Etkili virüs arıyorum

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
636
Arkadaşlar canım sıkıldı bende dolandırıcı ile uğraşmak istiyorum acaba böyle açıldığı zaman tüm bilgileri silen bir virüs varmı? .BAT olursa iyi olur resime enjekte edicem.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Kardeşim kafayı mı yedin!? Adamın yaptığı her ne kadar hoş olmasa da böyle bir şey yapılmaz.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
636
Kardeşim kafayı mı yedin!? Adamın yaptığı her ne kadar hoş olmasa da böyle bir şey yapılmaz.
Neden? ben ona paramı yedirmemmm. :p
Hayattaki tüm şansını geccenin.gozlerine bulaşarak kullandı garibim. :d

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Başka birine bir virüs vermek istiyorsan memz virüsü

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
gta yı birisinden dosyasını al gta v.exe nin yerine memzi koy adını gta v exe yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

wanna bişi yapmaz bi şekilde silinir(o da bayağı zor ama uğraşsan bi yolu bulunur sen memze bir bak pc ninişini bitiriyor ve virüs son hamlesinde ekrana nyan cat getiriyo :) süper

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Ya adını işte o adamın açıçağı dosya yap :)

memz işini bitirir

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
hmmm doğru bonzy boddy

sircam virüsü

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Arkadaşlar canım sıkıldı bende dolandırıcı ile uğraşmak istiyorum acaba böyle açıldığı zaman tüm bilgileri silen bir virüs varmı? .BAT olursa iyi olur resime enjekte edicem.

Kim böyle sinirlendirmiş olabilir birini ?

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
500
Zararlı yazılım paylaşmak veya göndermek yasa dışıdır. Lütfen konuyu kapatın veya rapor etmek zorunda kalırım.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
500
Dolandırıcılık da yasa dısıdır.
Kendisini şikayet edebilirsiniz. Fakat yasa dışı bir olaya yasa dışı cevap verirseniz şikayetinizin size de büyük zararı dokunacaktır ve haklı iken haksız duruma düşeceksiniz. Bilişim suçu en ağır cezalara neden olabilir ve virüs göndermeniz tamamen bilişim suçudur. Bunu yapmak yerine gerekli makamlara şikayet edin ve ekran görüntüleri sunun.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
636
Kendisini şikayet edebilirsiniz. Fakat yasa dışı bir olaya yasa dışı cevap verirseniz şikayetinizin size de büyük zararı dokunacaktır ve haklı iken haksız duruma düşeceksiniz. Bilişim suçu en ağır cezalara neden olabilir ve virüs göndermeniz tamamen bilişim suçudur. Bunu yapmak yerine gerekli makamlara şikayet edin ve ekran görüntüleri sunun.
WhatsApp konuşmalarını sildim elimde kanıt yok ve adamın emniyette adamlarının olduğuna eminim.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
500
WhatsApp konuşmalarını sildim elimde kanıt yok ve adamın emniyette adamlarının olduğuna eminim.
Başta WhatsApp konuşmalarını silerek hata yapmışsınız zaten. Konuşmalar kanıt yerine de geçiyor neden böyle bir şey yaptınız ki?... Elinizde kanıt varsa istediğiniz gibi şikayet edebilirsiniz. Gerekirse kendisi de polis olsun.

Fakat kendisine zararlı yazılım bulaştırırsanız ve sizi şikayet ederse hakkınızda olumsuz şeyler olabileceğini söyleyebilirim maalesef. Bu işe bulaşmayın.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
İnan emniyette adamı yoktur onun. Sadece yaptığı üçkağıtçılığın/dolandırıcılığın kanundaki boşluklarında faydalanıyordur.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
500
Adam kaçak tütün satıyor fabrikası polis merkezinin yanında. ?
En yakın savcılığa başvurun ve bildiğiniz ne var ise anlatın. İddia ettiğiniz gibi göz yumulan birşeyler var ise görevden uzaklaştırılırlar.

Virüs konusuna gelince; böyle bir şey yaparsanız hayatınız olumsuz etkilenebilir. Benden bu kadar.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
636
Sert kayaya çarptı namizsizler karısının numarasınıi yaysam yoksa virüs mü atsam bilemedim. ?