizce bunu yüklesem fps yükselirmi
Sistemim
İntel i5 (6.nesil) 6300u
8gb ram
Oyun ve masaüstü çözünürlüğü düşürmeyi deneyin. Ayrıca oyun sürümünü düşürmeyi deneyin.
Steam Kütüphane - ETS2 sağ tık Özellikler - Betalar kısmından en düşük betalardan birini seçin. Oyun güncellemeye alacaktır. Yaklaşık bir kaç gb güncelleme aldıktan sonra eski sürüme dönecek.
temporary_1_25 - 1.25.x for incompatible mods 'u seçebilirsin.
Geçen mp gireceğim için tekrar 1.39 a çektim. 1.40 gelmeden öncesinde de 1.39da hiç bir sorun yaşamadım. Tabi donanım yetersizliğinden veya optimizasyon kaynaklı bir sorun yaşıyorsan bilemiyorum hocam. Donanımına uygun önerilen bir sürüm bulamadıysan internette, tek tek denemekten başka şansın yok gibiBende 1.33 sürümünü kullanıyorum ama çok fazla takılıyor oyun FPS sıkıntısı yok ama düşük sürüm olduğu halde durum bu şekilde. Ne yapabilirim sizce? Önerebileceğiniz sürüm var mı?
O bahsettiğin program hakkında bilgim yok. Bu konuyla ilgili videolar genelde farklı sorunlar yüzünden çekilmiş. O sebeple resimli anlatıyım sana.Hocam youtubeden bir video atarmısnız ets 2 ayarlarını ona göre yapıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide rezaer cortex indirecem
Geçen mp gireceğim için tekrar 1.39 a çektim. 1.40 gelmeden öncesinde de 1.39da hiç bir sorun yaşamadım. Tabi donanım yetersizliğinden veya optimizasyon kaynaklı bir sorun yaşıyorsan bilemiyorum hocam. Donanımına uygun önerilen bir sürüm bulamadıysan internette, tek tek denemekten başka şansın yok gibi
Çok çok teşekkür ederimO bahsettiğin program hakkında bilgim yok. Bu konuyla ilgili videolar genelde farklı sorunlar yüzünden çekilmiş. O sebeple resimli anlatıyım sana.
1-) Steam - Kütüphane - ETS2 Sağ tıkla
Ekli dosyayı görüntüle 148016
2-) Betalar sekmesine gel ve gösterilen alana tıkla.
Ekli dosyayı görüntüle 148014
3-) temporary_1.25.x for incompatible mods seç. Aslında hangisini seçeceğin senin isteğine bağlı.
Ekli dosyayı görüntüle 148015
4-) Oyunu açmaya çalış. Güncelleme yapacak. Güncelleme bittiği gibi giriş yapabilirsin.
Rica ederim ne demek dostum. Düzeldi mi sorunun ?Çok çok teşekkür ederim
Internette yazılana göre 1.35 e kadar diretcx 9 ile bağlanti saglanabiliyormus.Benim ekran kartı DX11 olmadığı için 1.35 sürümünü oynuyordum DX11 olmayan bir sürüm oynayayım dedim 1.33 önerdiler onu kurdum aslında sorun yoktu ama nedense şuan sürekli bir kasma sorunu var. Olmazsa düşük sürümlere bakacağım.
Daha denemedimRica ederim ne demek dostum. Düzeldi mi sorunun ?
Internette yazılana göre 1.35 e kadar diretcx 9 ile bağlanti saglanabiliyormus.
Ancak bu sürümde sonradan sorun yaşaman ya oyun dosyalarında ya işletim sisteminde bir maraz olduğunu gösterir. Performans ayarlamaların başta olmak üzere oyun dosyalarını doğrulama ve windows eksik veya bozuk dosyaları onarma yapmalısın. Durum göre öyle yavaş yavaş sürüm düşür boşu boşuna grafik kalitesinden, eklentilerden feragat etmemiş olursun.
Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanma - Microsoft Desteği
Windows'ta eksik veya bozuk sistem dosyalarını gidermek için Sistem Dosyası Denetleyicisi aracının nasıl kullanılacağını açıklar.support.microsoft.com
Hocam sorun düzelmedi maalesefRica ederim ne demek dostum. Düzeldi mi sorunun ?
Internette yazılana göre 1.35 e kadar diretcx 9 ile bağlanti saglanabiliyormus.
Ancak bu sürümde sonradan sorun yaşaman ya oyun dosyalarında ya işletim sisteminde bir maraz olduğunu gösterir. Performans ayarlamaların başta olmak üzere oyun dosyalarını doğrulama ve windows eksik veya bozuk dosyaları onarma yapmalısın. Durum göre öyle yavaş yavaş sürüm düşür boşu boşuna grafik kalitesinden, eklentilerden feragat etmemiş olursun.
Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanma - Microsoft Desteği
Windows'ta eksik veya bozuk sistem dosyalarını gidermek için Sistem Dosyası Denetleyicisi aracının nasıl kullanılacağını açıklar.support.microsoft.com
bizim pc 1.24'te 10-15fps veriyordu tavan açıyo geçince(2d) 40veriyorduMerhaba arkadaşlar ben ets 2 de 1 fps alıyorum bende razer cortex adlı bir uygulama buldum sizce bunu yüklesem fps yükselirmi
Sistemim
İntel i5 (6.nesil) 6300u
8gb ram
Cevapladığınız mesaji size yazmamıştım. Sürüm düşürmeyi size yazmıştım.Hocam sorun düzelmedi maalesef
Yani bu mesaj.O bahsettiğin program hakkında bilgim yok. Bu konuyla ilgili videolar genelde farklı sorunlar yüzünden çekilmiş. O sebeple resimli anlatıyım sana.
1-) Steam - Kütüphane - ETS2 Sağ tıkla
Ekli dosyayı görüntüle 148016
2-) Betalar sekmesine gel ve gösterilen alana tıkla.
Ekli dosyayı görüntüle 148014
3-) temporary_1.25.x for incompatible mods seç. Aslında hangisini seçeceğin senin isteğine bağlı.
Ekli dosyayı görüntüle 148015
4-) Oyunu açmaya çalış. Güncelleme yapacak. Güncelleme bittiği gibi giriş yapabilirsin.
Hocam zaten bende sürüm düşürdümCevapladığınız mesaji size yazmamıştım. Sürüm düşürmeyi size yazmıştım.
Yani bu mesaj.
Sabit 1 saçma geliyor. Güçsüzlükten olduğunu zannetmiyorum, sürüm düşürünce illaki artması gerekirdi. Tabi önerebilicegim bir çözüm de yok ?Hocam zaten bende sürüm düşürdüm
Yanlış mesajı etiketlemişim
Bide forza yükledimde oyun açılmıyor profilimde ko usu var onada bakarmısınız
Tm hocam forza konuma bakarmısınjzSabit 1 saçma geliyor. Güçsüzlükten olduğunu zannetmiyorum, sürüm düşürünce illaki artması gerekirdi. Tabi önerebilicegim bir çözüm de yok ?
Ekran kartın çok kötü , (harici Ekrabn Kartın var mı?)İntel hd graphics 520 ekran kartı
maalesefEkran kartın çok kötü , (harici Ekrabn Kartın var mı?)
Forza konuma bakarmısınızSabit 1 saçma geliyor. Güçsüzlükten olduğunu zannetmiyorum, sürüm düşürünce illaki artması gerekirdi. Tabi önerebilicegim bir çözüm de yok ?