Etkiyeyici Bir Anekdot

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı.
Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi ''nasılsın oğlum iyi misin?''diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle ''iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi misiniz?'' dedi.
Annesi ''biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim'' dedi.
Oğlu da ''anne bunun için mi aradın saat sabahın üç buçuğu yarın da konuşabilirdik' deyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?'' dedi.
Oğlu ''evet anne rahatsız ettin'' deyince annesi ;
''30 sene önce sen de beni bu saatte rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun...''

Hayatta geri alınamayacak önemli şeylerden biri zaman diğeri de söylenen sözdür! Karşımızdaki kişiye birazcık değer veriyorsak yaptığımız hareketlere de,konuştuğumuz sözlere de dikkat etmeliyiz yanılıyor muyum ??? :I

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
emelden dedi ki:
Hayatta geri alınamayacak önemli şeylerden biri zaman diğeri de söylenen sözdür! Karşımızdaki kişiye birazcık değer veriyorsak yaptığımız hareketlere de,konuştuğumuz sözlere de dikkat etmeliyiz yanılıyor muyum ??? :I

Bu hataya çok düşüyorum ben galiba...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Mert, merak etme insanoğluyuz bir çoğumuz düşüyor bu hataya.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
emelden dedi ki:
Yanıldığını hiç sanmıyorum. Teşekkürler :)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Paylaşım için teşekkürler Emelim...

Zamanın değerini anlatan güzel hikayelerden biri daha önce okumuş almama rağmen her defasında hem duygulanıyorum hemde bir hüzün kaplıyor içimi.

Çoğu zaman unutup bunu hepimiz yapıyoruz sanırım istemeden de olsa en sevdiğimiz insanları ya kırıyor ya da ihmal ediyoruz :(

Zaman akıt gidiyor ve hiç birşey bekletilmeye gelmiyor...

Ama birde şu var geçmişe öyle bağlı kalıyoruz ki zamanı kaçırı veriyoruz...