Downsat dedi ki:Tren'le geliriz 8)
gelelimde yani bize bakacaksınız orda böyle kuru kuru gel dmekle olmaztonce dedi ki:Downsat dedi ki:Tren'le geliriz 8)
Herzaman bekleriz. Pesi.. ve ben buradayız![]()
RuNaL dedi ki:gelelimde yani bize bakacaksınız orda böyle kuru kuru gel dmekle olmaztonce dedi ki:Downsat dedi ki:Tren'le geliriz  8)
![]()
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:gelelimde yani bize bakacaksınız orda böyle kuru kuru gel dmekle olmaztonce dedi ki:Downsat dedi ki:Tren'le geliriz 8)
![]()
Pesiyle bir konuşmam lazım. Siz gelecez deyinde![]()
![]()
RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:gelelimde yani bize bakacaksınız orda böyle kuru kuru gel dmekle olmaztonce dedi ki:Downsat dedi ki:Tren'le geliriz 8)
![]()
![]()
ooo öyle konuşcaz falan işimiz var(sanki gelcemde)![]()
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:gelelimde yani bize bakacaksınız orda böyle kuru kuru gel dmekle olmaztonce dedi ki:Downsat dedi ki:Tren'le geliriz 8)
![]()
![]()
Konuşmam lazım derken neler yaparız felan diye konuşuruz.(Mesela bir counter oynarız
) Gelin diyorum ya.
![]()
![]()
RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:gelelimde yani bize bakacaksınız orda böyle kuru kuru gel dmekle olmaztonce dedi ki:Downsat dedi ki:Tren'le geliriz 8)
![]()
![]()
Konuşmam lazım derken neler yaparız felan diye konuşuruz.(Mesela bir counter oynarız
) Gelin diyorum ya.
![]()
![]()
az önce de dim counter la kandıramazsınız bizi![]()
pesimist dedi ki:Yaa siz gelin biz burda her türlü bakarız size merak etmeyin.. Halı saha maçı bile ayarlarız valla![]()
pesimist dedi ki:Evet yaa ciddiyim. Gelin siz. Karşı takımı ayarlarım ben. Olmazsa chip'i çağıralım. SDN Chip'e karşı muhaha iyi olur şekil olur![]()
RuNaL dedi ki:pesimist dedi ki:Evet yaa ciddiyim. Gelin siz. Karşı takımı ayarlarım ben. Olmazsa chip'i çağıralım. SDN Chip'e karşı muhaha iyi olur şekil olur![]()
yani chip de kim oluyor allagaşkına kesmez bizi chip falan ancak google olursa![]()
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:pesimist dedi ki:Evet yaa ciddiyim. Gelin siz. Karşı takımı ayarlarım ben. Olmazsa chip'i çağıralım. SDN Chip'e karşı muhaha iyi olur şekil olur![]()
yani chip de kim oluyor allagaşkına kesmez bizi chip falan ancak google olursa![]()
Pesi.. uçtu hadi sana ne oluyor.![]()
![]()
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:pesimist dedi ki:Evet yaa ciddiyim. Gelin siz. Karşı takımı ayarlarım ben. Olmazsa chip'i çağıralım. SDN Chip'e karşı muhaha iyi olur şekil olur![]()
![]()
RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:pesimist dedi ki:Evet yaa ciddiyim. Gelin siz. Karşı takımı ayarlarım ben. Olmazsa chip'i çağıralım. SDN Chip'e karşı muhaha iyi olur şekil olur![]()
![]()
kesermi ki sdn yi![]()
pesimist dedi ki:ufti nerdesin sen eskişehirde?
RuNaL dedi ki:pesimist dedi ki:ufti nerdesin sen eskişehirde?
ya burayı eskişehirliler bastı iyimi![]()
spetan dedi ki:eskişehire giderseniz çiğ börek yemeden dönmeyin..
hemen posuk çayının arkasında küçük bi dükkan var..enfesssssssssssss
pesimist dedi ki:Emu sen yarın burda mısın?.. Gerçi ben çalışıyom amaPazartesi görüşelim. Tonce'yi de alırım. Ufti'nin akıbeti belli değil.
şu 3 gün içinde müsait olan var mı?
emubaltaci dedi ki:pesi işe başlamışsın hayırlı olsun, olmadı seni mekanda ziyarete geliriz :çay ısmarlarsın artık eşeklik etmezsin 8) kimseden ses çıkmıyor buluşma için :-X
çok çalışırlar ya finallerede yoksa aramızda inek mi var :-Xpesimist dedi ki:emubaltaci dedi ki:pesi işe başlamışsın hayırlı olsun, olmadı seni mekanda ziyarete geliriz :çay ısmarlarsın artık eşeklik etmezsin 8) kimseden ses çıkmıyor buluşma için :-X
Çok kötü zaman denk geldi yaa. Milletin finalleri vardır..