emirhanvrl81
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 107
Arkadaşlar yukardaki linkteki gibi burnum var . Yan profilden şekli falan bayağı düzgün ama ucu Biraz etli ve yayvan , bunu düzelttirmek kaç tl tutar ?
Ooo buna da takmışsanız ben ne diyeyim. Hiçbir şey yok burnunda gayet estetik görünüyor.
Arkadaşlar yukardaki linkteki gibi burnum var . Yan profilden şekli falan bayağı düzgün ama ucu Biraz etli ve yayvan , bunu düzelttirmek kaç tl tutar ?
Nası yok . Yayvan ve etli gülünce büyük duruyor . Belki ben aynada baktığımda direk burnuma odaklandığım için öyle geliyodur ama bayağı bi taktım bu durumaOoo buna da takmışsanız ben ne diyeyim. Hiçbir şey yok burnunda gayet estetik görünüyor.
Edit: yüzünü de görmüş olduk.
Belli çok takmışsın belki biri bir şey söyledi diye.Nası yok . Yayvan ve etli gülünce büyük duruyor . Belki ben aynada baktığımda direk burnuma odaklandığım için öyle geliyodur ama bayağı bi taktım bu duruma
Evet birisi burna bak dedi çok fena ayar oldum . Zaten dış görünüşüme bayağı takıntılıyım ( gerçi sadece dış görünüş konusunda da değil ) aslınea milletin dediğini çok umursamam ama ben de aynı fotoğrafa bakınca bana da büyük geldi o günden beri hep aynada ilk burnuma odaklanırımBelli çok takmışsın belki biri bir şey söyledi diye.
Şu an doktora gitme imkanım olsaydı giderdim değil mi ? Etraf koronadan geçilmiyor ve sokağa çıkma yasağı varDoktora gitmeye ne dersin?