Esselamu Aleyküm

İslamiDavet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Esselamu aleyküm.Yeni üye oldum.İnşaALLAH en ufak da olsa faydalı olmayı umuyorum.Ve sizlerden de bir şeyler öğrenmeyi umuyorum.
Yakında önemli bir konuda yazı dizisi yazmayı amaçlamıştım.Bunun için uygun olan bir forum aradım.İnşaALLAH burasının istediğim gibi yazı dizisine gerekli önemi vermesini görmek isterim.
Şimdiden konuya vereceğiniz cevaplar için hepinize yürekten teşekkürler.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aleyküm selam hoşgeldin maşallah nasılsın iyisindir inşallah ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ve Aleyküm selam hoş geldiniz.
(ç)alıntı...
pw by aliitemel

İslamiDavet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ALLAH(C.C)ya şükür iyiyim.Herkesin iyi olmasını da Mevlamızdan niyaz ederim.Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için herkese teşekkür ediyor,selametler diliyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Herkese Esselamu aleyküm.Yeni üye oldum.İnşaALLAH en ufak da olsa faydalı olmayı umuyorum.Ve sizlerden de bir şeyler öğrenmeyi umuyorum.
Yakında önemli bir konuda yazı dizisi yazmayı amaçlamıştım.Bunun için uygun olan bir forum aradım.İnşaALLAH burasının istediğim gibi yazı dizisine gerekli önemi vermesini görmek isterim.
Şimdiden konuya vereceğiniz cevaplar için hepinize yürekten teşekkürler.

Buranın bir teknoloji sitesi olduğunun ve teknoloji ağırlıklı konuların tartışıldığını hatırlatırım.

Yazılarınızı paylaşmak ve yayınlamak için kendinize ayrı bir site açmanızı tavsiye ediyorum.