Arkadaşlar merhaba. Daha önce başka yerlerde ethernet kablosunu laptopum ile kullandığımda herhangi bir problem yaşamadım .Bugün oldukça kaliteli bir kablo aldım ve laptopuma taktığımda hemen ethernete geçti ve 3-4 dk sonra internet bağlantısı hem wifi hem ethernet olarak direk koptu. Ethernet laptopa bağlı gözüküyor ancak bağlantı sorunu yaşanıyor internette her yere baktım. Driver Güncelledim , wifi de ki 4 portu da denedim herhangi bir algılama vs sıkıntısı yok. Acaba DNS ayarlarından dolayı olabilir mi ? Lütfen yardımcı olun internete bağlanamaz hale geldim. Türk Telekom'u aradığımda ise m.h yetkilisi beyefendi sizin bilgisayarınız bozuk bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz gibi bir yaklaşım sundu onlardan da ip veya dns konusunda destekte bulunmadılar sizce sorun modem veya pc bağlantıyı engelliyor olabilir mi ? Yüklediğim fotoğrafta ethernet kablosu takılı ama internete giriş yaptığımda bu sayfayı görüntülüyorum.(Kardeşimin laptopu yaklaşık 10 yıllık ve aşırı sert yoğun kullanıma maruz ama ondan herhangi bir sorun yaşanmadı.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: