- Reaksiyon puanı
- 636
Arkadaşlar canım sıkıldı bende dolandırıcı ile uğraşmak istiyorum acaba böyle açıldığı zaman tüm bilgileri silen bir virüs varmı? .BAT olursa iyi olur resime enjekte edicem.
Neden? ben ona paramı yedirmemmm.Kardeşim kafayı mı yedin!? Adamın yaptığı her ne kadar hoş olmasa da böyle bir şey yapılmaz.
Nerlden ki ben zararimi karşıladım tek amacım onu sınır kanser etmek oda üstüme yoktur :dYakında moderatör konuyu kilitler.
Adam 30 yaşında falan iş ile uğraşıyor mail atıp sizden ürün alicaz ama bunları doldurun diyicem adam acicak sonra booomgta yı birisinden dosyasını al gta v.exe nin yerine memzi koy adını gta v exe yap
Memz için ilk başta onay gerekiyor adam yemezYa adını işte o adamın açıçağı dosya yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
memz işini bitirir
Arkadaşlar canım sıkıldı bende dolandırıcı ile uğraşmak istiyorum acaba böyle açıldığı zaman tüm bilgileri silen bir virüs varmı? .BAT olursa iyi olur resime enjekte edicem.
dava açarArkadaşlar canım sıkıldı bende dolandırıcı ile uğraşmak istiyorum acaba böyle açıldığı zaman tüm bilgileri silen bir virüs varmı? .BAT olursa iyi olur resime enjekte edicem.
Dolandırıcılık da yasa dısıdır.Zararlı yazılım paylaşmak veya göndermek yasa dışıdır. Lütfen konuyu kapatın veya rapor etmek zorunda kalırım.
Kendisini şikayet edebilirsiniz. Fakat yasa dışı bir olaya yasa dışı cevap verirseniz şikayetinizin size de büyük zararı dokunacaktır ve haklı iken haksız duruma düşeceksiniz. Bilişim suçu en ağır cezalara neden olabilir ve virüs göndermeniz tamamen bilişim suçudur. Bunu yapmak yerine gerekli makamlara şikayet edin ve ekran görüntüleri sunun.Dolandırıcılık da yasa dısıdır.
WhatsApp konuşmalarını sildim elimde kanıt yok ve adamın emniyette adamlarının olduğuna eminim.Kendisini şikayet edebilirsiniz. Fakat yasa dışı bir olaya yasa dışı cevap verirseniz şikayetinizin size de büyük zararı dokunacaktır ve haklı iken haksız duruma düşeceksiniz. Bilişim suçu en ağır cezalara neden olabilir ve virüs göndermeniz tamamen bilişim suçudur. Bunu yapmak yerine gerekli makamlara şikayet edin ve ekran görüntüleri sunun.
Başta WhatsApp konuşmalarını silerek hata yapmışsınız zaten. Konuşmalar kanıt yerine de geçiyor neden böyle bir şey yaptınız ki?... Elinizde kanıt varsa istediğiniz gibi şikayet edebilirsiniz. Gerekirse kendisi de polis olsun.WhatsApp konuşmalarını sildim elimde kanıt yok ve adamın emniyette adamlarının olduğuna eminim.
İnan emniyette adamı yoktur onun. Sadece yaptığı üçkağıtçılığın/dolandırıcılığın kanundaki boşluklarında faydalanıyordur.WhatsApp konuşmalarını sildim elimde kanıt yok ve adamın emniyette adamlarının olduğuna eminim.
Adam kaçak tütün satıyor fabrikası polis merkezinin yanında. ?İnan emniyette adamı yoktur onun. Sadece yaptığı üçkağıtçılığın/dolandırıcılığın kanundaki boşluklarında faydalanıyordur.
En yakın savcılığa başvurun ve bildiğiniz ne var ise anlatın. İddia ettiğiniz gibi göz yumulan birşeyler var ise görevden uzaklaştırılırlar.Adam kaçak tütün satıyor fabrikası polis merkezinin yanında. ?
Ben de çok yakın arkadaşımdan duydum. Adam kaçak telefon satıyor. Dükkanı emniyet müdürlüğünün karşısındaymış.Adam kaçak tütün satıyor fabrikası polis merkezinin yanında. ?