Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
??Ekli dosyayı görüntüle 176988
HUGO'da ki cadı sila olurdu herhalde.
Tanrım beni bu yanlıştan döndürdüğün için sana minnettarım. ?
??Yerli örnek vereyim bari. "Karabela"daki kudret olurdu büyük ihtimal.
Adı jessica rabbit.Bu hatun olurdu herhalde adını bilmiyom ama Bugs bunny'de mi görmüştüm ney?
Oyyy dağları eritir bunun ateşi shdhdhshhdAdı jessica rabbit.
Hiçte birşeye benzediği yok?Oyyy dağları eritir bunun ateşi shdhdhshhd
Forumda her konu sapıyor.Arkadaşlar sakin sakin cevaplar verin. Bu arada eski sevgilinizi benzettğiniz karakteri sordum hayal dünyanızı degil ?
Ya gerçekten öyle ya ?Hiçte birşeye benzediği yok?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda her konu sapıyor.
Olur zamanla takma kafaya.Daha olamadım ki eskisin
Kafadan salla işte, güyam bizim sevgilimiz varda.Daha olamadım ki eskisin
Aslında olurdu da kızı çok beklettim şuan konuşmuyoruz Neyse 2. Dönem gelsinde temiz bir başlangıç yapmayı düşünüyorumOlur zamanla takma kafaya.
TaşBu hatun olurdu herhalde adını bilmiyom ama Bugs bunny'de mi görmüştüm ney?
Biri de şey yazmış öyle bir geçer zaman ki diye Bi dizi. Vardı ya oradaki kötürüm murat ???Yerli örnek vereyim bari. "Karabela"daki kudret olurdu büyük ihtimal.
İkiside berbat insanlar....Biri de şey yazmış öyle bir geçer zaman ki diye Bi dizi. Vardı ya oradaki kötürüm murat ???
Eski sevgililer eskide kalsın ?İkiside berbat insanlar....
Salla gitsin.. Eyşanlar ölmez ?Eyşan tabiki benim gibi sadık açık dobra birini anca eyşanlar terk eder.
Instagram dan tanışıp aylarca konuşup buluştuğun kız seni engelliyor ordan sebep tanıdıklar görüyor kim diye soruyormuş.
Sonrası ne oldu peki bizim buluştuğumuz zamanlara denk gelen bir tarihi eklemiş hem de yeni sevgilisi ile profil fotosunun altına.
İnsan yalan atarken dozunda atar bari ?
Ama biliyor musun enteresandır kim gördüyse özellikle akraba tarafından direk ayrıl dedi.Salla gitsin.. Eyşanlar ölmez ?
Sevgili olmadım.ilk sevgilinle evlendin yani?
Görücü usulü.Direk evlendin. "Respect"
Dediğin doğru.Tercih meselesi günün sonunda. Kimse kimseyi zorlamıyor. Ben de görücü usulunu doğru bulmuyorum. Ama günün sonunda önemli olan insanların birlikte mutlu olması.