mr_rain
Guru
- Katılım
- 9 Temmuz 2008
- Mesajlar
- 23,956
- Reaksiyon puanı
- 441
- Puanları
- 83
Tarifini yazıcam şimdi ama bu iş Konya'ya gelmeden olmaz. Olsa da yesek :drool::drool:
Etli Ekmek - Malzemeler - İçindekiler
5 su bardağı un
2.5 su bardağı su
Tuz
İç Malzemesi:
Yarım kg. kıyma
2 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
Karabiber
Tuz
Etli Ekmek - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Derin bir kapta unu, tuzu ve suyu koyup yoğurarak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. Yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın. Her parçayı tek tek açın. İnce ince kıydığımız soğanı ve kıymayı kavurun. Tuz ve karabiberinide ekleyin. hazırladığımız içi açtığımız hamurlara eşit şekilde dağıtın. İç malzemesini koyduktan sonra yarım ay şeklinde kapatıp tavada iki tarafınıda kızartın.Tüm hamur ve iç malzemesi bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.